ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 70 024
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
  • Пазарджик
Я да се запиша и аз че ви изпуснах нещо Simple Smile

# 91
Спирам да гледам Нова,въпреки,че харесвам Хаус..няма токова неуважителна към зрителя телевизия..Срамота!!!От зрителя хранят семействата си,а си играят на "на ти куклата ,дай ми парцалките"...много несериозно и обидно отношение!

# 92

Не знаех, че го има качен там. В такъв случай много им здраве на ония от Нова, ще си го гледам там.  Peace

# 93
Спирам да гледам Нова,въпреки,че харесвам Хаус..няма токова неуважителна към зрителя телевизия..Срамота!!!От зрителя хранят семействата си,а си играят на "на ти куклата ,дай ми парцалките"...много несериозно и обидно отношение!

Ами аз изобщо не я гледам ! Сега гледам само Езел там , но явно не им било писано да ме спечелят като фен ! Значи вече няма да го дават по канала , а само в четвъртък и петък от 22 часа по Диема , нали правилно съм разбрала  ?

# 94

Ами аз изобщо не я гледам ! Сега гледам само Езел там , но явно не им било писано да ме спечелят като фен ! Значи вече няма да го дават по канала , а само в четвъртък и петък от 22 часа по Диема , нали правилно съм разбрала  ?
точно така ,но аз не мисля да чакам само два пъти в седмицата по един епизод и то от по 1 час- ще гледам на компютъра

# 95
Ами няма го сериала ни в Нова,ни в Диема фемили..аз сега къде да ги насвяткам ????

# 96
Все се чудя, тия глупаци от Нова тв, що взеха филма и го забиха във Фемилито? Хич не ги вярвам тея работи с рейтинга, щото не смятам, че сериалите, дето ще ги дават на негово място, ще им донесат повече рейтинг.  Wink Да бяха го купили бТВ, м...а му, и да го излъчат след Фатмата даже, сто пъти по-добре щеше да е. ooooh!

Много силен момент беше , когато в затвора вуйчо го накара да назове 4 си враг! Как се бореше със себе си - знаеше , но до последно не искаше да назове името и !Сякаш , изричайки го , подписва присъдата и ! Като че ли чак тогава се отказа наистина от нея и от любовта си !
Ейшан сама не може да си прости , знае, че не заслужава прошка . Аз също не мога да и простя все още ! Има нещо хладнокръвно в тази жена , в излъчването и , има нещо студено в очите и ! Не може да ми трепне като я гледам , дори когато плаче !

Е, четвъртият му враг не е само Ейшан, дори по-скоро е баща й, но Йомер не знае за съществуването му. Не Ейшан организира всичко все пак. Peace

# 97
http://www.youtube.com/user/kusmet4e
Абонирайте се за канала на Късметче и гледайте" Езел "когато имате време, а не да чакате на некоректни тв като Нова...Всяка една минута от филма си струва уверявам ви....

# 98
Мда, голяма излагация на НОВА . Да купят най-скъпия сериал и да не успеят да го предложат на зрителите по подходящ начин...

И не само това, ами и да настроят зрителите срещу себе си...това само в Бг телевизия може да се случи. Ако е някъде в нормална страна за такива неща падат глави...

Направо си казвам, добре, че съм го гледала ...

Изобщо не го чакайте ами си го гледайте в нета със субтитри - и без това от дублажа филмът е загубил част от въздействието, тембъра, емоциите на оригиналните гласове ...

бях давала линка, от който съм гледала аз, ще го пусна отново, макар че може да го има и в началото на темата - качеството е супер, а и превода е по-добър от дублажния 'художествен'..

http://www.youtube.com/watch?v=FMkZNssIa6c

да, точно на канала на късметчето е линка

# 99
Все се чудя, тия глупаци от Нова тв, що взеха филма и го забиха във Фемилито? Хич не ги вярвам тея работи с рейтинга, щото не смятам, че сериалите, дето ще ги дават на негово място, ще им донесат повече рейтинг.  Wink Да бяха го купили бТВ, м...а му, и да го излъчат след Фатмата даже, сто пъти по-добре щеше да е. ooooh!

Много силен момент беше , когато в затвора вуйчо го накара да назове 4 си враг! Как се бореше със себе си - знаеше , но до последно не искаше да назове името и !Сякаш , изричайки го , подписва присъдата и ! Като че ли чак тогава се отказа наистина от нея и от любовта си !
Ейшан сама не може да си прости , знае, че не заслужава прошка . Аз също не мога да и простя все още ! Има нещо хладнокръвно в тази жена , в излъчването и , има нещо студено в очите и ! Не може да ми трепне като я гледам , дори когато плаче !

Е, четвъртият му враг не е само Ейшан, дори по-скоро е баща й, но Йомер не знае за съществуването му. Не Ейшан организира всичко все пак. Peace

За него е Ейшан ! Честно казано , за мен също ! Думите на вуйчо ме накараха да си дам сметка за това - кой е този , който е умът , който може да организира всичко и да убеди останалите , да ги накара да повярват ??? Особено за убеждаването , е абсолютно прав ! Peace Само Ейшан можеше да ги убеди , Сердар , въпреки всичките си умения , нямаше да се справи ! Ейшан знаеше как да ги манипулира , какво да предложи и как да ги убеди ! Аз така ги усещам нещата ! Peace

# 100
Момичета,помните ли от предишния епизод да са давали пристигането на Бахар в хотела?Предишния епизод не свърши ли назад във времето при гинеколога и в настоящето как търсят Джан?Имам подозрения,че много моменти са отрязани или нещо се бъркам?Tired

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 22:58 от emely

# 101
Емели, дадоха, че Бахар пристигна в хотела и Ейшан я посрещна. Тя попита дали всичко е готово за бала с маски и т.н.

# 102
Снежи,мерси PeaceЗначи съм пропуснала Embarassed

# 103
  • Стара Загора
Ще продължа да си гледам моя сериал и по Диема, ама просто нямам думи. Нова продължат да си  губят страхотната публика. Аз ве4е няма да съм от тях smile3511 smile3505

# 104
  • Пазарджик
Боже Боже и защо така направиха с хубавия филм много са малоумни тия.Аз даже сега като влязох в сайт на нова даже са го свалили и от секцията си за сериали. #Crazy #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт