"Не знаех, че съм бременна"

• 56 240
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
И аз гледах един епизод. Не ми се струва невъзможно, имайки предвид огромните негърки, които видях. #Crazy
Aз досега все на разни диетуващи и спортуващи попадам, още не съм видяла яка негърка.
Така ли?! Виж за тях наистина ми е трудно да повярвам, че не забелязват. newsm78
В епизода, който гледах, или по-точно част от него, показаха една супер мощна негърка, нацедена в дънки, отиде с болки в стомаха при лекаря, на видеозона се видя бебе и се развикаха, че ражда. Но в това туловище, наистина няма как да усети някакви си три килограма бебе. Crazy

# 166
Относно болката- при второ си раждане отидох на рутинно мерене на тонове десет дни преди термин, с лек дискомфорт, но нищо, което да ми навява мисълта за скорошно раждане. Беше събота, отивахме на последния си уикенд без бебе и хоп, оказа се, че съм с 6 см. разкритие и след няколко часа родих, докато убеждавах съпруга ми да дойде и да ме прибере, защото вероятно ще пренося и нямам намерение да вися по болници  и в неделята. Когато час след последния ни разговор му се обадих, ме попита, пускат ли ме, да идва, и чак, когато влезе в родилна зала и видя бебето се убеди, че няма да си ходим скоро. Mr. Green
За съпроставка първото ми раждане беше малък кошмар.

# 167
  • София
И аз гледах един епизод. Не ми се струва невъзможно, имайки предвид огромните негърки, които видях. #Crazy
Aз досега все на разни диетуващи и спортуващи попадам, още не съм видяла яка негърка.
Така ли?! Виж за тях наистина ми е трудно да повярвам, че не забелязват. newsm78

Едната беше стюардеса, 54 кила, качва само 3 кила, лети си през цялото време, на моменти и става зле, но си мисли,че е от полета и преумората и изведнъж ражда. Друга тича всяка сутрин и седи на диета, всички и се радват колко е отслабнала, защото свалила 15 кила и хоп, ражда и тя.

# 168
Бррр, за пълната, която е отслабнала- добре. Но да си 54 кг. и да не ти проличи........

# 169
  • София
Бррр, за пълната, която е отслабнала- добре. Но да си 54 кг. и да не ти проличи........
Едната беше много интересна, с две пораснали дъщери, тя на 36 ли или 38 ли беше, приятелят и на 23, има яхта, всяка събота и неделя прекарват сами на нея.Иначе тя тича,спортува играе федербал, с хубава фигура, пие противозачатъчни и започва да ражда на яхтата, Цяла нощ се гърчи по палубата, накрая решава,че орган и изпада и умира, викат бърза помощ, качват я на носилката и бебето се ражда.Най-интересното ,че и парамедичката решила,че и изпада някакъв орган и решила,че е много зле.

Последна редакция: сб, 18 фев 2012, 11:31 от Тайна

# 170
Чудя си колко трябва да са тъпи, че да не мога да разберат това!

# 171
Касита, уби ме с тия Ясмин. Сериозно ме наплашихте с тая тема.

И мен  Confused

# 172
Касита, уби ме с тия Ясмин. Сериозно ме наплашихте с тая тема.

И мен  Confused

Да съм единствената, та да се стряскате, разбирам. Пише си го даже на опаковките на хапчетата.
 Mr. Green

# 173
Я да видим,
умувате и давате диагнози въз основа...
женско тв предаване  Shocked

уау.

ooooh!
всичко е възможно, и то не само от немърливост или неходене на лекар.

има такива патологии, че ум да ви зайде, ама нали "на мен лично ми звучи несериозно"  ooooh!

ужасявам се - наистина ли само телевизорът е средство да надникнете към широкия свят?
щото ако успеете, ще видите, че доста физически аномалии си се случват и са си
напълно възможни, стига някой да спре телевизора.

Joy hahaha
Тоя па, на всяка манджа мерудия!
Ха, така, накарай ни се! Къде сме тръгнали?!
 Joy hahaha
Палячо! ooooh!
 smile3532

# 174
  • София
Много късно виждам темата, не съм гледала нито един епизод. Още рекламата на предаването ме втрещи, родила съм две деца и не виждам как няма да разбереш, че в теб расте бебе! Една от причините сигурно е очевидно слабата култура, липсата на всякаква информация по темата и безграничната простота на участничките!
Не проумявам, защо са направили предаване, сигурно за да образоват част от "бъдещите не разбрали".

И телевизорът, не е основният ми източник на информация ... Много патологични случаи пишат по темата  hahaha

# 175
... Една от причините сигурно е очевидно слабата култура, липсата на всякаква информация по темата и безграничната простота на участничките!
...

ooooh!
Боже, прибери си вересиите.

# 176
Една от причините сигурно е очевидно слабата култура, липсата на всякаква информация по темата и безграничната простота на участничките!
Не е това, една от участничките беше дори мед. сестра. Тя би трябвало да знае. Но мен най много ме шокира случая с една жена, която имала ендометриоза в напреднал стадий, много болки и както й казали лекарите "ракови преобразувания в лигавицата". Предписали й операция за отстраняване на матката. Тя била много тъжна, защото нямала деца. Но какво да се прави, преди опрерацията правила 1-2 месеца химеотерапия и й слагали венозно някакви хормони. Непрекаснато получавала кръвотечения и болки. Коремът й все се подувал, но лекарите й казвали, че е от хормоните и от ендометриозата. Един ден просто изпитвала ужасни болки, отишла по спешност, лекарите казали, че още не е готова за операция, тъй като трябвало да свърши химеото. Дали й някакви много силни болкоуспокояващи, но не би- наложило се да я отворят уж за да махат матката- и какво да видят- бебе!!!!!!! Живо, здраво, представете си, детето е вече 1ви клас, няма и следа от увреждания от химеото или от хормоните. Ендометриозата на жената изчезнала за няколко години, но след това историята се повторила- пак операция, пак бебе, пак живо и здраво. Как е...........

# 177
Ами как да е ...тази жена и заобикалящите я лекари са с най-слабата култура, липса на информация и ТВ им е единствения източник за такава..... ooooh!

пиша го с ирония...

# 178
  • Пловдив
Ами как да е ...тази жена и заобикалящите я лекари са с най-слабата култура, липса на информация и ТВ им е единствения източник за такава..... ooooh!

пиша го с ирония...
Добре де, какво да си помислим за лекарските умения на лекар, който гледа жена на видеозон и не вижда бебе? Хайде в първите седмици ясно, ама след 12-15 седмица как не го виждат??????? Извинявай, ама за мен такъв лекар е пълен некадърник, и ако бях на тази щях да го съдя.

# 179
Не знам  какво да помислим  Thinking Явно има случаи, при които е възможно да не се ''забележи''  ooooh! /и на мен ми е чудно/. Гледала съм предавания , където показват как редица лекари не могат да установят бременност!

Общи условия

Активация на акаунт