Пазаруване от ASOS - 38

• 43 440
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София-Лагера
Chance не знам ,взех го от фейса кода.И като видях ,че има 70% + кода не се стърпях и излизах да вкарам пари в картата ,че имаше 10лв в нея. Crazy

# 121
  • Варна
Я да пусна една снимка с червените дънки от Скоча, май само тях никой не ги е показвал досега.  Party И блузката е оттам, но всички я знаете вече:

# 122
  • Русе
Мммммм супер са, откакто ги видях в скоча полудях за червени дънки, въпреки, че никога не съм имала нищо червено в моя гардероб, никога не ме е влечало на там и го избягвах, а оранжевото е табу за мен, ама кой знае........

# 123
  • Sofia
Чоки, твоите кой размер са? Искам да имам готовност с информацията, ако трябва да се действа бързо някога  Mr. Green

Момичета, тук е нечовешко - на съседите им замръзнала нафтата в колите, не могат да запалят  ooooh!

# 124
  • Варна
27 номер са, леко са ми големи на талията и ги нося с колан, 26 щяха да са ми съвсем точно, т. е. - отговарят си. Peace

И тук е голям студ - освен че такива ниски температури досега във Варна не съм виждала, духа отвратителен вятър, който направо те пронизва отвсякъде. Дават го така студено до към петък, после се очаква затопляне.

# 125
  • София
Чоки, твоите кой размер са? Искам да имам готовност с информацията, ако трябва да се действа бързо някога  Mr. Green

Момичета, тук е нечовешко - на съседите им замръзнала нафтата в колите, не могат да запалят  ooooh!
де да бяха само съседите - на мъж ми му замръзна нафтата в колата, та сутринта разкарвах цялото домочадие и закъснях за работа  ooooh!

Помни ли някой дънките Ли http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0033WSH34?tag=bgma-20 с колко % еластан бяха и да питам за тези, ако някой има мнение http://www.amazon.co.uk/Lee-Womens-Kunae-Jeans/dp/B003M2XCUS/ref=pd_cp_ap_1

# 126
  • Русе
Голям студ, утре моето момченце е на ясла за първи път, много се ядосах, че директорката не се съгласи да изчака един месец и да тръгне от март.

# 127
  • София
Голям студ, утре моето момченце е на ясла за първи път, много се ядосах, че директорката не се съгласи да изчака един месец и да тръгне от март.
това от една страна е добре - детските в момента са празни  Peace

# 128
това от една страна е добре - детските в момента са празни  Peace
Няма как да са пълни - в нашата вчера беше... 14С  Sick

# 129
  • Русе
Ууууу как може такъв студ, ще го пооблека значи.
Гледам "На кафе", Гала е с много хубава жилетка  Heart Eyes

# 130
Viki&Niki, обличай го хубаво и всичко ще е наред. А и в началото, докато се адаптират, ходят по половин-един час. Поне при нас беше така. Успех и без излишни тревоги, че всичко усещат малките мишки  Hug

# 131
  • Варна
В нашата ясла пък е много топло, сигурно 30 градуса. Crazy Яко са надули парното. И в училището на Симона беше топло вчера, но, не знайно защо, решиха, че трябва да обявят днес и следващите 2 дни за неучебни... ooooh!

# 132
Да, така е. Организираха ни поредното изпитание да се чудим кой, къде и как да ги гледа  ooooh!

За разлика от детската градина в нашата ясла също винаги е било много топло независимо от температурите навън. Между впрочем, бях забравила, че яслите са към Мин-во на здравеопазването, а детските градини, които доскоро бяха към общината, вече са на делегирани бюджети. Може би това обяснява разликата в температурите в различните заведения.

И за да е пълен спама да се похваля, че снощи са ми шипнали якетата от спортса  Blush

Кой търсеше яке? Тази красота е на половин цена: http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Padded-Jacket-With-Fur-Trim/Prod/p … 1724712&cid=0

# 133
  • София
В нашата ясла пък е много топло, сигурно 30 градуса. Crazy Яко са надули парното. И в училището на Симона беше топло вчера, но, не знайно защо, решиха, че трябва да обявят днес и следващите 2 дни за неучебни... ooooh!
и при нас в градината и в училището е много топло, но хората които имат възможност са си оставили децата в къщи заради студа - вчера в групата на ситната са били десетина деца  Peace

# 134
Добро утроо!
Егати бахъра,ррррррр!
Чоки,много са яки дънките.Обичам червени дънки, червени ботуши същооооо.
Мале хора трябва с дребното да ходя навън,няма кой да я гледа,а трябва храната да взема,ужас Tired

Перли,Ред Хот са септември чак,но от сега билети та да ми е сигурно Naughty

Общи условия

Активация на акаунт