ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 785
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Момичета има ли някаде музиката от филма ,където да мога да си я сваля за телефона Hug

# 586
Момичета има ли някаде музиката от филма ,където да мога да си я сваля за телефона Hug

Виж на първа страница в старите теми  Peace или просто напиши в гугъл Езел Мр3

Бахар изгеждаше толкова чиста на фона на хората , който я заобикаляха като почнем с баща и , сестра и , Джанго и Али на пръв поглед банда престъпници . Но истината е , че ако не и трепереха толкова всички и не я гледаха като в изолатор и тя най вероятно щеше да си има недостатъци . Абсурдно , но всъщност тя дължи наивността си точно на тая групичка  дяволски закрилници Peace

# 587
О, Сердар е най- големия възможен мръсник!

# 588
Добър вечер !
Аз съм от тези, които търпеливо чакат епизодите по Диема фемили, не гледам напред и наистина бих искала да мога сама да си съставя мнение за героите и характерите, които представят !
С цялото ми уважение към всички, които са изгледали филма, но от няколко страници чета как точно трябва да се гледа той, какви са или не са героите в него, как следва да ги възприемаме и т.н.
Мисля, че всички, списващи в темата, са достатъчно интелигентни хора и могат сами да преценят кога и как да гледат, както и да си съставят мнение за актьорите и образите, които пресъздават.
С голяма част от тях сме се засичали и по други теми и съм останала с впечатление, че всички притежаваме и добри умения да се изразяваме и споделяме мнение.
Извинете, но аз съм на 9 епизод и вече знам кой какъв е и защо, както и финала на филма. И ще продължа да гледам просто защото искам сама да мога да реша струва ли си филма и защо ! Peace

# 589
Аз пък не мога да разбера защо се кълвете като кокошки заради един филм ! Който иска да научи края ще си изтегли последната серия и ще научи ! Който иска да научи финала или развитието ще отвори скрития текст и пак ще научи .... от любопитство!
Това са ваши неписани правила! Темата е да се обсъжда филма , дори и тези които са го гледали ! Който не иска да го научава просто да не я чете , ама толкова е просто !

# 590
Някои издават и без скрит текст, а с директно написан виден текст. Темата е за сериала излъчван по Нова, сега по Диема, не е за тези които вече са го гледали. Елементарна етика е да не се издава съдържанието на филма. Дори в Уикипедия има предупреждение, когато се разкрива сюжета. Аз съм се старала да не го правя, но да, дори характерите на героите не е малко да се разкриват предварително. Извинявам се за това!

# 591
Аз пък разбирам дразнението на тези, които се "движат" с епизодите по Диема. Темата е за коментиране. А те къде да коментират? Има си тема, който се движеше успоредно с излъчването в Турция, съответно и качени със суб след не повече от седмица. Като ви  се коментира как свършва филма, кой персонаж как се развива си коментирайте там. Колкото и пъти да отворя темата, толкова пъти ми се набива пост кой какво е изгледал. Като някакво състезание в детската градина.
Като толкова ви се коментира какво се случва, отидете в съответната тема.
Аз го изгледах сериала, ама не намирам за нужно да пиша тук какви чувства породи в мен финала.

На "Великолепният век", дори и Фрагманите не гледам, защото не ми е интересен епизода. Та камо ли ако някой ми постне как финишира.  

# 592
  • In a strange romance
Хубава вечер на всички. Hug
Искаме да ви предложим един игрален филм с Кенан Имирзалъоолу - "Ези Тура". Знам, че много от вас са му фенки и се надяваме, че ще ви хареса.
Приятно гледане. Peace
http://data-bg.org/details.php?id=25971

# 593
Хубава вечер на всички. Hug
Искаме да ви предложим един игрален филм с Кенан Имирзалъоолу - "Ези Тура". Знам, че много от вас са му фенки и се надяваме, че ще ви хареса.
Приятно гледане. Peace
http://data-bg.org/details.php?id=25971

Мими  Hug гледала съм го без превод и бая поревах , смятам , че точно този филм му е най силен от игралните или с Капана са равни . Много благодаря за прекрасния подарък  Hug Heart Eyes

Момичета аз се опитвах да коментирам без да засягам епизодите напред , но ако с нещо съм издала предстоящи събития се извинявам . ПРави сте . Пожелавам ви от тук насетне приятни коментари  Peace

# 594
http://mp3skull.com/mp3/ezel.html
За търсещите музиката от филма.

# 595
Добро утро и Честит празник, мили дами ! Пожелавам ви винаги да сте пияни от любов !  bouquet

# 596
Добро утро. Hug Hug Hug
Госпожата,   bouquet  bouquet  bouquet
Честит Свети Валентин и Трифон Зарезан на всички. newsm51

# 597
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! Heart Eyes

# 598
# 599
Aз все пропускам по някоя част от епизодите, които дават по телевизията. От седмица се питам  какви са мотивите на вуйчото да помага на Езел. Ако съм  изпуснала обяснението  - моля кажете ми какво е било, ако предстои в следващите епизоди - моля, напишете ми  със скрит текст!
......по-нагоре някой пита за музиката от филма. Аз си я намерих в youtube като търсих на ezel soundtrack

Общи условия

Активация на акаунт