Аз ще го гледам в интернет, но много хора няма да имат тази възможност. Не трябваше да го започват, изплашиха се от коментарите на шепа тийнове, страхливци! Спирам да гледам тази телевизия, въпреки че съм фенка и на Хаус, ще гледам и него в нета.

Само открий къде са и ги почвам!
Да бяха го купили бТВ, м...а му, и да го излъчат след Фатмата даже, сто пъти по-добре щеше да е. 

Сега се върнах назад в темата и прочетох! Жалко за нова , отдавна трябва да се отърве от некадърни програмни директори! Преди малко в сайта четох , че "Черешката на тортата" ще е на гърба на Слави. Като , че ли умишлено си сриват рейтинга тази медия.
Все пак си го лишила от присъствието си. Благодарности за превода
Сега по всичко личи , че и темата няма да просъществува, не бях от пишещите , но ви четях. Защото всички сме на различни етапи. От трета серия, от как се появил вуйчо се напрягам да се досетя актьора от кой друг сериал е. И не мога.
Все пак си го лишила от присъствието си. Благодарности за превода
Сега по всичко личи , че и темата няма да просъществува, не бях от пишещите , но ви четях. Защото всички сме на различни етапи. От трета серия, от как се появил вуйчо се напрягам да се досетя актьора от кой друг сериал е. И не мога.