ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 778
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Емели,  Heart Eyes да те поздравя и тук ! Бъди здрава, щастлива и все така отзивчива и позитивна ! Радвам се, че те познавам, макар и само виртуално ! Hug

Значи, викаш за довечера повече кърпички  да си приготвя ! Peace

Нервакова,  Hug аз нищо, че нямам РД съм си пожелала Истанбул и Къванч. На пролет мисля да ги зърна и двамата ! Wink

# 616
Госпожата,благодаря HugМного си мила(както винаги Grinning) Hug

# 617
Да се събудиш с ново лице!
15 Февруари 2012

Хирурзи от университетската болница Акдениз в Анталия успешно извършиха първата трансплантация на лице в Турция. Пациентът е 19-годишен младеж, пострадал при пожар, който още като бебе е получил 90% изгаряния по лицето. Донорът е 45-годишен мъж, който преди две седмици бил блъснат от влак и изпаднал в мозъчна

http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=5578

# 618
Емка , за теб    Heart Eyes  http://www.vbox7.com/play:82ded88aef&al=2&vid=11960044

Цитат на: Aia в Четв., 16 Февр. 2012, 14:17
nikita1  http://ezel-bg.blogspot.com/  тук не се изисква регистрация  Peace

Благодаря,   bouquet   но ставаше въпрос за  филма с Кенан, а не за Езел.

Последна редакция: чт, 16 фев 2012, 16:43 от nikita1

# 619
Хм, аз мислех за невъзможно напълно да ти се промени лицето... викам си малко носа, малко скули от силикон..., ама тоя младеж баш на 40 годишен си прилича. Все пак би трябвало лицето му да не е съвсем същото като на донора, нали костите отдолу си остават негови  Thinking

# 620
Емели, жива и здрава и наздраве! весел празник!

# 621
Eмели, честит рожден ден и тук.    bouquet  bouquet  bouquet  Бъди здрава, обичана и щастлива. Hug Hug Hug
Приятно гледане. newsm51

# 622
Боже, от къде намери сили тази майка !
Тази вечер за първи път видях Езел !

# 623
Има епизоди , които мога да гледам милион пъти. И всеки път ще плача и ще настръхвам. И ще се старая да запомня думите на Вуйчо.

# 624
Не мога да спра да плача - невероятен момент, тази жена играе покъртително ! Но и той - за миг просто маската падна от лицето му и се превърна в момчето, което иска да каже на майка си колко я обича ! Всъщност , той и го каза - с пръстена !

# 625
Разбирам майчината мъка на Мелиха, но не мога да я оправдая, че напълно е пренебрегнала Мерт. Мъжът й беше прав в това отношение. Peace Иначе сцената между нея и Езел ме разплака.  Cry Много силна. Cry Cry Cry

Хареса ми и как Езел постави Али на мястото му.  Peace За момент се уплаших, че Шебнем ще го предаде, но тя излезе желязна. Heart Eyes  За Тефо очите ми още стоят отворени от изненада.  Shocked

# 626
Тефо е помощникът на Али, нали ? Явно Езел си е подготвил нещата доста преди да се появи ! Peace

Мелиха е такава със съпруга и другият си син, защото просто не може да намери покой ! Усеща, че синът и е жив и това не и дава мира ! Не бива да е така, не бива да забравя, че има още едни син и съпруг, но мъката и е огромна ! И надеждата също, а никой от тях двамата не я споделя ! Peace  Много силни думи каза на Ейшан, но не очаквах, че ще и прости !

Много ме зарадва Шевнем - аз също помислих, че може и да го предаде ! А тя му даде коз - много ми хареса Езел - показа му с две думи кой е и къде му е мястото ! Али е все по- неспокоен в присъствието на Езел, а това, че не може да открие нищо за него, направо го паникьосва !

А Бахар за сетен път ме изненадва колко е наблюдателна ! Peace

# 627
Тефо е помощникът на Али, нали ?
Да, същият е. Peace

# 628
Не мога да спра да плача - невероятен момент, тази жена играе покъртително ! Но и той - за миг просто маската падна от лицето му и се превърна в момчето, което иска да каже на майка си колко я обича ! Всъщност , той и го каза - с пръстена !

Ипек Билгин беше номинирана за най-добра поддържаща роля в последните награди,но за съжаление не я получи.Наградата отиде при актриса играеща в серила "Нарекох те Фериха" и,която в момента се бори с рака Sad Ипек играше в "Златната клетка",а сега играе в ролята на богаташка(подобна роля на Ебру от Кузей-Гюней)

Отново благодаря за щедрите пожелания Hug

# 629

Благодаря ! Hug А какво правеше за него бащата на Йомер ? Точно тогава ми звънна телефона и нито видях , нито чух !

Общи условия

Активация на акаунт