Кюретаж и забременяване след това - 29

• 23 971
  • 724
  •   1
Отговори
# 15
Най - високата температура която съм видяла беше 38,3 какво може да е станало. Мен повече ме е страх от увреждане на плода ох ще се побъркам вече. Обаче ми е толкова лошо, че направо съм ни жива ни умряла...

# 16
Вики,опитай се да бъдеш спокойна доколкото е възможно,и приемай повече течности!

# 17
  • Варна
Каси, честито сърчице! Hug

Вики, бързо да се оправяш, че е много неприятна тази настинка. Hug

Дони, благодаря за темичката, страхотна е!  bouquet

МечтаниеPraynig Praynig Praynig

Деси, приключихме с ловуването, но не съм много обнадеждена, че според мен пропуснахме точно деня на Овуто и следващият, но каквото стане. Praynig
От два дни бяхме без интернет и направо откачих докато мтел си оправят нета. #Cussing out #2gunfire

# 18
Момичета запис от мен и не съм ви изпускала от очи.
Нещо последната седмица ни се случиха разни неприятни неща и много ме е яд, но се опитвам да го преживея.

Прегръщам ви и стискам палци и се моля за всички  Hug Hug Hug

# 19
  • Близо до морето :)))
Дони, Благодаря за новата ни темичка  Hug

zuzutu съжалявам, че се записваш тук, пожелавам ти по-бързо преместване в други по-щастливи темички  Hug

Вики, дано вече си по-добре и да няма висока температура днес  Praynig

# 20
  • Пловдив
Ах и аз се цопкам в темичката!
Fireche занапред само хубави неща да ви се случват!  Hug Hug Hug
Вики и според мен парацетамола е по-малкото зло от висока температура! Дано утре ни зарадваш и ти със сърчице!!!  Hug Hug Hug
Момичета аз почвам с мойте си притеснения за утрешния преглед! Само като наближи преглед и кръвта ми замръзва! Ох, ами какво друго освен стискайте ми силно палци всичко да е наред! Утре като се прибера ще дам отчета!  Hug

# 21
Кукленце, имащ палчИщата ми, и на ръцете, и на краката! Не забравяй: "Аз ще родя това бебе живо и здраво, Аз ще родя това бебе живо и здраво". Гушкам те и чакам добрите новини, защото съм сигурна, че ще са такива!  Hug Hug Hug

Файърче, какво ти се е случило, мила? Знаеш, че с нас можеш да споделиш!  Hug

# 22
Кукле, дръж се Laughing стискаме палците, всичко ще е наред, я виж в тревоги и притеснения стигна 16 седмица hahaha аз все така се успокоявам Flutter Hug

Файърче, дано неприятностите бързо да се разрешат Praynig

# 23
  • Бургас
Благодаря за топлото посрещане!
tedy_e - правилно си разбрала след 1 седмица чакам да не ме посещава лошата леля Wink
luni4ka_77-терапията е главно фраксипарин и аспирин протект през ден.Като при установяване на бременност вливане на Immunovenin intact и също Utrogestan glob. Ами това е като цяло  , а при теб? Някакви други екстри(хапчета) ще има ли?
Вики-Надявам се вече да си по добре, но тай като следобед е времето когато се вдига температура най добре дори профилактично пий един парацетамол ако са минали 4ч. от последния.Скорошно оздравяване!

# 24
Зузуту, съжалявам, че и ти преживяваш това, но дано е за последно и още другият месец да полетиш към отчетните
Вики, дано повече не вдигаш температура и утре да се успокоиш след прегледа
Кукла, стискам палци за утре. Но съм сигурна, че всичко ще е наред
Момичета, и аз се разболявам. Хвана ме кашлица. Друго засега няма, но се усилва. Мисля да търся ряпа и да пробвам, но дали ще намеря?  newsm78Засега лапам здраво мед
Файърче, дано лошото отминава.

# 25
Вики,бързо да пребориш болестта.Аз знам ,че по един Парацетамол на 12 часа може да пиеш.Като бях на преглед и казах на доки ,че съм била с 37.7 ,тя ми заяви,че това си е температура и задължитено се пие парацетамол.Така ,че не чакай повече от 37.2-37.3,а взимай хапа Hug
zuzutu ,съжалявам ,че си преминала през това-а дано скоро се запишеш в отчетните Praynig
Кукле,имаш ми палчетата! Hug
Дони,мерси за темичката   bouquet
Това за ряпата го знам от хомеопата Михайлов,ама до сега не съм го пробвала-давай Сас,едва ли ще навреди,ако не помогне.
Аз така и не си доизлекувах добре синузита ,последно като бях болна и сега гадината пак напомня за себе си-моря я с хомеопатия ,ама да видим Thinking

# 26
  • Пловдив
viktoriq838, според мен това, че не прибягваш до парацетамол е грешно. Още при 37.4-37.4 док (АГ и ЛЛ) ми казаха да пия парацетамол, а не да чакам да се повиши. Док ми каза, че над 38 градуса имам основателен повод за притеснени за бебето и ако вдигна толкова да му звъня спешно. Аз наскоро си прекарах ангина и се лекувах с парацетамол, осцилококцинум на 6 часа по 1 доза, много лимони, сребърна вода.

zuzutu, дано скоро имаш прекрасна новина за нас  Hug

toni_St, дано да съм се справила добре с темичката   bouquet Стискам палчета все пак да сте улучили моментът  Praynig

Зузи,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

kukla_ta, да се върнеш с добри новини от прегледа и отпусни душата малко  Hug Praynig fingerscrossed

Fireche, съжалявам за неприятните случки  Confused Дано всичко вече да е наред!  Hug

# 27
Ох момичета благодаря ви за подкрепата.
Все се уча да не съм материалист и вещоман, ама на като не мога.
То с времето ще ми мине де, ама е много неприятно усещане.
Ще пиша на лични Зу, че много хора четат тук и внимавам какво пиша

Прегръщам ви и аз не чакам тези дни, но от нерви не ми остава време да броя дните, както друг път Blush

# 28
  • София
Зузуту, съжалявам, че и ти си тук, мила  Hug Пожелавам ти съвсем скоро да видиш две чертички  Grinning

Вики, Кукле, силно стискам палчета за прегледите утре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Сас, дано те подмине, много чай и мед и стой на топло вкъщи.

Fireche, дано вече всичко да е наред при теб  Hug

И аз нещо съм малко като парцал, сигурно за това имат принос прегнила и дуфастона. Припомних си "бременното" чувство, с лекото гадене и боцкане в гърдите, дано да продължи и като свърша с инжекциите Grinning Майка ми ме ядосва, не желае да ми бие инжекциите, въпреки че е фармацевт и го е правила. По нейно виждане ми било много кльощаво д-то  Joy и я било страх да не ми я забие не където трябва, на друг човек щяла да го направи без да се замисли, ама на мен не можела.

# 29
Здравейте момичета!
И аз да ви се оплача. Днес цял ден съм като парцал, имам главоболие и каквото хапна всичко  Sick Цял ден спя и ми е отпаднало. Много зле работата ooooh!
Дано  да е от бременноста и да не се разболявам и аз, че лоша работа

Общи условия

Активация на акаунт