Пазаруване от ASOS - 38

• 43 418
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, я кажете, когато върнете нещо-си, платено с Пейпал, къде ви възстановяват сумата - в Пейпала ли?

Ей това яке си поръчах:
http://www.asos.com/Urban-Code/Urban-Code-Leather-Blazer/Prod/pg … =-1&clr=Black

Супер е, но ми е малко голямо, а е вталено и се разваля ефекта.

И въобще, смятам че ще е най-добре да направят по един манекен за всеки размер и да задължат всички производители и модни къщи да шият дрехи по тях. Аман, от различни големини на един и същи размер bowuu

# 151
  • Sofia
lija, това ми е любимото яке, но няма малки номера Sad
db, на АСОС-ци при последното връщане на разписката им бях написа 5 паунда, а те ми написали мейл, че ми рифъндват 4.57 паунда (10.50лева)  hahaha

ТОЧНО СЪЩОТО СИ ПОМИСЛИХ  Joy Joy Joy

# 152
# 153
# 154
AniK..на мен пък ми бяха върнали в повече ..0,06 п.  Joy Аз за това бях писала преди, че няма много смисъл..., но от Сислей се заразих.

# 155
AniK, коженото сако е 10-ка, но на мен ми трябва 8, така че ще го връщам. Всъщност вече не ми трябва никакво, защото си купих страхотно кожено яке на Мейсън скоч от бургаския мол Grinning

# 156
Има подобно в редута, даже и малък номер, така и така сме на френска вълна  Laughing

# 157
  • Sofia
Има подобно в редута, даже и малък номер, така и така сме на френска вълна  Laughing

МолА ти сААААААААААА - нека да си имам своето мнение за Редутските неща, базирано на безразборно пазаруване за хиляди левове  Crazy Още имам боклучки за разкарване  Crazy Линковте на Кокнът със спортните са зарибяващи, но така и не се престраших аз за Фр.превозвачи. Хич не надничам вече в Редут  Stop
lija, 8-ца няма от това яке мноооого отдавна. Такъв блейзър трябва да е като втора кожа  Peace

# 158
А бе, аз най-вече съм 8, имам и 10, че и 6-ца дори, но съм висока и слаба и затова трудно нацелвам точния номер, особено за сако или рокля. Но пък от Асоса си купих страхотна рокля на Карън Милън, която ми е 10-ка и стои невероятно, и добре, че приятелка ми даде да меря нейни рокли за ориентир, иначе щях да си поръчам 8 и после да я връщам.

Затова одеве писах, да вземат тия хора да си унифицират кройките, че иначе все спонсорираме Българските пощи  Laughing

И аз, благодарение на вас и темата намазах някоя и друга блузка от намалението на Скоча и Содата и чакам в петък UPS да ми похлопат на вратата. Май уцелих последния ден от намалението, защото поръчах вечерта, а на сутринта всичко беше изкупено:)

Сега чакам код от поне 50%, че има една роклА дето ме вика ли, вика, а цената и е...... Joy

# 159
Е, аз имам попадения от ЛР- верно струват си парите, ама си заслужават- панталон Рокси, кожено яке, ленени рокли (не тензухените- прозрачни), кожени "летни ботуши"...  
Иначе от там пазарувам на намаления дрешки за малката за яслата, за игра, за вкъщи и са ок  Peace.  Даже и за разходка стават  Flutter- шегувам се, хубави са и удобни.
Миналата седмица имаше дискусия (разбирайте "яко захапване") между "опитни ларедутки" и "пришълци само по намаленията" и беше много забавно, но някои от вас сигурно са видяли  Sunglasses. Това ЛР  е някаква мания и имам чувството, че някои мами го приемат за бащинийка- голямо бранене, големи права върху него  Crazy  Laughing.

# 160
Здравейте, сладурани  Hug! Идвам от френската тема, днеска се олях с тия спортни глезотийки, дето не знам даже дали ги искам, ама нали "на далавера"...Пристигна сутиенчето на Ел Макферсън- за втори път пропуск- сега пък е голям. Разликата м/у чашки В и С се оказа значителна. Не знам да го разменям ли, да го връщам ли, но не стои така, както стоеше малкия, напротив, кройката изглежда калпава. Столичанки вече можете да се фръцнете с Мейзънските подаръци, при нас, в провинцията пристигат най-рано утре. Каквото показахте дотук изглежда великолепно, а особено ми харесаха едни чиноси на точки, ако стопанката им е в дилема дали да си ги носи или продава, може да ми се обади. Как не съм ги забелязала, ама то тогава яко се бързаше и моделите се разпродаваха на секундата. Засега Асос е на заден план поради преразход, а и тепърва предстоят истински намаления- както днешните в Редута.

# 161
Здравейте, сладурани  Hug! Идвам от френската тема, днеска се олях с тия спортни глезотийки, дето не знам даже дали ги искам, ама нали "на далавера"...
айви, ходя след теб из темите днес! Hug
Сподели какво забърса от френския сайт.

# 162
  • София-Лагера
Аз идвам от Спорта и от френската тема.
Искам да ви кажа ,че няма една нормална френска тема.
От спорта днес взех апрески.
Утре съм на пантофи.Искам поне 7 чифта Joy Joy Joy
И евентуално ако не знаете съм ''змия'' Mr. Green

# 163
  • Бургас
И аз наминах У френско.  Mr. Green
Бермудки и жилетка Пума!  Peace   И едни дънки... скромно.
Шортичките Адидас ги пропуснах.

# 164
И евентуално ако не знаете съм ''змия'' Mr. Green
Аз знам, прочетох вече... hahaha
Хич не им прави удоволствието да отговоряш на постовете, то бива незадоволеност и злоба, ама това във френските теми е патология. ooooh!
Деси, кога ще се видим в тоя студ да си взема роклАта?
Викам да е напролет, сега отказвам да я нося. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт