Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 522
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Леле, а аз не прочетох, че го е писала Невена, и ми прозвуча съвсам автентично-нашенско! После някой да ми каже, че всички французи били голяма работа!  Crazy И там има простаци.

# 1 531
Има хора, за които обвързаният начин на живот не е толкова интересен, с което възрастта не знам дали има общо.
Както и има разлика между 25 годишна  разпусната домакиня с 2 деца и мъж, която изглежда на 40, с наднормено тегло (не е задължителен за образа обаче), размъкнат спортен екип и ролки в косата 12 часа в денонощието и 30-35 годишна, че и 40 даже готина и поддържана мацка, независимо омъжена или не, която все още привлича погледите на улицата.
И понеже все още храня надежди, че вие в този форум сте от готините, затова и още ви чета и пиша... Ама знае ли се  Mr. Green
Мисля, че много от вас не правят разлика между "бройкане" и сериозно обвързване в коментарите по темата. За мен лично съм разбрала, че дори да не срещна повече любовта (досега 2 пъти обаче съм  Mr. Green Mr. Green Mr. Green), светът няма да спре да се върти и аз ще продължа да си живея и пея. Събирам парички за старини, може да няма кой да ме гледа, освен кучето и родата  Laughing Laughing
Май е време да се огледам за някой малолетен съсед, благодаря за хубавата идея  bowuu Hug

Все пак ми стана много интересна темата да видя какво му е толкова трудното да се омъжиш, независимо от възрастта, ама 100 страници минаха, чета за Златки и Николети и от никъде надежда няма да открия ключа от палатката, да му се невиди, разбираш ли   bouquet

# 1 532
  • Paris, France
Ти пък, французин  Joy Joy Joy.  Естествено, че е чужденец. Запознали се с жена си на плажа, когато тя си завела внучетата на море в неговата държава. И тя ми казваше колко бил мил, предлагал да и ги гледа, да ги разхожда. А като му предложих да гледа моите деца - бегом, да го няма. Даже предложих да ги заведа лично у тях  Mr. Green.

# 1 533
 Laughing Laughing Е аз като казах дълбокия френски юг имах предвид Северна Африка. Mr. Green

# 1 534
  • Paris, France
А, добре, успокоих се. Въпреки че и французи има подобни. Като бяха малки децата и се чудех как да сгащя едното в количката и къде да дена другото, че се дърпа, близо до нас един мъж, при това съвсем добре изглеждащ, ми каза да не им се карам, че са много красиви и симпатични. Като го попитах иска ли той да опита да пресече улицата с тях ми каза, че не, но иска да ми направи още едно сладурче и аз  Shocked Shocked Shocked. И синът ми заповтаря : Тонтон вьо пети миньон - чичото иска сладурче. И така до нас. Мъжът ми като чу, веднага попита кой чичко иска сладурче и каза да му ги пращам и двете  hahaha.

# 1 535
Проблемът с намирането на партньор хич не е свързан с възраст, визия и акъл. Свързан е с точното време на точното място и е строго индивидуално харесването. Напоследък има намесен и един друг недъг на съвременното общество - самодостатъчността.

Пак 100 и кусур страници за придаване на нов вид на стари и изтъркани клишета.

# 1 536
Проблемът с намирането на партньор хич не е свързан с възраст, визия и акъл. Свързан е с точното време на точното място и е строго индивидуално харесването. Напоследък има намесен и един друг недъг на съвременното общество - самодостатъчността.

