Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 261 338
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 860
Леле, аз съм на 28 почти и така като гледам, дете не ми се очертава в следващите 2-3 години.
Какво, въобще да не се захващам след това ли  Crazy

Е, ти поне си се замислила върху темата  Laughing

# 1 861
Е, какво му е лошото да правиш бал на 60? На колкото - толкова.

Е, с пенсия няма как да сложиш цици на абитуриентката и вдигнеш почти сватба по случай завършването Crazy

# 1 862

Познавам две стари моми, не се обиждайте от думите, жаргонче малко. И двете са такива егоистки, ама такива, че с дете не ги виждам. Свикнали така, кво да ги правиш...

Мне, ти изобщо не раздаваш определения и титли  Simple Smile

# 1 863

Познавам две стари моми, не се обиждайте от думите, жаргонче малко. И двете са такива егоистки, ама такива, че с дете не ги виждам. Свикнали така, кво да ги правиш...

Мне, ти изобщо не раздаваш определения и титли  Simple Smile

Миличко, аз, за разлика от теб - говоря за моите познати, а не за дамите от форума  Laughing

# 1 864
  • Колибите
Мисля, че темата освен за възрастта за женене, е и за толерантността. Или по-точно, как да приемем, че има хора, които имат различен начин на живот и мислене от нашите. По възможност, да се помъчим да разберем, че нашите обстоятелства са различни от техните обстоятелства. Подкрепата ни една за друга като майки и жени е необходима, именно тук, във форум, който формира обществено мнение.

# 1 865
  • София
Аз пък мисля като минат абитуриентските им балове да се отдам на живот.  Mr. Green Сериозно! Тъкмо ще съм чукнала 40. Нека ми е лошо. Хей живот здравей, здравей!

# 1 866
И защо аз трябва да се опитвам да разбирам избора на Пенка? Принципно питам само.

# 1 867
  • Колибите
И защо аз трябва да се опитвам да разбирам избора на Пенка? Принципно питам само.

Ми защото може да се наложи някога Пенка да трябва да те разбере тебе и твоя избор. По принцип.

Вилико, ти по върбите ли ни мяташ newsm78?

# 1 868
Мисля, че темата освен за възрастта за женене, е и за толерантността. Или по-точно, как да приемем, че има хора, които имат различен начин на живот и мислене от нашите. По възможност, да се помъчим да разберем, че нашите обстоятелства са различни от техните обстоятелства. Подкрепата ни една за друга като майки и жени е необходима, именно тук, във форум, който формира обществено мнение.

Това е така и е много хубаво. Но понякога човек трябва да се види и отстрани, с очите на другите (особено такива блъскали си главите по същите въпроси). Защото просто може леко да се е разсеял или заблудил. Или пък да не става въпрос за някакви убеждения или личен избор, а чисто и просто за нехайство. Понякога е полезно да погледнеш живота си с чужди очи, пък дори и да не ти харесва това, което виждаш. Или пък да се помъчиш да защитиш изобра си пред себе си, ако въобще говорим за избор.
Сори, объркано говоря.  Blush

# 1 869
  • София
Това с късния брак/съжителство и децата понякога не е избор. А обстоятелство. Така че делим поне на две групи тези хора.

# 1 870
  • Колибите
Това с късния брак/съжителство и децата понякога не е избор. А обстоятелство.

Е те за това става въпрос.

Отстрани изглежда, че е избор. Но много често не е. В избор се превръща, когато човек спре да действа и да се бори.

# 1 871

има и млади моми егоистки, има и млади умни и добри майки. Моя приятелка роди първото на 42, второто на 45, децата се гледат и възпитават повече от перфектно, а на фигурата и здравето и можем да и завиждаме половината 20-50 годишни българки. Спортува, има идеално обзаведен и поддържан дом, добра работа и доста по-млад съпруг  Party
Ако аз бях с тоя акъл не бих се омъжила преди 35г. възраст, според мен това е правилната възраст за брак и деца и за жени и за мъже. Някога са го правили на по-млада възраст защото са живели по-кратко време, а и на полето им е трябвала работна ръка. Освен това не са имали и с какво да се занимават, сега занимания колкото щеш... Затова ромите раждат рано сега - не учат, не работят, не правят кариера, не строят къщи, не четат ... какво друго да правят освен деца...

# 1 872
  • Колибите

Желая ти скоро да гушнеш детенцето си  Hug

Дай Боже Praynig.

Hug

# 1 873
  • Колибите

Това е така и е много хубаво. Но понякога човек трябва да се види и отстрани, с очите на другите (особено такива блъскали си главите по същите въпроси). Защото просто може леко да се е разсеял или заблудил. Или пък да не става въпрос за някакви убеждения или личен избор, а чисто и просто за нехайство. Понякога е полезно да погледнеш живота си с чужди очи, пък дори и да не ти харесва това, което виждаш. Или пък да се помъчиш да защитиш изобра си пред себе си, ако въобще говорим за избор.
Сори, объркано говоря.  Blush

Не е объркано, така е, очите на другите могат да са коректив. Но би трябвало да са добронамерен коректив.

# 1 874
За децата е полезно,но за теб не толкова. Започваш да се вторачваш повече. Така, че опита изиграва лоша шега.
30- 35 години не са въобще възраст за изхвърляне. Около мен имаше много хора които родиха второто си дете на тази възраст.
Раждането на деца все повече се отлага във възрастта, но винаги има една разумна възраст. За продължителността на живота спокойно можеш да отгледаш две поколения.
Може би и природата е помислила за запазване на човешкия род.

Общи условия

Активация на акаунт