Пазаруване от ASOS - 38

• 43 426
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Айде сега ,Чоки,измери си дънките 27н от Скоча и кажи какви са им размерите Mr. Green Имам 25 и 26 и са абсолютно еднакви,а сега от тези червените има само 27 -да знам кО да прая Blush
Абе,Ив... Ами ако намериш и онази прекрасна жилеткаааа Blush

# 692
Ама кажи как ги намери и ние да търсим.Ох,ще ме вкарате пак в грях! Crazy

# 693
С търсачката. Пишеш tee или shirt или top и на задните страници се показаха намалените.

# 694
  • Варна
Ето, Спаркълче:

ширина на талията - 40 см. (на мен са ми големи тук и ги нося с колан)
ширина на ханша - 45 см.
дълбочина от талията до шева отдолу на чатала - 19 см.
ширина на крачола в най-широката му част (горе на бедрата) - 24,5 см.

Тъпите куриери с палтенцето ми от Скоча как ме ядосаха преди малко - пратката беше в София в четвъртък, планирана доставка за Варна - днес, до края на работния ден. Мъжът ми цял ден си беше вкъщи, не е излизал, като се прибрах от работа много се разочаровах, че нищо не са ми донесли, проверих в сайта - написали, че са идвали, а не е имало никой. Лъжат, гадините! #Cussing out Утре сутринта така ще ги набера! Close

pure_selina, ти получи ли си Айфеловата кула? Аз не съм и чакам само да получа палтото, за да им напиша, че съм получила поръчка, направена 3 дни1 след като ми писаха, че я изпращат и че явно нищо не са ми пратили! Close

# 695
Не съм получила нищо!Аз им писах пак и те ми казаха ,че ще го изпратя,но не ми пратиха нито номер на пратка,нито тракинг. Чакам малко да се оправи времето и пак ще им пиша. Peace

# 696
Спарки, да не е тази: http://webstore-nl.scotch-soda.com/heavy-knitted-poncho.html?color=3597 ?

Ще се гръмна няма да ми стигнат 20 лв за едни панаталони!  #2gunfire

# 697
А,Силве,не таз,таз скъпа Stop
Чоки,мерси! Hug Sega си проверих мойте мерки на дънките талията е 37,5,а ханш(на широкия модел) е 46см. тези 27 дали ще са ми много големи.Хич не мога да преценя.

Offf  ще си помисля,утре сутрин ще ходим с дребно на лекар(дано всичко е ок,че една екзема я мъчи много време),ако останат и парички ги взимам.Мдам(ако ги има още де)!

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 23:09 от sparkling eyes

# 698
на мен кода не ми се хваща  ooooh!,от 2 месеца се мъча да намаля тази http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=806076 и все не става , само немога да проумея защо ми е  newsm78,ама явно август ще я нося  Party само веднъж да я намаля  tantrum

# 699
и на мен не ми се хваща кода ....  Sad

# 700
  • София-Лагера
Ставайте поспаланки

Честит Трифон Зарезан или Свети Валентин

# 701
и аз се записах в скоча с този 26/30   newsm78 http://webstore-nl.scotch-soda.com/women-collection/pants/lightw … t.html?color=3742  все още има номера

# 702

Честит Свети Валентин мацки!

# 703
  • Варна
Има нови намаления в скоча...за жалост няма номера останали  Crossing Arms

Честит празник, дами...пожелавам ви да сте много влюбени и много обичани  Heart Eyes

# 704
Момичета, има прилично намаление на дънки Freesoul във Fashion days. Peace

Общи условия

Активация на акаунт