Пазаруване от ASOS - 38

• 43 424
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
имам този панталон в кошницата си: 42 ном.
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1019387
след малко ще го пускам, ако някой го иска, че на мен ще ми е голям.

# 136
  • Пловдив
Chance не знам ,взех го от фейса кода.И като видях ,че има 70% + кода не се стърпях и излизах да вкарам пари в картата ,че имаше 10лв в нея. Crazy

Аз съм с три пъти по толкова....май пак за никъде не съм  Joy. Никакъв шанс да излезна днес навън, пък може и нафтата да ми е замръзнала  Mr. Green.

Algoll, метна хубавото сайтче с динозаврите и зачезна  Mr. Green. Я ела да дадеш малко инфо за него  Wink. Гледам, че е Хамерикански, но от там не ми се поръчва. Има и английски сайт, но той ме пренасочва отново към американския Rolling Eyes. Ти поръчвала ли си от там и как?

# 137
Перли, Шанс, Спарки, благодаря, че наклонихте везните към Кариморското яке. За беля прочетох коментари в Амазон за него, само негативни - гъшите пера пробивали подплатата и изхвърчали от там  ooooh!

Шансче, сайта който Algoll   Hug , e пуснала наистина е жесток, но навремето не видях как могат да доставят до БГ или превозвач. Част от нещата им ги има в Амазон. Препоръчвам тези маратонки - отпред са кожа, нагоре велур. Големите очи които виждаш отстрани и малките на тиранозавъра светят когато с крачето се стъпи по-тежко (като тича детето, например). Подарихме ги за Коледа на малкия и той пощуря от кеф. Държат си висока цена обаче. Почти година бяха 25п, в края на лятото аха се приготвих да ги дам и видях, че са ги намалили на 15п, имаше и код за 10% и БД та намазах  Mr. Green Следя и раничките и джапанките. Лошото е, че тениски на марката няма.

Аз ли първа си получих скоча днес  Mr. Green Дойде ми сивата вълнена блуза, която Спарки много хареса. Голямо разочарование - стои огромна и безформена! Някой беше писал, че е уголемена, ама тя направо няма никаква форма... Ще я пришивам леко или с някаква брошка ще я прикрепя, че така виси като чувал! Получих и една ризка - цвят бордо с кожени панделки на ръкавите - мнооого сладка! Стои вталено и много дамско. Миналия път получих тази ризка, не е лоша, но горната е направо красива. Много обичам карирани ризи  Crazy

Благодарение на Algoll се сдобих и с този панталон  Heart Eyes Еми, влюбена съм, какво да кажа  Laughing На снимката изглежда с ниска талия, но всъщност е точно толкова смъкнат и торбест, колкото повечето в темата обичаме  Crazy Цвета, кройката, материята... абе, айви си го каза направо  Laughing

Много хубави ансамбли сте заформили Спарки и Чоки - стоят ви страхотно!

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 11:28 от Stefoni

# 138
  • Sofia
Перли, Шанс, Спарки, благодаря, че наклонихте везните към Кариморското яке. За беля прочетох коментари в Амазон за него, само негативни - гъшите пера пробивали подплатата и изхвърчали от там  ooooh!

Аз съм много скептична към нещата от Спортния - за децата и мъжО взимам, но за себе си... само ако нещо е супер доказана марка Peace Warehouse е the best от трите  Peace
Много са хубави нещата от скоча. МНого ме е яд, че малките номера гащури ги няма  Cry Cry Cry
Динозавърските маратонки отговарят ли си на размера? С кода се връзва добра цена да зарадвам малчо Rolling Eyes

# 139
StefoniHug много ти се радвам на пазара , със здраве да си ги носиш  Peace .. а за якето има ли пера е неизбежно пускането ... много мразя като се събле4а и са ми се забили в пуловера  Close
Warehouse е най хубаво , наистина ,ама колко ли топли ...някой нали го получи, да каже  Peace

Чоки, много добре ти се е получило с червените дънки   Hands Thumbsup . Аз никак не обичам червени дрехи, но откровено е много добре.

От асос ни информират, че намалението свършва
‎4 days left to shop // Sale Re-boot
The clock’s ticking; there’s only four days left to shop the hot new pieces added to the sale – including dresses, coats, shoes and more.
Find out what’s new today.
Women’s Sale>> http://asos.to/WWSaleRe-Boot
Men’s Sale >> http://asos.to/MWSaleRe-Boot

# 140
Динозавърските маратонки отговарят ли си на размера? С кода се връзва добра цена да зарадвам малчо Rolling Eyes

Ани, мисля, че си отговарят. Моя носи 27-ми номер с краче 16см. От тези взех 10-ка, което е 28-ми номер и стелката е 18см  Peace

# 141
Някой с неполучени поръчки, шипнати на 23-ти /миналия понеделник/?  newsm78 Че вчера получих поръчка, шипната на 25-ти, а тази от понеделник с така чаканите розови дънки и днес я няма Cry

# 142
На мен за втора поредна поръчка ми объркват нещата.
Иначе поръчах като шалчето на Stefoni (River Island).
Но вместо него са ми изпратили този на Warehouse http://www.asos.com/Warehouse/Warehouse-Knit-Leopard-Scarf/Prod/ … =-1&clr=Beige и ще го върна, но ще ми е за първи път и ще гледам да не объркам нещо.
Затова ще помоля да ми кажете дали правилно съм разбрала.
След като пусна пакетчето ще ми дадат разписка, нали?
След това въпросната разписка да я мушна ли в пликчето или да я снимам и изпратя в мейл?

Hrissy, вчера получих поръчка шипната на 23-ти.

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 13:03 от sansil

# 143
плажни шорти за по-слаби мъже:
http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1558597

# 144
Здравейте:) Има ли някакъв действащ код за асос в момента,който да е за всичко,а не само за НК?

# 145
  • Варна

А останаха ли такива ?Joy Joy

# 146
Hrissy,аз чакам от 20-ти,нямам известие,а не ми се разкарва в тоя студ до Пощата. Peace

# 147
  • София-Лагера
Hrissy,аз чакам от 20-ти,нямам известие,а не ми се разкарва в тоя студ до Пощата. Peace
И аз чакам роклята на Пепе

# 148
На мен за втора поредна поръчка ми объркват нещата.
Иначе поръчах като шалчето на Hrissy (River Island).
Но вместо него са ми изпратили този на Warehouse http://www.asos.com/Warehouse/Warehouse-Knit-Leopard-Scarf/Prod/ … =-1&clr=Beige и ще го върна, но ще ми е за първи път и ще гледам да не объркам нещо.
Затова ще помоля да ми кажете дали правилно съм разбрала.
След като пусна пакетчето ще ми дадат разписка, нали?
След това въпросната разписка да я мушна ли в пликчето или да я снимам и изпратя в мейл?

Hrissy, вчера получих поръчка шипната на 23-ти.

Въпросната разписка я снимаш и изпращаш по мейла....като можеш да пресметнеш сумата в паунди и да я напишеш с химикал в/у разписката.

# 149
Stefoni, Warehouse е най хубаво , наистина ,ама колко ли топли ...някой нали го получи, да каже  Peace
Аз получих якето, но няма как да кажа дали топли защото се движа само с кола или такси, за мен си топли ама ако трябва да се излиза с него в този кучешки студ който е сега едва ли cold

Общи условия

Активация на акаунт