секс играчки

• 63 784
  • 391
  •   1
Отговори
# 240
Еее, ама много сте нечестни - не било всичко за мушкане, ама не казвате какво друго е. Просветете ни дееее, нечестници такива, ако не е за мушкане, може и аз да се навия Simple Smile

Не си прочела внимателно, по-назад обясниха подробно за вибрацията и нейните качества.
Все мушкане ви е главите, оставете мушкането за мъжете си. Laughing

# 241
Нищо лошо, ако е от оригинала, заместителите не са ми по вкуса Wink
Нищо лошо, ако е от оригинала, заместителите не са ми по вкуса Wink

То не пречи и оригиналът да ти е мушнат някъде, и играчката също...  Wink

Ми да..оригинала не е слънце,че да огрее навсякъде.      bouquet

# 242
  • където ми харесва
имате ли секс играчки?
Как бихте реагирали ако мъжът ви ви подари такава или ваучер от секс шоп?
Хахаха, имам само белезници...скука, ама ей на, не се е налагало да ги вкарваме в употреба, за това и не сме купували.
Иначе, ако мъжа ми ми подари някаква играчка, или ваучер за секс шоп, ще ми стане смешно, но няма да откажа Whistling

# 243
 Naughty Ето и за рисковете от използването на `секс-играчките`. Whistling  Верно случаят е малко по-различен, но все пак:

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=191461   #Crazy Sick

# 244
Е те белезниците броят ли се?Колко белезници съм продала,не е истина!И то все на така сочените за задръстени тийнейджъри Grinning
По темата-нямам.

# 245
а защо не подарите вие на мъжете си ваучер за секс шоп?
Ето Свети Валентин би бил добър повод за това.
 Wink

# 246
Е те белезниците броят ли се?Колко белезници съм продала,не е истина!И то все на така сочените за задръстени тийнейджъри Grinning
По темата-нямам.

В секс шоп ли работиш?  Flutter

# 247
Неее,в магазин за сувенири Grinning

# 248
Неее,в магазин за сувенири Grinning

Е откога белезниците са сувенири?
Да не е магазина на входа на затвор?  newsm78

# 249
Е той е за сувенири,но има и такива по-закачливи стоки,на сексуална тематика.Между другото един модел си бяха баш като затворнически-отключваха се само с ключ,а не като фалшивите с копче отстрани.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 14:26 от Мидичка

# 250
 Joy
Надям се не се обиди, лигавя се!

Обаче пък в затвора също доста се заиграват май, чувала съм за поставяне на топчета например на определени места...

# 251
Е,те топчетата явно са актуални навсякъде...

П.п.Не съм се обидила Wink

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 14:47 от Мидичка

# 252
  • Tам през Атлантическия океан

О, темата върви към порицание и възмута. Чудесен и предвидим развой. Whistling

E имаХ си аз  Mr. Green 

# 253
  • София
Joy
Надям се не се обиди, лигавя се!

Обаче пък в затвора също доста се заиграват май, чувала съм за поставяне на топчета например на определени места...
Вили, в затвора топчетата се имплантират под кожата...също се "наливат" с парафин мъжки достойнства...за да оттекат по-качествено после ooooh!...Имах приятели - кожни доктори. Та от тях съм чувала невероятни истории за това, какво и къде се имплантира по затворите  Joy Joy Joy Ама то вече не става дума за играчки в случая...а си е по-различно Sick

# 254
Зная, нали затова го споменах.
Но не можеш да отречеш, че се прави с идея плюс някакъв към секс.живот  Wink

Чувала съм аз много неща, сега ще изтърся поредното - секс играчки и тн различни неща се ползвали повече извън брака. Пак статия, да не помислите, че знам от опит, моля ви  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт