Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 485
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 545
как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.
Така е, има си галеници, има си и такива които всичко им се получава трудно. Всеки с късмета си.
Важно е Юпитер да е поставен добре в хороскопа  Wink
уф...1питер в първи дом, в дева - казвай бързо на късмет ли е или да Laughing
Айде бързо Laughing
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D1%8E%D0%BF%D0%B8 … VXui5QFvloSUYAkCQ

# 1 546
как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита'  ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.
Така е, има си галеници, има си и такива които всичко им се получава трудно. Всеки с късмета си.
Важно е Юпитер да е поставен добре в хороскопа  Wink
уф...1питер в първи дом, в дева - казвай бързо на късмет ли е или да Laughing
Айде бързо Laughing
http://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=%D1%8E%D0%BF%D0%B8 … VXui5QFvloSUYAkCQ
до края на тази седмица се успокоих  Laughing
сега ако и някой късмет изскочи в снега като зайче Laughing Laughing

# 1 547
  • София
вили, и ти ли от синдрома на Богиня - богат или таксиджия и нищо по средата (между ушите)?

# 1 548
вили, и ти ли от синдрома на Богиня - богат или таксиджия и нищо по средата (между ушите)?

Joy
Ако бях - можеше да съм много богата сигурно!
Идеята ми е, че жената на средна възраст според мен - повече търси материалната сигурност, нищо повече  Peace Иначе се лигавех.

# 1 549
  • София
Жената на средна възраст (я, 35-годишните не бяха ли още млади агънца? Wink) е в сериозна опасност твърде голям да се окаже разкрачът на ножицата искам-предлагам. Като заппочна да чета някакви изисквания тип Адрес 4000, направо ме напушва смях - ми, ало, ако си толкова готин/а, що щеш сама и се оплакваш, че все мъжете/жените не ставали? То, май за тези ще се окаже приказката, че гроздето е кисело.

# 1 550
Анди - затова казах назад, че е по-трудно.
Имам две приятелки на по 31-32, и двете имаха от преди претенции, затова останаха сами дълго, днес - претенциите слушам съвсем космически...

# 1 551
     Извинете, но тук съзирам противоречие: от една страна - самодостатъчност, от друга - безуспешно, неистово търене на брачен партньор. За чий се търси такъв, ако сложим в условието, че не се плаща "данък обществено мнение"?

# 1 552
Не, не е трудно. Някои хора се женят лесно и по няколко пъти, други и веднъж не успяват. Какво като сега е на 35, нали преди 10 години е била на 25, тогава защо и е било трудно??? Раздвижвате си пръстите с глупости, това мога да кажа.  Grinning Или пък някой пуска специално теми за Андариел, че тя ги ползва като психотерапия тези теми - дай и само стари моми да бистри, да и се чуди човек откъде толкоз опит по темата, ама е веща в занаята.   Joy Андариел, на деня, в който си срещнала съпруга си трябва да правиш курбан, рожбе. Че ако и в живота си с тази чепатост, която демонстрираш в мамата, щеше да си кибичиш "селебрити сингъл" до 75+, ако не е бил този клет мъж да те вземе.  Laughing Това не е сигурно, де. Най-вероятно в живота си по-тиха от водата и по-ниска от тревата, затова изригваш тук, под прикритие. Сладурка!  Hug

# 1 553
  • София
Зизу, "рожбе" ще викаш на майка си! Разбира се, аз съм една проста домакиня, затънала в нещастие, която няма друга радост в живота, освен да говори за старите моми! Направо да ме ожали човек!

