Пазаруване от ASOS - 38

• 43 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Благодаря за милите пожелания, момичета. Да си призная, редовно ви чета, но не пиша, защото нищо не чакам. Само това - http://www.asos.com//Warehouse/Warehouse-Luxury-Padded-Hooded-Pa … .aspx?iid=1756066

Много хубаво нещо чакаш - подраък за РД : ДА ТИ Е ЧЕСТИТ ДЕНЯ, бъди много, много щастлива!!!  bouquet

# 631

nbirthday  party023  Gift Tada
Марципанче, Честит Рожден Ден, да си жива и здрава и много нови придобивки в гардероба  bouquet

# 632
Адашче и съзодийниче Mr. Green, честит празник! Бъди здрава, само готини емоции и пълни карти пожелавам! bdbaloni

Аз от Асос чакам два чифта сандали sun newsm47

# 633
Марципанче,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен! newsm59  party023
Пожелавам ти да си жива и здрава,както и всичко любими същества около теб!

# 634
Здравейте момичета, искам да помоля да ми помогнете да оразмеря майка ми, 160 см, 60 кг. За връхна дреха става въпрос. Предварително благодаря и  newsm67 на рожденичката!

# 635
Ще трябват малко по-точни размери,като гръдна обиколка,талия и ханш. Peace

# 636
Някой получавал ли е тази шуба http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1770765 ? Моля за отзиви!

# 637
Гертруд, имаше такива, които я заглеждаха, но дали някой я купи .. добре е намалена в момента, май по-малко не е била.

И малко Джаварски, че тази седмица май там висим всички Wink

Кила кецки

Пак кецки

тези мн сладки, но само 3 номер

# 638
Ще трябват малко по-точни размери,като гръдна обиколка,талия и ханш. Peace
Гръдна - 95, талия - 86, ханш - 104. Предположих, че ще трябват, но понеже исках да и купя подарък  ....., но измислих причина да я накарам да се премери.

# 639
Ulla
Юли, ако ще е за палто или горна дреха аз бих заложила на 12, иначе в блузи влиза в 10ка... панталони 10 ще е тясно обаче, така че и долу е по-скоро за 12  Peace

# 640
  • Варна
Девойки, някоя от вас да има рокля на Teatro? Втори ден мисля двечки ... дали са с добро качество? И един въпрос, от very.co.uk може ли да се пазарува? Не ми позволява да виждам детайлите на дрехите, цени, нищо... . Та там видях положителни отзиви за пустите рокли ама не мога да ги прочета.Sad

# 641
Мерси anny    bouquet И аз нещо такова си мислех, но ме притеснява таблицата в сайта, според която е за 16, та се чудих дали поне на 14 да не заложа.

# 642
  • Варна
Марципанче деня преваля,но да хвана последния влак и да ти честитя прекрасния празник-Много здраве и късмет ти желая  smile3525

# 643
  • ...край Дунава
И аз, и аз  Flutter
Марципан, жива и здрава да си, и да може да харчиш още дълги години безспир Mr. Green
 bdbaloni

Изневерявам на Асос. Много. Ама много. От миналата година не съм пазарила за себе си от тук Tired

# 644
Mарципан, Честит Рожден Ден  Tada     Много здраве и късмет и с много придобивки да ни се похвалваш!!!

Ulla, и аз съм с подобни мерки (освен височината) и вземам 12ки. или Л.

Flash*, не ставаше да се пазарува от там май, но съм сигурна че там съм чела отзиви.... защо не те пуска???

Общи условия

Активация на акаунт