"Не знаех, че съм бременна"

• 56 169
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Повечето такива раждащи без да разберат, че са бременни, са много дебели..
Статистически данни?Моля за източник ако е така,че ми стана любопитно..Сигурно има някаква закономерност,между килограмите и невежеството? newsm78

Айде и мен да ме светнете,че ся ше взема се имам за невежа....

А и в предаването има доста слаби мацки. Все пак те не са някакво множество тези случаи, но събрани на едно място, създават някакво усещане на всекидневност едва ли не. Като сложим и елемента на пресиленост с цел да се постигне по-голям рейтинг....ето ти тема от много страници в БГ Мамма. Да вземат да ни включат в екипа на сценаристите, или поне част от Вас  ooooh!

# 241
Понеже ми стана интересно и снощи си пуснах да видя и аз за какво става дума, та едната жена роди в средата на 7-мия месец, не беше дебела. Като се замисля, че аз като бях бременна бебето го усетих много късно, може би към края на 6-ти месец и то защото знаех, че съм бременна и все се ослушвах и чаках за сигнал, иначе преди това нищо. Като сложим и това, че до края на бременността постоянно бях в страх, защото не е шавала почти и дето се вика през седмица се паникьосвах дали е добре това дете, че така не шава, може и да е възможно. Те явно не всички в предаването раждат в края на бременностт, а има случаи и на недоносени, тъй че може и до 7-ми месец да не се усетят. Знам ли и аз Rolling Eyes Разсъждавам си тук.

# 242
Снощи пак се случи да гледам поредната серия.
Едната жена вече имаше 2деца, беше на противозачатъчни. Накрая роди момиченце 3кг в банята. Не беше мръднала нито на килограми, нито нищо. А я даваха с предишна бременност имаше си и корем и всичко.

# 243
Аз ето това не мога да разбера - къде отиват тези три кила (да не говорим, че има плацента, води). Жената отслабва докато детето расте ли  newsm78

# 244
Аз ето това не мога да разбера - къде отиват тези три кила (да не говорим, че има плацента, води). Жената отслабва докато детето расте ли  newsm78

Да:)

# 245
Добре де-до седмия не сте усетили движенията, а после? Има още два месеца все пак.
Ако са дебели жените е по-логично да не разберат. Това, което съм гледала аз, жената беше затлъстяла и не е имала менструация дълго време преди да забременее-това е някакъв отговор.
А как слабичка жена ражда без корем 3кг. бебе е научна фантастика-Тва бебе е поне 50 см.-къде е седяло-да не е сгъваемо. Хайде да не вземаме телевизията за чиста монета. Добре де-ако е растяло някъде навътре към гърба, то тва маце няма ли да го заболи нещо и да иде на доктор и тоя доктор поне един УЗ няма да направи. Тия американци ни взеха за мезе.

# 246
Отслабва докато детето расте и не и личи-то това са нови закони в биологията. Раждаш без корем и без да знаеш. А бебето се помещава нагънато в пространството между органите и не пречи на мама на кариерата. Трябва да се прилага по-често при манекенките-скоро ще стане много популярно. Може даже да го родят между два ангажимента на подиума.

# 247
Герри, в началото на темата писах за моя позната, която видях малко преди второто й секцио и я похвалих, че много е отслабнала. Но при нея беше нормално- все пак се въртеше около стоте и винаги е имала корем.
В първите месеци много жени отслабват с по 7-10 кг. Лежах за задържане с една мацка, която беше свалила 14 кг., но милата беше патологичен случай- пийваше вода и повръщаше. Вероятно до края на бременността едва ли е върнала предишното си тегло. Е, нали се сещаш, не е била 50-килограмова.

