секс играчки

• 63 822
  • 391
  •   1
Отговори
# 210
И за кое ми е"простено"? newsm78
Не съдя за никой по нищо.Това само по себе си,е твърде сериозно занимание,доста скучно при това,а пък аз си предпочитам играчките! Mr. Green

Пък и не аз се занимавам с твоята персона,а ти с моята.Простак,простак..ма доста внимание ми отделяте. bowuu  bouquet

# 211
Ко отървах ли нещо? Камшиците появиха ли се или е ранУ ощИ?

Mr. Green

# 212
И за кое ми е"простено"? newsm78
Не съдя за никой по нищо.Това само по себе си,е твърде сериозно занимание,доста скучно при това,а пък аз си предпочитам играчките! Mr. Green

Пък и не аз се занимавам с твоята персона,а ти с моята.Простак,простак..ма доста внимание ми отделяте. bowuu  bouquet

Именно де. Направих вметка към тази тема, за да покажа на Аzzy не взема на сериозно там дебата ви, след като видно обичаш да пишеш глупости и едва ли и онова е реалното ти поведение да вървиш и наричаш хората дебели, грозни и т.н просто ей така.

Ми ласкай се, щом така го тълкуваш.  Laughing

# 213
И ти дойде в темата, за да се опиташ да му натриеш носа  Joy
Въпрос на чувство за хумор и още нещо е - да можеш да разбираш и да се усмихваш на леките закачки.  Wink

# 214
И ти дойде в темата, за да се опиташ да му натриеш носа  Joy
Въпрос на чувство за хумор и още нещо е - да можеш да разбираш и да се усмихваш на леките закачки.  Wink
Това към мен ли е? Чуло не дочуло уйдурдисало.  Laughing

# 215
  • Бургас
Еее, разваляте хубавата атмосфера, така добре се смяхме.  Crossing Arms

# 216
Правилно Peace. Върнете се на дъртите курвища и как  са по-предпочитани от 20-годишните мадами.
Лизет? Simple Smile

# 217
  • Tам през Атлантическия океан
Правилно Peace. Върнете се на дъртите курвища и как  са по-предпочитани от 20-годишните мадами.
Лизет? Simple Smile

Шмати   Wink всичко е толкова относително , тъпо е да се категоризира  Grinning кое повече се предпочита  Sunglasses

# 218

Ауу,е те тва е сродната ми душа newsm76

Именно де. Направих вметка към тази тема, за да покажа на Аzzy не взема на сериозно там дебата ви, след като видно обичаш да пишеш глупости и едва ли и онова е реалното ти поведение да вървиш и наричаш хората дебели, грозни и т.н просто ей така.

Ми аз никъде не съм казал,че го правя.Просто отбелязах,че проблемът винаги си е у този който се засяга на хорската простотия.Ама милите дами,дето уж са големи куртоазки,се скъсаха да ме наричат простак,невъзпитан(правилно го написах тоя път:lol:)неграмотен и  т.н.и то в тема, в която иначе защитават тезата как не е хубаво да обиждаш.Едната даже ми заяви директно че живея в обор.  hahaha hahaha hahaha

# 219
  • Бургас
Шанталче, благодаря за свежия полъх!  Joy 

# 220
И ти дойде в темата, за да се опиташ да му натриеш носа  Joy
Въпрос на чувство за хумор и още нещо е - да можеш да разбираш и да се усмихваш на леките закачки.  Wink
Това към мен ли е? Чуло не дочуло уйдурдисало.  Laughing

Поне се опитай да пишеш грамотно и разбираемо  Peace
Момичетата ти го казаха - не е нужно да опропастяваш темата с негативите си.

eksipnos - спокойно, ще свикнеш  Laughing
Мога ли все пак да те запитам - от къде се зароди у теб това влечение към играчките? Малко предистория би ли вмъкнал?

# 221

eksipnos - спокойно, ще свикнеш  Laughing
Мога ли все пак да те запитам - от къде се зароди у теб това влечение към играчките? Малко предистория би ли вмъкнал?

От честото общуване с партньора  Wink не само в леглото разбира се  Wink
Ако я няма комуникацията няма ка да се разбере само с  намеци хахахахахх

Говорител съм на eksipnos Laughing

# 222
 newsm78
Ба, доста разговорлив тоз човек, с всичките много говорел явно  Laughing

# 223
Казва му се споделяне , комуникация, обратна връзка 

Вили   bowuu

# 224
Не, не си завираме топчета в задниците.