"Не знаех, че съм бременна"

• 56 241
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Прости, но в тази кочина детската смъртност е в пъти по-ниска от стерилната българска болница. А колко е стерилна е друг въпрос.
Мани, мани, ми те си и раждат много често и вкъщи...  hahaha
И пак детската смъртност е по- ниска, отколкото тук, и не само детската, ами и на родилките... ooooh!

Mr. Green

# 136
Между другото имам позната на която до седмия месец и казваха, че има проблем с яйчниците. Затова и се подувал корема, затова и не се чувствала добре, затова и не и идвал цикъл. До колкото си спомням беше ходила поне при 3 генеколога.
Бяха я натъпкали с лекарства. И така роди в началото на 8 месец бебче, което има проблем с ръчичката. Незнам дали проблема е от лекарствата или друг.
Освен това за съжаление тя не знаеше и кой е бащата. Просто 2/3 летни увлечения. А и то след 8 месеца иди го гони таткото.

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 16:38 от каран

# 137
Я да видим,
умувате и давате диагнози въз основа...
женско тв предаване  Shocked

уау.

ooooh!
всичко е възможно, и то не само от немърливост или неходене на лекар.

има такива патологии, че ум да ви зайде, ама нали "на мен лично ми звучи несериозно"  ooooh!

ужасявам се - наистина ли само телевизорът е средство да надникнете към широкия свят?
щото ако успеете, ще видите, че доста физически аномалии си се случват и са си
напълно възможни, стига някой да спре телевизора.

# 138
  • София
Родилките раждат в леглото, в което се въргалят часове с чорапи и връхни дрехи. Не са ли чували за хигиена?
Познавам една френска преподавателка по билогия в университет, която беше на стаж със студентите с двуседмичното си бебе -  из нестерилната прашна околия на средиземноморски град, че даже и се завираха по шубраците на търсят нам си кви представители на местната флора  Whistling
Пък братовчедка ми като роди от хигиенична гледна точка не й дадоха да си облече нейна нощница и я оставиха ТРИ дена с петната от кръв и т.н. по болничната такава.
 Tired

# 139
За стерилността в нашите болници не ми се говори, нещата малко се подобровят, но все още е ужас.

# 140
Ехаа, наистина ли е толкова неосезаемо?  Joy

Еха,чак пък толкова невероятно ли ти се струва?

В САЩ съм била свидетел на какво ли не,нищо не може да ме очуди след живота ми там.

Виж,детските конкурси не мога да ги преживея и не виждам нищо забавно в тях. Но предполагам болни родителски амбиции за красиви куклички, които някой ден ще заживеят в палат.

# 141
Леле, изненадана съм колко много жени са били така, тоест не са разбрали за бременостите си Confused

Или пък са разбрали, но са намерили начин да се самоубедят, че не са бременни. Човек може да повярва в каквото си иска, дори без да е идиот. Даже по-интелигентните хора са по-способни да се самоубеждават. Някоя много начетена може да си постави чудесни диагнози, само и само да не е бременна.

# 142
Леле, изненадана съм колко много жени са били така, тоест не са разбрали за бременостите си Confused

Или пък са разбрали, но са намерили начин да се самоубедят, че не са бременни. Човек може да повярва в каквото си иска, дори без да е идиот. Даже по-интелигентните хора са по-способни да се самоубеждават. Някоя много начетена може да си постави чудесни диагнози, само и само да не е бременна.

И какъв е смисълът сама себе си да лъже, като след няколко месеца няма да има къде да го дене, буквално и преносно? И това ако не е идиот, разбира се.

# 143
  • В Космоса
Това е пълна идиотщина. Хайде до някой си месец разбирам, би могло да се заблуди човек, но да разбере чак като го напъне - не мога да го възприема.

# 144

всичко е възможно, и то не само от немърливост или неходене на лекар.

има такива патологии, че ум да ви зайде, ама нали "на мен лично ми звучи несериозно"  ooooh!

Гинеколог ли си? Или си бил бременен наколко пъти?

# 145
  • София
  Сега пак гледам  серия на това предаване, няма начин жена на 36 с две деца и раждания и мъж на 23 да не разбират какво става. Не може да са толкова тъпи, не можее!Разбирам нераждалите да се чудят, но раждалите да се чудят докато родят, не мога да го разбера.Няма друга такава болка, толкова е различна от всичко друго.

# 146
Ние пък нещо не я хващаме тази телевизия вече.Незнам какво стана......

# 147
и на нас я спряха , та затова питам как точно се казваше канала за да кажа на кабелния ни оператор да я пусне отново....

# 148
Гледам редовно това предаване. Склонна съм да има вярвам ,че не са идиотки майките....Имаше една мед.сестра, която я бяха гледали многократно всякакви лекари+кръвни тестове за бремнност. Нищо не откриха ,а тя продължаваше да се чувства зле, докато не роди у тях....

Гледах преди време предаване с една наша обичана актриса, която сподели , че когато е била на 18 години е разбрала за бременността си в 9!!! месец. Нямала никакви симптоми.

# 149
Имам 2 познати, които разбраха в 6-тия месец. Интелигентни жени, които често посещават лекар.
Едната след повече от 20 г. лечение на стерилитет и 100% обявена от лекарите непроходимост на тръбите - започна да пълнее, обиколи сума ендокринолози, които я лекуваха с хормони, твърдяха, че има миома и т.н. Междувременно, има редица направени отрицателни тестове за бременност. И накрая лекар в онкологията, след като вече се беше простила с близките си, й съобщи радостната новина. На 46 г. роди живо и здраво детенце.
Другата е малката ми зълва - едра и висока млада жена - цикълът й беше точен като часовник, никакво напълняване, никакви физически промени. В началните месеци имаше съмнения и ходи на лекар - казаха й, че няма нищо. Включително, продължиха да бебеправят с мъжа й Mr. Green. След първите усетени движения, отново отиде на лекар - влизаше в 6-тия месец. До последния ден от бременността изглеждаше и се чувстваше както и преди да забременее. После пък роди за няма и 1/2 ч.
Чак до 9-тия месец не познавам някоя, която да не се е усетила.

Общи условия

Активация на акаунт