# 1 554
Има хора, както жени, така и мъже, които от 9 извора вода ще докарат, само и само да не се оженят.
В тази връзка повечето от вас са много прави, че претенциите след една възраст са доста по-големи и затрудняват нещата, но те се затрудняват напълно умишлено с името на т.нар. свобода. Вече не вярвам нито на жени, нито на мъже, които мрънкат, че било трудно да се омъжиш!
Просто българите сме пасивни, всяка чака принца да звънне на вратата. На запад хората си ходят по срещи и това не само, че не е срамно, ами е забавно. Виждала съм в Германия съседката ми бабка на 80 как се контеше за среща с дядо в местен клуб за запознаства. Ама ние все си чакаме  нещу си и все ние сме най-хубавите, а защо не ни искат аджеба???!!
Някои хора просто не искат да са близки с други хора, да раждат деца и т.н. Обществото ни все още трудно приема този факт за съжаление, дори младите хора са по-захлупени по темата  Cry Все още за повечето хора е по-добре да си с мъж-тормозител, отколкото разведена или не дай си боже хванала паяжини стара мома, нищо че си преспала с поне 20 кандидата за ръката ти между другото  Joy Joy Joy

Поне 2-3 познати имам около 39-40, които постоянно отхвърлят кандидати. По стечение на обстоятелствата се движа в среда, където външността е издигната в култ и те изглеждат на 30 години максимум, демек кандидати не липсват. Като си млад, хормонът те тресе и сигурно 90 % от нас на 20 са се занимавали с мъже, които са в графата "ръб", ама готин  Mr. Green Mr. Green
Има си хора просто, които не искат или не стават за семейство, разберете го  Grinning
Това, че масово след 30-35 се юркат да хващат някакви влакове и трамваи за някъде си, е чиста доза, "айде и аз да се пласирам", "да не съм по-накапана", "ама тя защо дундурка бебета, искам и аз"... При мъжете, колкото и да го отричат, също има елемент на остаряване, повечето ми познати са  30-35 годишни и мъжете масово се изпожениха за да не кажем "първата срещната", ама след 1-2 месеца връзки, при положение, че преди това с години съм ги слушала да обясняват: "Кой, аз ли, никога! Няма да се дам да ме върже някоя"  Joy Joy Joy
Не може да очаквам, че понеже аз мисля така, и всеки ще мисли така, както и хората, омъжили се на 20, не могат да очакват, че целият свят ще мисли като тях.
Спорът е като за кокошката и яйцето, всеки да си живее живота.
Според мен изобщо не е трудно да се омъжиш след 30, след 35 или след 40.
Ако толкова ти се иска, ще намериш начин  и кандидати. Е, може да се наложи да отслабнеш, да махнеш ролките и претенциите тип "искам 1-вия братовчед на Брад Пит поне с висШо, лъскава кола и до 30 годишен".
Моя братовчедка, след 2 развода отчаяна от алкохолизма на българските мъже, си намери в Италия любовта по интернет. На 42 години се грабна и замина, сега дундурка бебе. Всичко друго са оправдания!
Не можело, да бе да  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 555

Моя братовчедка, след 2 развода отчаяна от алкохолизма на българските мъже, си намери в Италия любовта по интернет. На 42 години се грабна и замина...
Joy Joy

# 1 556
То пък зузето не прави никак бегли опити за психоанализа в поста си...понеже  Laughing

Шанталче - защо се смееш - радвай се - има повече за българките!

# 1 557
Кое е смешното не разбрах?

# 1 558
Т

Какво има повече - алкохолици ли Joy

# 1 559
  • Paris, France
Самодостатъчен може да си на всяка възраст. Аз на 15-19 бях даже още по-претенциозна и не бих се оженила за никого. Не исках да се вързвам. Още по-малко с деца. Аз съм от самодостатъчните хора, които нямат нужда от заедност във връзката. А мъжо е обратното. Той не може да разбере защо не искам да ида с него на кино, аз - защо държи да ме мъкне с него на кино. Отдавна почти не излизаме заедно. В началото се чувстваше обиден като тръгне да идва с мене по магазини или на кафе с приятелка, но после свикна.

Цитат
Някои хора просто не искат да са близки с други хора, да раждат деца и т.н. Обществото ни все още трудно приема този факт за съжаление,

Това е вярно. А в днешно време е пълно с такива хора.

На какво да се радва - на освободените алкохолици?

Общи условия

Активация на акаунт