ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 032
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
Eeeeeeй , Djoleva, страшна си! Вярно , Джемал ага беше Peace

Говори , се че с новият сериал "Отплата " са откраднали мотиви от Езел. пак иде реч за отмущение , Даже Джоко Росич напомня с гласа си и визията на, познайте Grinning

Аз и Фатмето гледам , но не смея и там да пиша. в това студено време всичките ще ги изгледам Срам ме от мене си:oops:

# 121
Да,щеше да е хубаво да се следи от всички на един етап и да се обсъжда,но явно няма да стане Confused
Е аз поне изживях тази емоция,още по-вълнуващото беше,че не знаехме какво ще се случи в следващия епизод и винаги ни изненадваха.И все пак надявам се коментарите да не спират,независимо кой до къде е напреднал в епизодите Peace

Като споменахте Тунджел Куртиз,се сетих за една статия дето разказваше за една негова фенка.
Седял си човека във вилата с внук си по къси панталонки и изведнъж нахлула една фенка да му иска автограф Joy Joy

# 122
  • ... да усещаш мириса на море ...
Съвсем не разбирам нова. Да изтръшкат определена сума пари, за да купят този сериал, за който казват че е един от най-скъпите (а едва ли са им го подарили по комшийски) и да го забутат в "нишовия" си канал ДФ. Един път ще изберат правилното заглавие, в правилния час и ще направят такава глупост  doh. Че бтв им изиграха номер, е ясно, но те поне месец, подгряваха публиката с "очаквайте", а нова - хоп: "утре". Доста хора не бяха разбрали че започва Езел. Сега ще ме накефи, ако бтв също купят Езел след време и го пуснат в същия час, да видим дали няма да има рейтинг ... Crossing Arms

Да - Тунджел Куртиз - дядото от Аси. Също така играе и в един филм излъчван по бнт: На прага на рая (Yaşamın Kıyısında;Аuf Der Anderen Seite) на Фатих Акън

пп. До коя оригинална серия свърши приблизително, за да продължа оттам...

# 123
Филма свърши в края на трети оригинален епизод (1:19ч.)

# 124
Не мисля ,че темата ще замре- това си зависи от нас. Както разбирам повечето са го гледали но въпреки всичко си включиха с желание в коментарите. Така че кой как иска да го гледа  надявам се пак да си коментираме

# 125
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Да пробваме ли да се уговаряме и да гледаме и коментираме сериите синхронно (ако се получи).

Искам само да споделя, че майка ми го гледа много старателно (когато почваха двата сериала по едно и също време, този повече я заинтригува), обаче на кабелната няма Диема и сега милата се кокори пред компютъра, даже сама предпочете канала на Късметчето със субтитрите, макар че я болят очите, защото изживяването е несравнимо с дублираните. Даже ми се "оплака" ( Wink), че искала да си води записки, защото имало много интересни мисли! Само ще добавя, че не гледа заради "тъмнокосия красавец" както някой спомена, защото е фенка на Къванч, но филмът много я впечатли като интрига, динамика, игра, мъдрост, поезия и красота на героите (на което всъщност сме свикнали от турските сериали, естетиката е стандарт в продукциите на съседите).

# 126
# 127

Да пробваме ли да се уговаряме и да гледаме и коментираме сериите синхронно (ако се получи).

Искам само да споделя, че майка ми го гледа много старателно (когато почваха двата сериала по едно и също време, този повече я заинтригува), обаче на кабелната няма Диема и сега милата се кокори пред компютъра, даже сама предпочете канала на Късметчето със субтитрите, макар че я болят очите, защото изживяването е несравнимо с дублираните. Даже ми се "оплака" ( Wink), че искала да си води записки, защото имало много интересни мисли! Само ще добавя, че не гледа заради "тъмнокосия красавец" както някой спомена, защото е фенка на Къванч, но филмът много я впечатли като интрига, динамика, игра, мъдрост, поезия и красота на героите (на което всъщност сме свикнали от турските сериали, естетиката е стандарт в продукциите на съседите).
това е добра идея за синхронното гледане ,но пък не знам дали всеки има тази възможност

