Просто жената имала 8 деца и може да не го е усетила,че излиза..
. Цикълът ми идваше веднъж на 2-3 месеца.Повече от 2 години правих опити да забременея, но след последната хиперстимулация се сринах и физически и психически. Забременях точно 8 месеца след това и то по съвсем естествен начин.Спокойно можеше да не разбера месеци наред,че съм бременна, първо,че мислех, че не мога да имам деца, а и защото не ми стана лошо нито веднъж, гърдите ми си останаха същите и ме боляха съвсем малко и само в началото. Движенията почувствах доста късно и знаех, че са на бебето, а не от червата ми, просто защото знаех, че в корема ми има бебе. Случваше се да не усещам детето си по 3-4 дена защото бях с предна плацента, а която мама е била с такава, знае за какво говоря(движенията почти не се усещат и лесно могат да се объркат с чревната перисталтика)...До края напълнях с не повече от 4-5 кг, апетитът ми не се промени, не ми се гадеше, нямах контракции и болки,бях пълна с енергия и не се спирах на едно място за повече от 5 минути. До петия месец спях по корем. С това си подробно писание искам да кажа,че симптомите при някои жени може напълно липсват или да са толкова леки, че лесно да се игнорират.При мен си беше чиста случайност да разбера сравнително рано, защото имах една торба тестове и един ден просто така от нямане на работа и след двумесечно закъснение реших да се тествам, но и там не получих отговор от раз- резултатът се появи след 10 минути , ане след 1 и два броя бяха положителни, а два отрицателни...
Не се слагам в графа проста и тъпа,ама ще оставя другите да говорят за мен,а не аз - за себе си 

Препоръчани теми