За съседката също се говореше, че била осиновила бебето си, защото се появи сякаш от нищото с него. Но пък зная при кого е родила, аз я насочих към "моя" лекар, даже я карах на тонове два пъти.  Simple Smile

# 248
Да вярно е че в началото се отслабва, но хич да нямаш корем и да се появиш с бебе 3 кила, когато ти самата през цялата бременност си била 50 кг.-Е тва не го вярвам, Тва е за филма-шоу да става. Вече какви ли не щуротии се измислят, защото публиката иска нови и нови зрелища. Разбира се може да има и изключения -но те са достойни за цирка-както жена родила 11 бебета наведнъж или теле с две глави и други подобни.

# 249
  • Cyprus, Пловдив
Казвате,че при дебели жени е по-възможно да не усетят,а при слаби-невъзможно.
Точно себе си ще дам за пример,не комшийката,не познатата на познатата и ще ме принудите и снимка да приложа  Mr. Green
На ръст над 170см и 50 кг-нищо не ми е личало и нищо не усетих до 7 месец някъде.В 9-и месец хората ме питаха:да не би случайно да съм бременна,а когато отидох да раждам мислеха,че абортирам,сина ми се роди 3330грама  Wink
Мнозинството от вас твърди,че видиш ли колко са прости като не са разбрали,но не ви е идвало до главата,за това така говорите  Naughty
И да,убедена съм,че преувеличават,но никой от случаите не е невъзможен,само защото не сте ги изпитали на собствен гръб,повярвайте ми  Wink

# 250
Това предаване едно на ръка, ама онова, на което току-що гледах рекламата, ми се стори направо изумително-невероятно.
Ще бъде за "нашите странности" или нещо подобно, не запомних точно заглавието.
Но дадоха пример с момиче, пристрастрено към вкуса на прах за пране, друго, ядящо тоалетна хартия, трето - пепел от цигари...
Премиерата ще бъде на 10 март.
Ето това вече е странно!  Crazy

# 251
Понеже не го гледам това предаване, ако някъде обяснят как точно хем забременяваш и отслабваш, моля кажете тук. Да сваля 10 кг и отново да стана 55 кг съм готова да забременея и за 3 път. Само кажете как става това с отслабването. Защото и при двете ми бременности нямах киселини, повръщане и др. подобни и в резултата си качвах кила от самото начало. така че моля дайте съвет, обещавам да си призная веднага, че съм бременна и няма да участвам в предаването. hahaha

# 252
но те са достойни за цирка-както жена родила 11 бебета наведнъж или теле с две глави и други подобни.
Shocked ooooh!

# 253
Майка ми е отслабнала, когато е била бременна с мен.
От началните месеци, та почти до края, й се е гадило при вида на голяма част от храната, всякакви силни миризми.
Казвала ми е, че се е хранила буквално на сила, заради бебето (мен). И още по-трудно й е било после, да задържи храната в стомаха си.
Ядяла е единствено с удоволствие лимони (сигурно и затова сега съм голям киселяк  Mr. Green ).
Не е била с голям корем. Родила съм се около 3 кила май, в крайна сметка, т.е. нормално бебе.
Втора бременност. С брат ми, първата, е била подобна, но не чак толкова.

# 254
  • ENGLAND
Е, аз като пълнея бременна ли съм? newsm78
Аз гледам и една друга поредица, Разследване на самолетните катастрофи. И на двете серии,в началото на всеки епизод пише по действителен случай. Вие не вярвате на серията за бременните, а вярвате ли на другата за самолетите? Или за невярващите няма самолетна катастрофа над Локърби, няма сблъскали се самолети над Швейцария, ........ Или сериите за 11 септември. И там пише истиска история. Това не е игрален филм, а документален филм по истински случаи, с коментари на известни лекари.
И спрете с туй като не е добре да иде да си направи УЗ. Това да не ви е България, отивам правя си УЗ, отивам искам изследвания на кръв, трябва ми специалист, след два часа съм при него. Системата е коренно различна.
И не мога да разбера що за цирк е да родиш 5,6, 11 бебета. Случва се, един случай на милиони.

Общи условия

Активация на акаунт