ЕЗЕЛ/EZEL - мъжът, който ще отнеме съня ви - по Нова ТВ - Тема 2

• 69 800
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Керпеден Али е уникален.Беше номиниран за най-добра поддържаща мъжка роля за 2011г. Heart Eyes

# 556
На мен пък Али не ми харесва. Като игра не мога да го отлича от останалите - всички са добри. Peace

# 557
А сега ми кажете защо на Дженгиз ме е яд и на Ейшан ме  е яд ама на Али не чак толкова.Защо имам чувството че го гризе съвеста ,че само той не се е примирил.И ако сценаристите са решил да го пипнат нещо до края да му мислят

# 558
Споко Али ще стане ангелче  Mr. Green

# 559
абе да не стане ангел в буквалния смисъл ,иначе може и трябва

# 560
  • в зоната на здрача
Споко Али ще стане ангелче  Mr. Green
Да умре ли имаш предвид..
Няма.
Скрит текст:
Само той ще хартиса..

# 561
Да умре ли имаш предвид..
Няма.
Скрит текст:
Само той ще хартиса..

Зная аз съм го гледала в крак с излъчването  Peace Имам предвид , че ще го изчистят сценаристите , чак до блясък  Laughing И на мен ми е любимец Али , защото е първосигнален , лесно манипулеруем и просто го използваха , има съвест и осъзна предателството , страда и беше готов да поправи грешката си . Това не го оневинява , но беше достатъчно за Езел и за мен  Heart Eyes

# 562
  • Пазарджик
И на мен Али ми беше слабост и постоянно се молех да не му се случи нищо.

# 563
  • София
Момичета, моля за помощ, искам да си изтегля само 33 епизод със субтитри но не мога
да се справя( в Мастерса е без субтитри), ако някой може да ми помогне ще бъда много благодарна.  bouquet  bouquet  bouquet

Страхотен филм, незабравим, завладяващ, нямам думи просто..........

# 564
  • Пазарджик
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54339 заповядай кликни само на червения надпис срещу субтитри те ще се свалят просто са отделно от филма  Peace

# 565
  • София
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54339 заповядай кликни само на червения надпис срещу субтитри те ще се свалят просто са отделно от филма  Peace

Благодаря ти много, там изобщо не съм се сетила да погледна   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 566
Добро утро и успешна седмица. Hug Hug Hug

# 567
Покрай дискусията за Али - да напомня ли, че не трябваше да се издава развитието нататък! Моля! Баси, ще спра да влизам в темата. Щял ли да живее, щял ли да умре - ами направо разкажете какво става нататък до края и до самия край и да приключваме въпроса. Става дума за елементарна етика.

# 568
Здравейте ! Hug Успешна нова седмица ви пожелавам !  bouquet

Да споделя и аз моето мнение за епизода ! Peace Изповедта на Ейшан не можа да ме докосне, не и повярвах, не ме трогна ! Трогна ме Бахар - с нейната невинност и сензитивност . Тя единствена вижда Езел и умее да чете в очите му. Без да знае , тя вижда там Йомер - тъжния и наранен Йомер . Вече съм сигурна, че Езел е саво обвивка и засега не може  и не е "убил" Йомер . Не съм сигурна дали ще го направи докрая, както и дали иска да го направи . Може би затова  вуйчо е непрекъснато до него, защото знае , че това е така .
Честно казано, в този епизод ми стана по- мъчно за Дженгиз, отколкото за Ейшан . Неговият стон беше по- истински .

Али продължава да ми е интересен. Не знам дали ми е симпатичен, на този етап - по-скоро не ! Но е много прозорлив - веднага усеща слабото място на хората и нанася удар там. Продължава интуитивно да се страхува и пази от Езел- точно , защото не може да го улови , не може да го разчете .

# 569
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Здравейте. Hug Hug Hug

Четейки темата и дискутирането на лирическите герои ме засърбяха пръстите и аз да се изкажа.

Аз лично бих определила този сериал като "Ъндърграунд". Защо?
Защото тука ни се предлага сценарии който не е  от онези излезли от конвеир, дето сме свикналии да гледаме. Тук сме постоянно на щрек. Задаваме си въпроса : "Кое е истина и кое лъжа?"
Сега се чудиме кой е добър и кой лош? Всъщност добрите герой влизат епизодично и после ги няма. Всеки се изколцатва(изкривява) по своему и на нас ни остава да намерим доброто в лошите.
Браво на сценаристите! Peace

Как ни поставиха в ситуация да избираме от лошите по-добрите лоши.
Сега бихте метнали камъни по мене, но аз ви питам : Кой е добрия в този сериал?
Ейшан, Езел, Дженгиз, Али, вуйка, Тефо, Кямил, че дори и Шебо...кой...? Апропо...това, че някой е верен някому не го прави принципно от добрите.
За Бахар се обосновах по-горе и за това не питам...
Е, сигурно сега няма да мии отговорите...но, на финала...може би...

Страхотен сериал.  Peace Много неща може да научиш, много изводи може да си извадиш...е, ако гледаш внимателно де...

Общи условия

Активация на акаунт