ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 016
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Яд ме е много на нова (с малка буква, за малка телевизия).  #2gunfire
Аз ще го гледам в интернет, но много хора няма да имат тази възможност. Не трябваше да го започват, изплашиха се от коментарите на шепа тийнове, страхливци! Спирам да гледам тази телевизия, въпреки че съм фенка и на Хаус, ще гледам и него в нета.

# 106
Ами няма го сериала ни в Нова,ни в Диема фемили..аз сега къде да ги насвяткам ????

С удоволствие и аз бих ги насвяткала!  #2gunfire Само открий къде са и ги почвам!  #Sniper

# 107
Все се чудя, тия глупаци от Нова тв, що взеха филма и го забиха във Фемилито? Хич не ги вярвам тея работи с рейтинга, щото не смятам, че сериалите, дето ще ги дават на негово място, ще им донесат повече рейтинг.  Wink Да бяха го купили бТВ, м...а му, и да го излъчат след Фатмата даже, сто пъти по-добре щеше да е. ooooh!

Много силен момент беше , когато в затвора вуйчо го накара да назове 4 си враг! Как се бореше със себе си - знаеше , но до последно не искаше да назове името и !Сякаш , изричайки го , подписва присъдата и ! Като че ли чак тогава се отказа наистина от нея и от любовта си !
Ейшан сама не може да си прости , знае, че не заслужава прошка . Аз също не мога да и простя все още ! Има нещо хладнокръвно в тази жена , в излъчването и , има нещо студено в очите и ! Не може да ми трепне като я гледам , дори когато плаче !

Е, четвъртият му враг не е само Ейшан, дори по-скоро е баща й, но Йомер не знае за съществуването му. Не Ейшан организира всичко все пак. Peace

Не организира, но се съгласи да участва в мръсен заговор! А можеше да го предотврати! Нали искаше с него да започне нов живот! Тя и със себе си не е последователна. Защо плаче? Така ли човек се бори за любовта си!? И с какви очи отива в затвора да го види!? Просто е ужасна!

# 108
Тези от Нова са отврат..... АЗ и за това си ги тегля епизодите , тъкмо реших да започна да гледам един прекрасен сериал по тв и веднага ме отказаха

# 109
И аз се отказвам от телевизията!Мъжът ми се съгласи да гледаме всяка вечер по 1 оригинален епизод,вчера догледахме 3ти.
Колко е хубаво да се насладиш на целия епизод,с целия смисъл в него.На хубавите гласове,да усетиш магията и емоцията в тази история.От Нова и на идея си нямат колко много изгубиха.

# 110
Все си мисля - Ейшан не можа да разубеди баща си . Но дали не можеше да разубеди Али и най вече Дженгиз.Тя знаеше или по скоро усещаше/защото тези неща се усещат/ че Дженгиз е влюбен в нея.Защо не се опита да се възползва от тази негова любов и да го разубеди да не участва. Защо вместо да  подлъгва Йомер и да го вкара в капана не подлъга Дженгиз  за да го разубеди. Тогава баща и нямаше да може да направи нищо без съучастници

# 111
И аз се отказвам от телевизията!Мъжът ми се съгласи да гледаме всяка вечер по 1 оригинален епизод,вчера догледахме 3ти.
Колко е хубаво да се насладиш на целия епизод,с целия смисъл в него.На хубавите гласове,да усетиш магията и емоцията в тази история.От Нова и на идея си нямат колко много изгубиха.

И ние така вече стигнахме до 9-ти епизод. Не намерих друг начин да прикова вниманието на мъж , предубеден към сериалите. Изтеглих ги и всяка вечер гледаме по една пълна серия.
А сега , гледайки, Нова чух анонс на Хавай 5- о за довечера от 20 часа??? Мисля си , че май няма да го дават по НОВА?

# 112

И ние така вече стигнахме до 9-ти епизод. Не намерих друг начин да прикова вниманието на мъж , предубеден към сериалите. Изтеглих ги и всяка вечер гледаме по една пълна серия.
А сега , гледайки, Нова чух анонс на Хавай 5- о за довечера от 20 часа??? Мисля си , че май няма да го дават по НОВА?

Да,от Нова спират Езел.Преместват го по Диема фемили,само в четвъртък и петък от 22 часа.

# 113
Благодаря, диди88  Hug Сега се върнах назад в темата и прочетох! Жалко за нова , отдавна трябва да се отърве от некадърни програмни директори! Преди малко в сайта четох , че "Черешката на тортата" ще е на гърба на Слави. Като , че ли умишлено си сриват рейтинга  тази медия.
Окончателно ще спра да ги гледам!
Приятно гледане на Езел , момичета, кой както намери. Peace

# 114
# 115
  • Кърджали
Аз се захванах да го гледам по нета. Баща ми едно време ми казваше, че е добре да знам този език, все някога ще ми е полза/живея в такъв район, както се вижда от профила/.Е сега ми е от полза. Съвсем различно си е без дублаж, без да се губи нищо от емоцията.И разбира се, без да ми го спират по никое време.

# 116
Явно само аз не съм успяла да убедя милото да го гледа.Сега ми го връща,защото само той знае как съм седяла до през нощите да правя преводи и колко ми се ядосваше за това.Не иска и да чуе за Езел....

# 117
emely, разбираемо е Grinning Все пак си го лишила от присъствието си. Благодарности за превода Hug Сега по всичко личи , че и темата няма да просъществува, не бях от пишещите , но ви четях. Защото всички сме на различни етапи. От трета серия, от как се появил вуйчо се напрягам да се досетя актьора от кой друг сериал е. И не мога.

# 118
emely, разбираемо е Grinning Все пак си го лишила от присъствието си. Благодарности за превода Hug Сега по всичко личи , че и темата няма да просъществува, не бях от пишещите , но ви четях. Защото всички сме на различни етапи. От трета серия, от как се появил вуйчо се напрягам да се досетя актьора от кой друг сериал е. И не мога.
Все ми се струва че е от "Гордата Аси"- не играеше ли дядо и

# 119
Да бе верно че е Дядото на Аси , как не бях се сетила до сега

Общи условия

Активация на акаунт