"Не знаех, че съм бременна"

• 56 173
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
Пипи Дългото чорапче ми взе думите от устата.

# 226
Не мога да разбера как може една жена да не разбере, че е бременна. Това може да се случи само на някоя много необразована и нехаеща за здравето си жена. Като майка просто не мога да го повярвам.

Пък после подценявате ромките и им казвате, че са тъпи и необразовани!  Crossing Arms
Такива са. На всяко сексване и бебе правят. Да се образоват малко - как де се предпазят! Peace

Друго имах предвид.

# 227
# 228
Казваш- не разбират, че са бременни, значи са необразовани и нехаещи за здравето си. Е, ромките като разбират от рано, че са бременни това образовани и хаещи  Mr. Green за здравето си ли са?

# 229
Смесвате много категории на едно място, принципно несравними, мисля.

# 230
Сигурно е така, права си, но при подобни теми винаги се сещам за бабината снаха, която почина от липсата си на здравна култура, въпреки доцентската си титла по икономика. С този пример надявам се, става ясно какво искам да кажа?

# 231
Аз чак сега те разбрах де, щото не ви следя спора, но хубав пример.

# 232
Мислех, че е ясно какво искам да кажа, но все пак ще уточня.
Явно трябва да добавя едно "здравно" пред необразована, въпреки че щом говорим за бременност нямам в предвид, че не може да си напише името правилно.

# 233
Повечето такива раждащи без да разберат, че са бременни, са много дебели и може би е възможно чуствителността им да е друга и наистина да не усетят движенията на бебето. Освен това, когато си много затлъстял си също така и отпаднал и уморен от тежестта, което съвпада с бременността. Също и липсата на цикъл, понякога се обяснява с прекомерно затлъстяване и хормонални нарушения. Според мен е възможно такива жени да се заблудят.
 За по-слабите обаче, според мен не е възможно-те търсят сензацията-или са толкова прости, че не са разбрали, което също е съмнително.

# 234
Повечето такива раждащи без да разберат, че са бременни, са много дебели..
Статистически данни?Моля за източник ако е така,че ми стана любопитно..Сигурно има някаква закономерност,между килограмите и невежеството? newsm78

# 235
Предполага се, че има закономерност между килограмите и липсата на усещане движенията на бебето. Което не мога да кажа да ли е вярно, обаче.

# 236
  • в здрача
Случки всякакви. И досега помня едно момиче от студентската ни компания. Момичето имаше хормонален проблем и с години се лекуваше. Цикъл имаше най-много 2-3 пъти годишно. Много искаха с приятеля си да имат дете, но не се получаваше. Започна да напълнява и съответно се записала на фитнес. Беше и на диета, тичаше всеки ден, че имаше коремче. Отишла и на преглед при местния гинеколог и той и казал, че има киста и трябва да се оперира. Тя беше решила, че няма да го направи в местната болница, а след очните занятия в града, в който следва. Какво са няколко месеца чакане за една киста. И съответно ни пита къде, при кой доктор да отиде за да видят кистата, която расте и съответно да и назначат операция. Е, заведохме я на доктор, който установи, че "кистата" е на 8 месеца и скоро ще я роди.
Та си мисля, ако не беше сменила доктора и се бе забавила с операцията дали нямаше да е поредната изненадана с раждането.

# 237
Явно тези случаи се дължат най-вече и на нескопосани доктори.

# 238
  • София
  То и на баба ми са и били казали тумор, да отива да се оперира. Добре,че приятелката и я завела и при друг лекар и той казал : Тоя тумор искам да го видя след 6 месеца,като се роди. Но е било 1935-та година,не е имало ехографи.Та тумора се е родил 5,300.Баба две денонщия раждала, и като родила, дошла една приятелка и я питала що лежи, като родилка, а тя казала, че току-що е родила.Приятелката се изсмяла и казала: Що лъжеш ма Цветанке, това бебе е поне на два месеца.

# 239
Е то до шести месец не знаеш червата ли ти къркорят, бебето ли ти мърда...

Да бе да...баш не се знае...  Laughing Глупости на търкалца.

Общи условия

Активация на акаунт