ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 746
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Е..сега ще пуснат българския "Отплата"! Само дето създателите му явно са гледали "Езел" до откат и доста май са плагиатствали. ама никога няма да си признаят.. Mr. Green

И аз точно това си мисля - даже в началото, при първите реклами с писмото и гласа на Джоко Росич заподскачах и кеф и си казах - ЕЗЕЛ!, но след това - тц Mr. Green А сюжета му доста с темата за отмъщението.... Ако не друго поне някои идеи са взаимствани. Но гласа - живо плагиатство според мен #2gunfire

# 61
# 62
# 63
Ще "борят" Фатмата с д-р Хаус. ooooh!

Ами можеха и двата да ги дават - по-голям ефект би могло да има според мен. А и само 2 пъти седмично - я запомним, я не, особено в началото  newsm78

# 64
  • au bout du monde
Баба ми сега ще бъде разколебана кое да гледа -Хауса или Фатмето Joy Мисля,че Фатмето ще победи  Mr. Green (Хаус също мн го тачи Mr. Green)

И сега нов епизод чак след две-три седмици май се пада:ooooh:

# 65
От Нова доказаха за пореден път колко са зле.Беден ми е речника на обиди от височайшо ниво,каквито заслужават служителите на тази телевизия!

Че Отплата ще е копие на Езел не се съмнявам още от първата му реклама.Ще има да приказват колко добър сериал са направили,потребителите оплюли Езел във форума на Нова ще сипят суперлативи.Щом е турско е боклук,щом е изкопирано :Ура!

Дали ще гледам по Диема Фемили...едва ли.Часът не ми е удобен,само четвъртък и петък..няма да стане.Ще си го изгледам в нета.Хиляди благодарности на екипа,превел епизодите и качил субтитрите   bouquet  bouquet  bouquet

# 66
Нова са пълни тъпаци.

# 67
Добър ден дами! Hug Hug Hug

Съжалям за нахлуването, но по случай новината за спирането на Езел, реших да се изкажа и аз. Thinking

Преди дни пуснах едно мнение в "Пепел от рози" като суперлатив за НОВА. За първи път ми се стори, че тая телевизия някак си ще се откаже от желанието си да съсипва филмите си. Така добре тръгна, дадоха цял епизод и много народ реши да гледа Езел. Хората около мен бяха супер заинтригувани точно от различния сюжет.
И това до следващия ден. Аз съм гледала Езел, коментирала съм много, но реших пак да го гледам, ама нейсе...тва беше до четвъртък вечер когато видях как от една серия искат да направят три.
Как беше...две минути песничка отпред, две минути песничка отзад, по средата 20мин. реклама и 20 мин. филм... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Отказах се... и съпруга ми се отказа, но понеже се заинтригува започнахме гледането от нета.
Това разкъсване не е за този филм, не може насред интригата да го спрат и трябва да се чака следващия ден.  Crazy #Crazy Как да стане, като вече се забравя какво сме гледали вчера... ooooh!
Свекито оня ден ми звъни и вика: " Започнах да гледам един нов филм по НОВА, нищо не разбирам, ти гледала ли си за да ми обясниш какво става. Разбрала, не разбрала ще го гледам заради онова черното хубаво момче" Joy
Да аз на нея ще се опитам да й обясня, ама тя дали ще разбере? newsm78
Така е и с другите, трудно е било и за нас. Ето аз го започнах отново и установявам, че съм пропуснала много неща...или най-малкото съм ги забравила. След три серии вчера се чувствах изцедена.
Това е филм който те кара да мислиш, да се чудиш кой е добър и кой лош, защо се случват определени неща и тн.
Питам аз сега...как НОВА ще задържи интереса на драгия зрител? Как аудиторията ще схване за какво става въпрос след като една серия ще я излъчват две седмици..? Sick

И сега и аз като Езел ще кажа...."Язък, чок язък" за хубавия филм.
Нещо прекрасно го превърнаха в БОЗА .  #2gunfire

Благодаря на НОВА за поредната идиотщина която сътвориха. Да живве БТВ!!!  bowuu

Сори за дългия пост, просто си чешам клавиатурата на правилното място. bowuu bowuu

Зизу , поздравления за поста !
Толкова се радвах, че с мъжа ми заедно ще го гледаме. Зарибих го с този филм. Но сего от 22 часа при това два пъти седмично, той няма да го гледа.
Дъщеря ми започна с  Фатмагюл, но също се прехвърли на Езел.
Ние двете с нея сигурно ще го изгледаме от преведените в нета епизоди / огромна благодарност към преводачите   bouquet /, съпругът ми обаче отпада, той филм на компютър пожизнено не гледа.
Толкова много ме е яд на Нова, думи нямам.  Cry

# 68
еее...само зловредни слухове

ето, че почва Езел по НОВА
 Wink Wink

# 69
Тази вечер да и после от първа серия по Диема Фемили.

# 70
  • София
Да,току що го изписаха.Четвъртък и петък от 22 часа по Диема Фемили.....наистина провал Cry

# 71
  • au bout du monde
На жената котка как й хлопнаха вратата под носа Joy

# 72
еее...само зловредни слухове

ето, че почва Езел по НОВА
 Wink Wink
Не са слухове, истина е, виж линка по горе от сайта на Нова тв. Peace

На жената котка как й хлопнаха вратата под носа Joy
hahaha hahaha hahaha Колко сладка беше само горката. hahaha hahaha hahaha

# 73
# 74
Отдавна се чудя какви хора работят в Нова...Ясно е, че рейтингите са ниски защото по Коледа преместиха мач на Манчестър Ю от Диема по Нова... newsm78
Прецакаха хубавия сериал не го рекламираха, пуснаха го по един час, от който 15 минути реклами и явно рейтинга е нисък ..И д-р Хаус не може да спаси тази вече неспасяема бг тв...

Общи условия

Активация на акаунт