# 128
 Ferda Mravenec ,  Hug да поздравиш майка си специално от мен и да и кажеш ,че има много добър вкус за мъже! Wink

И на мен не ми се иска да приключим с коментарите !Мисля, че бихме могли да споделяме мисли и емоции, въпреки усилията на нова да ни лиши от това удоволствие. Аз ще продължа да гледам филма, нищо че ми е малко късен часът и се надявам да има и други като мен, че да си хортуваме по късни доби! Peace

# 129
Ferda Mravenec ,  Hug да поздравиш майка си специално от мен и да и кажеш ,че има много добър вкус за мъже! Wink

И на мен не ми се иска да приключим с коментарите !Мисля, че бихме могли да споделяме мисли и емоции, въпреки усилията на нова да ни лиши от това удоволствие. Аз ще продължа да гледам филма, нищо че ми е малко късен часът и се надявам да има и други като мен, че да си хортуваме по късни доби! Peace

spam2 Предварително се извинявам, но така или иначе малко се отклоняваме заради приумиците на Нова, та си позволявам мъничък спам.  Embarassed
Госпожата, Hug
И тя (макар и задочно) те "познава", защото (по телефона!!!) съм й чела от стиховете, които постваш и даже беше изкоментирала, че на Господинова са по-добри отколкото на Алгафари (споделям мнението)... И двете благодарим за удоволствието!   bouquet

А Къванч й допада и като физика, като излъчване ( нарича го "Чеховски тип", т.е. силно одушевен или харизматичен както днес е прието да се казва и думата измества българските ни изрази) и като игра. Всички сравнява с него, все в техен  ущърб...  Wink  Laughing

И аз гледам "Езел", но и "Фатмето", и "АФК"... Едва смогвам, а и трудно удържам волята си, затова бих се радвала на някаква организация. А и за да не си "подсказваме" при коментарите трябва да знаем кой докъде е стигнал...

# 130
spam2 Предварително се извинявам, но така или иначе малко се отклоняваме заради приумиците на Нова, та си позволявам мъничък спам.  Embarassed
Госпожата, Hug
И тя (макар и задочно) те "познава", защото (по телефона!!!) съм й чела от стиховете, които постваш и даже беше изкоментирала, че на Господинова са по-добри отколкото на Алгафари (споделям мнението)... И двете благодарим за удоволствието!   bouquet

А Къванч й допада и като физика, като излъчване ( нарича го "Чеховски тип", т.е. силно одушевен или харизматичен както днес е прието да се казва и думата измества българските ни изрази) и като игра. Всички сравнява с него, все в техен  ущърб...  Wink  Laughing

И аз гледам "Езел", но и "Фатмето", и "АФК"... Едва смогвам, а и трудно удържам волята си, затова бих се радвала на някаква организация. А и за да не си "подсказваме" при коментарите трябва да знаем кой докъде е стигнал...

Определено съм фен на майка ти - мнението ми абсолютно се покрива с нейното ( но ти знаеш , няма да влизам в подробности ! Embarassed ) и се радвам, че има хора от всякакви възрасти, които харесват, освен визията и безспорният талант на Къванч ! Peace Всъщност, то  може и  да се  окаже ,че с нея сме на една и съща възраст ! Peace Сега ще ти пратя един подарък за нея, а и за теб ! Hug

# 131
Определено съм фен на майка ти - мнението ми абсолютно се покрива с нейното ( но ти знаеш , няма да влизам в подробности ! Embarassed ) и се радвам, че има хора от всякакви възрасти, които харесват, освен визията и безспорният талант на Къванч ! Peace Всъщност, то  може и  да се  окаже ,че с нея сме на една и съща възраст ! Peace Сега ще ти пратя един подарък за нея, а и за теб ! Hug

Предварително благодарим!   bouquet

П.П. И аз го харесвам, но не чак така "крайно" от типа "... абе, не е като Къванч все пак!"...

# 132
  • в зоната на здрача
А тая сестрата- Бахар, от кой друг сериал я знаем.
Хич не ми харесва, пущинката, та чак ме нервира..

# 133
А тая сестрата- Бахар, от кой друг сериал я знаем.
Хич не ми харесва, пущинката, та чак ме нервира..

Това е Седеф Авджъ ! Игра с Къванч в Менекше и Халил или Двама завинаги в БГ вариант ! Peace

# 134

Общи условия

Активация на акаунт