ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 784
  • 725
  •   1
Отговори
# 600

това е музиката от надписите, а покрай нея ще откриете и другите теми

# 601
Хубава вечер на всички. Hug
Искаме да ви предложим един игрален филм с Кенан Имирзалъоолу - "Ези Тура". Знам, че много от вас са му фенки и се надяваме, че ще ви хареса.
Приятно гледане. Peace
http://data-bg.org/details.php?id=25971

Мими  Hug гледала съм го без превод и бая поревах , смятам , че точно този филм му е най силен от игралните или с Капана са равни . Много благодаря за прекрасния подарък  Hug Heart Eyes

Момичета аз се опитвах да коментирам без да засягам епизодите напред , но ако с нещо съм издала предстоящи събития се извинявам . ПРави сте . Пожелавам ви от тук насетне приятни коментари  Peace

Може ли някой да качи филма в dox ,че луд да стане човек от регистрации.
Относноо некоректните коментари отдавна предложих да върви на всяка страница текст, ако е възможно, цветен, с по удебелен шрифт за скрит текст при коментари с информация напред
Колкото до другата тема за Езел, такава няма, коментираше се в темата за Ийит Озшенер, понеже играеше в Езел, сега се коментира филмът ,в който той участвува.Толерантност и търпимост е рецептата  Peace
Госпожата, Даж, Емка, Снежка  и на всички    bouquet

Последна редакция: вт, 14 фев 2012, 23:42 от nikita1

# 602
Добро утро и прекрасен ден. Hug Hug Hug

Никита, Heart Eyes  bouquet

# 603
Мотивите на вуйчо да помага на Езел ще станат ясни много по- натам в сериите. Към 25- 30-та оригинални, т.е. към 50-та 60-та телевизионни.

# 604
Добър да е денят ви, момичета ! Hug

·٠•Snejka•٠·, Hug много изкушаващо това виенско кафенце, нищо че вече пих, ще се възползвам !  bouquet

nikita1, Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 605
Тази статия ми напомни за Езел(не че съм го забравила Wink)

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=855202

# 606
Много ме кефи когато показват Вуйчо като млад - какъв серсемин е, хем мискинин  Mr. Green

# 607
Тази статия ми напомни за Езел(не че съм го забравила Wink)

http://www.dariknews.bg/view_article.php?article_id=855202

И аз за филма се сетих.

# 608
Sağol  ,   мисля 4е в  буквален превод е нещо от сорта   Бъди здрав.  И аз от има няма 2 години се мъ4а с един у4ебник по самоподготовка Shocked
Точно така,но тъй като ние не ползваме "бъди здрав",като знак на благодарност,се превежда като "благодаря" Peace
Ние ползваме (особено по-старите) - Господ здраве да ти дава - точно в смисъл на благодарност.

# 609
Sağol  ,   мисля 4е в  буквален превод е нещо от сорта   Бъди здрав.  И аз от има няма 2 години се мъ4а с един у4ебник по самоподготовка Shocked
Точно така,но тъй като ние не ползваме "бъди здрав",като знак на благодарност,се превежда като "благодаря" Peace
Ние ползваме (особено по-старите) - Господ здраве да ти дава - точно в смисъл на благодарност.
Да,това е по-точния превод Peace

# 610
Добро утро и хубав ден. Hug Hug Hug

Довечера пред телевизорите. Party Wink

# 611
Здравейте,

Кратка справка в документите ми за самоличност установи,че днес
пораствама(да се чете "остарявам" Mr. Green) с още една година.
Да се почерпим макар и виртуално

# 612
Честит рожден ден emely !
Жива , здрава и щастлива бъди!
Аз ако бях рожденничка щях да си пожелая екскурзия в Истанбул и среща с Езел  Mr. Green
желая ти го и на теб от все сърце!

Снежка мерсаж за кафето и немам търпение да стане довечера  Hug

# 613
Г-жа Нервакова,страхотно пожелание.Благодрая! HugБих включила и Иийт(Дженгиз) Wink

Нямам търпение за довечера.Ще се излъчи една от любимите ми сцени-
Скрит текст:
срещата на Езел с майка му

# 614
nikita1  http://ezel-bg.blogspot.com/  тук не се изисква регистрация  Peace

emely    bouquet ЧРД! newsm51 бъди много здрава и щастлива

Общи условия

Активация на акаунт