"Не знаех, че съм бременна"

• 56 235
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • Cyprus, Пловдив
Тайна , нали , за да тръгнеш да раждаш първо трябва да си бременна?За мен обратното е по-вероятно-да не разбереш, че си бременна-иди-дойди,но да тръгнеш да раждаш и все още да не знаеш  Shocked Не ми се мисли какъв шок изживяваш,нямаш време да се подготвиш дори психически,какво остава за дрешки,легло,количка за бебо и другите неща  Shocked

# 106
  • София
   Аз си знаех,че съм бременна и въпреки,че беше трето раждане, понеже целият ден бях с разстройство, си мислех,че от него ме прерязва корема.Чак когато започнаха напъните, разбрах,че не е от него  Joy, а раждам. То наистина си е шок да те боли, а да не знаеш от какво.

# 107
  Аз си знаех,че съм бременна и въпреки,че беше трето раждане, понеже целият ден бях с разстройство, си мислех,че от него ме прерязва корема.Чак когато започнаха напъните, разбрах,че не е от него  Joy, а раждам. То наистина си е шок да те боли, а да не знаеш от какво.
Е то и аз така, но аз се подведох по доктора, защото той каза , че няма да е в близките дни. В началото си мислех, че ще ми мине, но не би Simple Smile.

# 108
  • Sofia
И аз не вярвах,докато не се случи на моя приятелка преди 12год.Роди го в къщи,в 7-ия месец пред сащисаните си синове и свекърва... #Crazy Имала е цикъл,макар и оскъден,т.е.цветна бременност.Ходила на някакъв лекар,заради общо неразположение,правили са и изследвания,но никой не е заподозрял,че може да е бременна. Голям шок беше за всички,викове,писъци,една комшийка прерязала пъпната връв,детето в леген завито,бащата идва от работа и шок-бебе,после извикали бърза помощ,беше в кувиоз 1мес.,мъничко,но оцеля,жив и здрав е сега...И аз гледам предаването и напълно вярвам,че е възможно,дано не ми се случи Praynig

# 109
Имам близка позната, която разбра чак в 6-тия месец, че е бременна. Цикъла и идвал два пъти в годината, с наднормено тегло е и просто не обърнала внимание. Сега има един 2 годишен малчуган. Mr. Green

# 110
Има доста жени с нередовен цикъл. Имах колежка, която имаше две деца. И двете ги беше "открила" чак в 5-6 месец и по никакъв начин не беше успяла да определи кога е бил последния и цикъл. Та с тези бебета термина беше определян малко на око.
По отношение на усещането на бебето - аз лично не съм усетила нито веднъж дъщеря ми. Даже питах защо не усещам нищо и гинеколога ми каза, че тя е по-назад и за това не усещам ритане. Родена е в 36-та седмица, до 5-тия месец изобщо нямах корем. Разбрах, че съм бременна в третия месец, защото преди това имах кървене, което реших, че е цикъл. Но не вярвам, че 9 месеца може да ти расте корема и някак да не разбереш, че си бременна. Звучи ми нереално, но все пак жените понякога ме изненадват с дълбочината на идиотията си.

# 111
  • Бургас
Не съм гледала това, за което говорите.
Жени има всякакви.

Аз усещах детето си от 4-ия месец някъде до края на бременността почти непрекъснато... Може би бебето ми много е ритало, не знам... Ама 9 месеца да не усетиш нищо ми е абсурдно.

Иначе и аз имам позната, която е разбрала едва в 6-ия месец, че е бременна. Била на 42 и си мислела, че има други проблеми, не усещала движенията на детето и после хоп - изненада  Laughing

# 112
Леле, изненадана съм колко много жени са били така, тоест не са разбрали за бременостите си Confused

# 113
 А аз съм в шок просто, значи нищо не ми гарантира, че въпреки цикъла ми и отрицателните тестове няма след месеци да родя.

# 114
  • При хората, които обичам
Нищо. Да прибавим и това, че може да попаднеш сред онзи 1% изключения от 99-процентовата сигурност на хапчетата.

# 115
  • София
А аз съм в шок просто, значи нищо не ми гарантира, че въпреки цикъла ми и отрицателните тестове няма след месеци да родя.

След толкова години във форум за майки, съмнявам се, че не би разбрала! Peace

# 116
Възможно е,аз родих на 19.01,докато лежах в реанимация,имаше жена с две деца,на 15 и 10г, тя също не е усетила ,че е бременна. Разбрала накрая случайно, карала цветна бременност, и така на 46г си има и бебе вече.
А знам и друг случай,който снахата на приятелка на майка, родила на стълбите  в блока,момиче,близо 3кг, и тя без да знае,тръгва на пазар и хоп бебе!!!
Закарали са я в МД и са я отделили,че бебо получил инфекция от стълбището.
И аз не вярвах,ама ето на!!!

# 117
Нищо. Да прибавим и това, че може да попаднеш сред онзи 1% изключения от 99-процентовата сигурност на хапчетата.

Мисля, процентите бяха два. Моите сега пищят в съседите.  Mr. Green

# 118
Като гледам колко български случаи се споменаха само в темата, явно не са само американците прости и немарливи  hahaha

Търсачка ли пускаш да видиш дали някой някъде случайно не е казал нещо против американците? Или просто го надушваш.
Не, просто прихванах твоя подход, само че в обратна посока  Laughing И на мен сега ми е забавно да гледам ти как подскачаш след стръвта  Wink

# 119
и аз имам позната,която разбра чак в 7 месец Rolling Eyes Мен ми е много чудно как не усещат движенията на плода newsm78

Общи условия

Активация на акаунт