Свързано е с възрастта. Аз бих добавила, че след 30 е трудно да се омъжиш/ ожениш. Имам доста познати и приятели и от двата пола. Просто с възрастта хората стават по -претенциозни, по-трудно се отказват от вече изградения си начин на живот, по-егоисти са сякаш... И решават,че са си самодостатъчни и... или ще е идеалният или ще съм сам.
Преди години основната цел на жената е била да си намери добър съпруг... защото е била финансово зависима и сексуално зависима. Денс жените чудесно се  справят сами, секса преди брака отдавна не е табу... така, че заради едното е***е да переш миризливи чорапи цял живот... ?!  Mr. Green

П.П. Аз се омъжих на "цели" 19 години, в пълно съсзнание и по собствена воля дет се вика. Омъжих се толкова малка, защото срещнах точно него. Не че е идеалният. Хич даже  Grinning Но тогава реших, че той покрива важните за мен критерии за съпруг ( и все още съм на същото мнеие, де ). Ако не беше той на хоризонта, нямаше да се омъжа толкова рано. И до олкото се познавам, след следването, щеше да ме грабне работа, живот... и може би чак сега щях да се замисля за създаване на семейство.
А така получих всичко - имам две големи вече деца, не съм спирала да работя от завършването на гимназия и изкарах една бакалавърска степен.
Минусът - пропуснах много важни за мен неща, които щях да осъществя, ако бях сама и не трябваше да се съобразявам, че имам до себе си човек и две деца.

# 1 537
аман вече с това грозде! що пък мислите, че непременно всяка жена иска даа хване някй богат? Просто богат! Или прост богат! Богат, може и прост! Ама да е богат!

Хубавото е, че има явно доста - които търсят бедни и така за останалата част - шанса да гепят богат - е по-голям. Я си помисли - ако всички искаха богати.

И да, точно след 30-35 вече жената има много повече критерии, да - точно тогава започва да търси повече сигурност. Ако за 20годишната девойка само пеперудите са важни и с младежкия си типичен оптимизъм и вяра - подхожда без да има много претенции, защото тогава идеализма още е на макс - жената на по-зряла възраст - препатила повече - вече се сеща и за други неща.
И да, за мен е по-трудно да си намериш партньор над 35.

# 1 538

ти пък, недъг била самодостатъчността Wink. тук в един куп теми съм чела, колко куул е да си си самодостатъчен Wink, да се обичаш и т.н Wink

да, и аз мисля, че е мноооооооооооооооооооооого важен късметът. да се окажеш на точното място, в точното време Simple Smile. как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.

# 1 539
как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.
Така е, има си галеници, има си и такива които всичко им се получава трудно. Всеки с късмета си.
Важно е Юпитер да е поставен добре в хороскопа  Wink

# 1 540
как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.
Така е, има си галеници, има си и такива които всичко им се получава трудно. Всеки с късмета си.
Важно е Юпитер да е поставен добре в хороскопа   Wink

Това ли било??? Къде трябва да е Юпитер точно, я кажи как да си сравня нещата - имала ли съм или не?

П.П. Съвсем сериозно питам  Peace

# 1 541

Това ли било??? Къде трябва да е Юпитер точно, я кажи как да си сравня нещата - имала ли съм или не?

П.П. Съвсем сериозно питам  Peace
Ох, не искам да обръщаме и тая тема в зодии Stop Просто се пошегувах. Но всъщност, е истина че на който Юпитер му е силен в хороскопа никога не пропада - това е планетата на щастието и късмета, най-голямата в Сл. система - "Великият благодетел". Ти си го имаш по рождение, защото си Стрелец, а Стрелците сме късметлии. Grinning Peace

# 1 542
 Laughing
Не вярвах на зодиаци и тем подобни, точно допреди 2 години.
Оттогава ми се случиха някои неща, които си бяха направо доказателство - как това всъщност си е вярна статистика. Но да не отклоняваме темата, да.

# 1 543
как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.
Важно е Юпитер да е поставен добре в хороскопа  Wink
уф...1питер в първи дом, в дева - казвай бързо на късмет ли е или да Laughing

# 1 544
Оф, стига спрягахте тия зодии....   Mr. Green
Най-щастливи са хората, родени рано сутринта в неделя....    Grinning   Вечните галеници на съдбата.
Не помня къде съм го чела, но хората родени в неделя, са родени за почивка и лесен живот.
Родените в понеделник, началото на седмицата, били обречени цял живот да се трудят ....
Другите дни не ги помня...    Laughing

Общи условия

Активация на акаунт