Лято в Албена- 2012 година ( Тема 1 )

• 61 207
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
До колко дни трябва да се направи плащане при направена резервация за Албена (не чрез тур. агенция)?

А чрез кого?
Отговор на въпроса ти трябва да даде този, който ти прави резервацията.

# 691
  • Плевен
Он лайн резервация или директно чрез хотела (ако има кой да вдигне телефон на рецепция, не знам дали са отворени хотелите по това време).

# 692
  • Плевен
Здравейте ,
Ние си резервирахме чрез Съни тур миналата седмица за х-л Мура от 23 до 30.07
Двама възрастни,дете + бебе 1184 лв. Избрахме този хотел т.като сме с бебе и по-важно ми е да е близо до плажа а не до центъра и от познати получих добри отзиви за там,дано само времето тогава да е с нас Simple Smile)))
И на мен ми се струва много ниска цената  Rolling Eyes Пуснах едно запитване, но дори и с отстъпката на Доверие цената ми излиза по-висока, а в агенция да е по-ниска  newsm78
И да попитам Лагуна маре има ли някаква видимост към морето, дори странично? Поне от последния етаж?

Това е цената за 7 нощувки - в сайта на Съни турс имаше промоция от 5 до 10 май с 5% отстъпка по случай рожденият им ден и ние се възползвахме Wink

# 693

За Елица можете ли да ми кажете ресторанта на Нона ли ползват? И Боряна ли се храни там или те имат отделен ресторант. Били сме в Ком и Орхидея и не мисля,че в Елица ще е по-зле, макар че има доста негативни отзиви за там. Много се чудя какво да правя  newsm78
Между другото за Мура ми дадоха оферта 1320 лв. от Съни турс.

Елица, Нона и Боряна имат самостоятелни ресторанти. Гостите на Нона ползват лоби-бара( откъдето могат да се вземат напитки, сладолед, пица) и басейна на Елица, но напитки и сладолед има и през деня на бара в Нона.
П.П. Мура и Славуна ползват общ ресторант, но няма много голяма навалица. Аз бих предпочела Мура, защото доколкото знам е реновиран, а Елица не е.

# 694
  • В светлината на слънцето
И да попитам Лагуна маре има ли някаква видимост към морето, дори странично? Поне от последния етаж?

Има прекрасна гледка дори от втория етаж на 90% от стаите в хотела.  Peace Трябва да искаш обаче стая с изглед розариум-море. Защото имат малко стаи, които гледат в обратна посока и които нямат този изглед, както и малко ъглови стаи, при които също изгледът не е същия.

# 695
  • Плевен
Плащането е в 20 дневен срок. (инфото е от кол-центъра).

# 696
A за Магнолиите може ли мнение? И за Оазис, Орхидея?

С две думи до 70лв. ОИ на човек началото на август? 

Благодаря предварително   bouquet 

# 697
Защо не пуснеш търсачката за изброените хотели, само в тази тема търси. Има много мнения поствани и миналата, и по-миналата година. Особено Оазис и Орхидея са дъвкани и предъвкани стотици пъти.  Crazy И за двата хотела има и положителни, и отрицателни отзиви, като че ли по равно.

# 698
  • Ирландия
Здравейте!
Обичам Албена!Обичам и хотел Фламинго.Но сега моля за отзиви за хотел Ралица Супериор.Офертата за Ultra AllI ми допадна,а като се зачетох в темата открих доста малко за този хотел.Ще бъда благодарна,ако се включите.

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 21:17 от Mishi 74

# 699
Мисля, че има малко отзиви защото всички са положителни Simple Smile
Ние май ще се откажем от Албена тази година Sad Ако догодина няма пак плащане на 100 % от началото на кампанията ще се пробвам за Добротица. Май той ми е най на сърце.

# 700

Ние бяхме миналата година в Магнолия /плюс ли беше, нещо имаше допълнително  Laughing/ четири души /с двете деца/ в две стаи със свързваща врата и останахме много доволни. На децата най- много им хареса басейна.
Какво точно те интересува?

# 701

Ние бяхме миналата година в Магнолия /плюс ли беше, нещо имаше допълнително  Laughing/ четири души /с двете деца/ в две стаи със свързваща врата и останахме много доволни. На децата най- много им хареса басейна.
Какво точно те интересува?

Храната, отдалечеността от плажа, пишеше май че имат автобусче, реално така ли е?

# 702
Здравейте,
Изчетох тооолкова много неща за хотелите в Албена и тотално се обърках Simple Smile
Моля ви, някой, който е ходил няколко поредни години там, може ли да ми препоръча хотел на плажната ивица, който е с добър ОИ и си отговаря на звездите като интериор.
Много ще съм ви благодарна. Просто кой е най-добрият хотел от тези на плажа?

# 703
  • в белята
Какви бяха минусите на хотел Нона ,че едни познати ни предлагат да си запазим там места?дали в двайна стая ще ни е тясно с две деца на две и на пет годинки?Ние искахме в мурата ,но там вече няма места за желаните дати Sad

# 704
Nikollett, за мен най-добри на плажа са Калиакра и Сенди. Тройките хотели са отдалечени от централната част и са в близост до Балтата, което означава комари, а понякога и специфичната миризма на блато.
Ние избрахме Добротица за втори път, защото ни устройва като качество-цена, но ти търсиш и интериор и затова не ти го препоръчвам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт