ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 731
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
  • au bout du monde
Сериозно ли го местят Shocked И то само по два епизода ще дават ooooh!
Все още ми е съмнително, дакато не го видя. В програмата на сайта на Нова, все още го има от 20ч.

# 46
  • София
Снежи , справила си се страхотно с темата  Hug   bouquet

Където и да го дават Езел ще си го гледам  Heart Eyes

# 47
Снежи , справила си се страхотно с темата  Hug     bouquet

Където и да го дават Езел ще си го гледам  Heart Eyes

Благодаря.  bouquet Heart Eyes

Ааа, иначе и аз продължавам да го гледам. Peace

# 48
Е направо ми причерня пред очите ! Нова тв правят това защото публиката ги заля с коментари от типа: "искаме си Хавай 5-0","какви са тия турски сапунки, това да не е Турция, ние живеем в България", като се прибави и това,че не направиха необходимата реклама за да спечелят зрителския интерес и на ти сега. Да не говорим,че българският зрител е ама тоолкова ограничен,че няма думи за него. Ако е американска, венецуелска, колумбийска, японска и всякаква друга продукция ще я гледат, но ако е турска почва едно недоволство как "това не било Турция, как можело в прайм тайма да пускат турски сериали". ЯЗЪК за сериала, язък за българския зрител, който нито ще усети атмосферата на сериала, нито мъдростта му, нито интересния начин, по-който е направен. Всички, които са го оценили съветвам да го гледат с български субтитри, а не да се мъчат с накъсани епизоди и дублаж ! И нека бъдем благодарни на всички онези, които са се потрудили да има превод за този сериал, за да му се насладим максимално  Hug Езел е, и подозирам ще остане, ако не най-добрата кримнална драма, то една от най-добрите правени някога. Извинявам се за грубичкия коментар, но не се сдържах ! Искам разбира се да благодаря за темата на snejka  newsm51

# 49
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добър ден дами! Hug Hug Hug

Съжалям за нахлуването, но по случай новината за спирането на Езел, реших да се изкажа и аз. Thinking

Преди дни пуснах едно мнение в "Пепел от рози" като суперлатив за НОВА. За първи път ми се стори, че тая телевизия някак си ще се откаже от желанието си да съсипва филмите си. Така добре тръгна, дадоха цял епизод и много народ реши да гледа Езел. Хората около мен бяха супер заинтригувани точно от различния сюжет.
И това до следващия ден. Аз съм гледала Езел, коментирала съм много, но реших пак да го гледам, ама нейсе...тва беше до четвъртък вечер когато видях как от една серия искат да направят три.
Как беше...две минути песничка отпред, две минути песничка отзад, по средата 20мин. реклама и 20 мин. филм... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Отказах се... и съпруга ми се отказа, но понеже се заинтригува започнахме гледането от нета.
Това разкъсване не е за този филм, не може насред интригата да го спрат и трябва да се чака следващия ден.  Crazy #Crazy Как да стане, като вече се забравя какво сме гледали вчера... ooooh!
Свекито оня ден ми звъни и вика: " Започнах да гледам един нов филм по НОВА, нищо не разбирам, ти гледала ли си за да ми обясниш какво става. Разбрала, не разбрала ще го гледам заради онова черното хубаво момче" Joy
Да аз на нея ще се опитам да й обясня, ама тя дали ще разбере? newsm78
Така е и с другите, трудно е било и за нас. Ето аз го започнах отново и установявам, че съм пропуснала много неща...или най-малкото съм ги забравила. След три серии вчера се чувствах изцедена.
Това е филм който те кара да мислиш, да се чудиш кой е добър и кой лош, защо се случват определени неща и тн.
Питам аз сега...как НОВА ще задържи интереса на драгия зрител? Как аудиторията ще схване за какво става въпрос след като една серия ще я излъчват две седмици..? Sick

И сега и аз като Езел ще кажа...."Язък, чок язък" за хубавия филм.
Нещо прекрасно го превърнаха в БОЗА .  #2gunfire

Благодаря на НОВА за поредната идиотщина която сътвориха. Да живве БТВ!!!  bowuu

Сори за дългия пост, просто си чешам клавиатурата на правилното място. bowuu bowuu

# 50
# 51
Здравейте момичета. Не съм писала до сега, само ви чета, но няма, как да не реагирам на това извращение, което прави нова. Това е неуважение и подигравка със зрителите. Мисля, че, за да не се пусне реклама и да се дава по един епизод се направи умишлено. Нали знаете всичко, което се случва в този живот си има причина.Филма няма да го коментирам, само ще кажа, че мъжа ми, който не гледа сериали (само аз знам, какво ми струваше, да го накарам да загледа филма) в момента го гледа за трети път. За мен съм решила проблема. Записала съм го на дискове и изобщо не ми трябва нова. Ядосвам се най-вече за това, че няма да може да достигне до много хора, които могат да научат много от него. И не на последно място искам да БЛАГОДАРЯ на целя екип, който направи достъпен този невероятен филм. Благодаря и на Снежка за много добре оформената тема. Приятен ден момичета.

# 52
Не се ядосвайте момичета. Просто телевизиите работят само за едно нещо , именно нейно величество рекламата. Рейтингът не е бил достатъчен да бие бтв,но съвсем достатъчен,че да прехвърли част от рекламите си в диема фемили.. Все пак трябва да си разработват всички обекти-така да се каже..  Нито една телевизия не работи за зрителите, а ние сме доказали,че може и така с нас...

Аз също много съжалявам за "прехвърлянето ",и ще си гледам филма,но не по тв.

# 53
Здравейте,момичета!Аз нали похвалих НОВА и те за отрицателно време окепазиха филма.Не стига това ,ами сега решеха и да го забият на майната си.Нейсе ,ние сме го изгледали вече по няколко пъти от нета,ама защо лишиха толкова хора от възможността да го видят -не всички в тази държава имат кабелна или нет.Явно тесногръдието на българина няма да има край.Ако в една страна се гледат само собствени продукции-какво ще излъчват нашите безбройни и тъпи кабеларки,как ще си запълнят програмите.Малоумщината в нашата държава няма да свърши без значение дали сме социалистическа,комунистическа,царска или "демократична" страна.

# 54
Здравейте,
Лично аз вече не се учудвам на това какви ги вършат телевизиите, за тях зрителя никога не е имал значение. Peace
Що се отнася до "Езел" - забележителен сюжет, една от любимите ми теми за предателството и отмъщението и докъде може да доведе всичко това и доколко човек може да промени своята същност.  Кенан като Езел е супер въздействащ и разтърсващ, гледам и другия сериал с него по БТВ, но там нещо не може да ме впечатли толкова колкото тук  Peace А музиката от сериала си я пускам всеки ден  Crazy

# 55
Направо нямам думи.8 часа е идеален час за този филм,който е доста по-различен от обикновените сапунки.Какво им стана на тия пак.Хавай пък с какво е повече,аман от американски простотии.Неможе така един филм да се гледа само в четвъртък и петък,много време е това между епизодите,как може такова нещо.Направо съм много ядосана,дано има някакъв начин това да не се случи,че направо се подиграват със зрителя.Аз преди гледах 1001 нощи и от тогава сериал не ми е грабвал така окото както Езел.Те и 1001 нощи колко го местеха.Ако са решили да го местят да го местят ама какво е това 10 часа и то само четвъртък и петък.

# 56
Явно тесногръдието на българина няма да има край

Много точно...жалко! Точно от тесногръдие много хора няма да загледат който и да било турски сериал. Sick Ами само ще кажа - те губят, да си гледат американските малоумни екшъни.
А Нова тв,  както и очаквах,  окепазиха хубавия филм.. Какво им пречеше да дават по цял оригинален епизод, дори и да не е всеки ден, а примерно 3 пъти седмично?!  Добре, че е нета и благодарение на свестни хора, та сме си изгледали сериала. Останалите само губят!

# 57
Привет и от мен.... Hug Heart Eyes Hug
Защо ли не се учудвам  newsm78...хм...нищо ново под слънцето Naughty....аз свикнах вече на такива простотии...още от времето на 1001 нощи...и затова и гледам филма в нета... Peace

# 58
Чудя се какви специалисти и професионалисти работят в Нова. То е ясно, че всички се борят за рейтинг, ама рейтинг се постига, ако първо имаш представа какъв продукт представяш. Ами изгледайте поне 10-на епизода, разберете каква е динамиката, интригата и вижте, че ако се накъса нищо няма да излезе. А и дублажа, колкото и да не сме критични - Джан го дублира жена, от анонса за тази вечер гласа, който дублира Вуйчо няма нищо общо с оригиналния, който се доближава до Джоко Росич, а това е много важен детайл, защото мислите, думите и всичко на Вуйчо е философия, притчи и трябва да се акцентира върху това. Жалко - и аз зарибих мъжа си, който не можеше да разбере как осъмвам на компа и всичките ми суперлативи за този сериал, а сега от 10 часа - кауза пердута. А ми се искаше да го направя съпричастен към този наистина невероятен сериал, както и много други приятели.

# 59
Е..сега ще пуснат българския "Отплата"! Само дето създателите му явно са гледали "Езел" до откат и доста май са плагиатствали. ама никога няма да си признаят.. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт