Пазаруване от ASOS - 38

• 43 420
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, има прилично намаление на дънки Freesoul във Fashion days. Peace
Супер! Моите дънки, които съм харесала, и там, като и в Асос нямат с дължина 32.
Егати, що така? Confused

# 706
Честит празник и от поспаланите  Mr. Green Mr. Green

Много любов и пълни карти с парички ви пожелавам, на всички  Mr. Green Grinning  bouquet

# 707
  • Варна
Добър ден и от мен.Честит празник на всички именици,влюбени и пияни от любов и не само.  bouquet

# 708
Честит празник, влюбени момичета! Много да ви обичат!  Heart Eyes

Благодаря за инфото за дънките във Фешън дейс- моделите са актуални и хубави, а след като направих справка в Гугъл, установих, че и цените им са перфектни. Така де, поръчах. Подробно могат да бъдат разгледани моделите тук:
http://www.shopstyle.co.uk/browse?fts=freesoul+jeans#4_64
От Асос не съм поръчвала доста време, та няма как да се похваля, за сметка на това в Джавари...много ме е срам, ама ако пуснат код в немското, и там съм набелязала сума ти красоти. В края на зимата се сдобих с 3 чифта ботуши, чифт боти, сандали и карта със стотинки. Жълти.
Засега няма да пазарувам в Мейсън скоч, но щом пускат периодично намалени, следващия път може и да хванат момент, в който съм заредила картата.
 Hug

# 709
  • София
може ли покана за Фейшън дейс rudi_va@abv.bg  Praynig

# 710
Честит празник на всички!Трифон Зарезан или Свети Валентин всеки да си избере! Hug
Да се похваля  с това палто  много ми хареса и най–важното,че ми стана.
http://www.asos.com/Mango/Mango-Brocade-3/4-Wool-Mix-Coat/Prod/p … 1364982&cid=0

# 711
може ли покана за Фейшън дейс rudi_va@abv.bg  Praynig

Имаш я. Влез си в пощата  Simple Smile.

# 712
  • София
благодаря много, получих 2 покани, регистрирах се с едната, но и идея си нямам кой  Peace

# 713
Докато асос не ни стимулира с прилично намаление темата ще се пълни с инфо за други сайтове с изгодни неща...
Хайде и аз се разписах с 1 чифт дънки  от fashion days. Платих с карта и ми даде безплатна доставка. Сега остава да ми станат и да няма проблем с доставката.

# 714
А как вървят като номера?Отговарят или?

# 715
Аз на моя мъж му бях взела от асоса дънки на freesoul и според мен си отговарят. Има ги и в магазините на Hot spot.

# 716
  • Варна
Аз имам едни дънки на Freesoul, купени са от Асос, страхотни са, но уголемени с 1 номер, според мен. Бях взела 26 номер, колкото си нося по принцип, големи ми бяха, върнах ги и ги смених за 25-ти, които са ми точно. Peace

# 717
  • Пловдив
Ако знаех, че има толкова фенки на Freesoul щях първо да предложа тук едни дънки за замяна, преди да ги върна. Страхотен модел, но за съжаление ми бяха много големи. Дори и цената им беше по-ниска от настоящата във Фешън дейс  Mr. Green. Пак от там ги купувах, но от предишната разпродажба.
Спарки, не мога да помогна с размерите, тъй като ми бяха доста големи - незнам дали с един или два номера дори  newsm78. Бях поръчала 28-ми номер (някаква луда надежда да ми станат  Mr. Green), при условие че нося 27 по принцип.

# 718
Zdraveite momicheta Simple Smile Haresala sam si edno bustie ot Asos i iskam suvet , poneje vse oshte ne sam si poru4vala i nz koi nomer shte mi e nai- podhodqsht. Eto go bustieto            http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Zip-Front-Multi-Stitch-Corset/Prod … t=3&clr=Cream
a moite merki sa 86/72/96 Simple Smile

# 719
10 или 12.
Да кажат и другите момичета.

Моля те,пиши на кирилица. Peace

Общи условия

Активация на акаунт