И там има простаци.

. Естествено, че е чужденец. Запознали се с жена си на плажа, когато тя си завела внучетата на море в неговата държава. И тя ми казваше колко бил мил, предлагал да и ги гледа, да ги разхожда. А като му предложих да гледа моите деца - бегом, да го няма. Даже предложих да ги заведа лично у тях
.
Но тогава реших, че той покрива важните за мен критерии за съпруг ( и все още съм на същото мнеие, де ). Ако не беше той на хоризонта, нямаше да се омъжа толкова рано. И до олкото се познавам, след следването, щеше да ме грабне работа, живот... и може би чак сега щях да се замисля за създаване на семейство.
. тук в един куп теми съм чела, колко куул е да си си самодостатъчен
, да се обичаш и т.н 
. как да го знам само къде се крие този късмет.... и защо някои ги 'връхлита' ей така, като щтракнат с пръсти, а други го преследват до края на живота си и никога не го срещат.

Просто се пошегувах. Но всъщност, е истина че на който Юпитер му е силен в хороскопа никога не пропада - това е планетата на щастието и късмета, най-голямата в Сл. система - "Великият благодетел". Ти си го имаш по рождение, защото си Стрелец, а Стрелците сме късметлии.

Вечните галеници на съдбата.Препоръчани теми