Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 257
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 910
Пак се връщаме до извода от преди няколко страници - значи той стои с нея само заради навика! Тъй. Сложихме им етикетче и на тях.

# 2 911
  • Once there was a Hushpuppy...
Моля ви, заключете тази тема Praynig Praynig Praynig
Нека се започне друга подобна с друго заглавие и пак ще се изпишат нови 200стр.

# 2 912
с Райна са били 4-5 години, с тая според мен ако не е по любов то стои не по навик а за имидж - млада цицореста роди му дете... дано и повече от 5 г да изкарат.

# 2 913
Ами Коцето поне твърди, че всичко било разлика в подхода на едната и другата, а пък каква е истината, само той си знае.

http://www.stars.bg/bg-chalga/4630-kotzeto-dovolen-sam-che-ne-sa … ileshe-na-glavata

# 2 914
От темата излиза, че жената има нужда от малко фитнес, малко пластична хирургия и да почете малко Космо, за да се омъжи преди 25 и да не се тревожи после по теми като тази.

и диетка малко, ина4е не става  Peace

# 2 915
В крайна сметка една връзка не е само секс........................

Това малко като парите....
"Парите не са всичко!"
Да, когато ги имаш.    Laughing
Та , и със секса така....Когато е налице, сексът не е всичко.
Когато обаче залипсва, става основна съставка на връзката. Peace

# 2 916
  • Варна
От темата излиза, че жената има нужда от малко фитнес, малко пластична хирургия и да почете малко Космо, за да се омъжи преди 25 и да не се тревожи после по теми като тази.

и диетка малко, ина4е не става  Peace

Бе стига да не плямпа много, много за култури и литератури!

# 2 917
съвсем изпуснах нишката !
Кой е коцето ? Коя е радка и коя е другата как и беше името  newsm78 newsm78 newsm78 за която се оженил???
и да не ми обясните все тая и без това не ме интересува.
явно съм дърта мома феминистка   Mr. Green само дет мома не съм. 4е и дърта не съм  Twisted Evil

# 2 918
  • София
онази с дългата коса и малките цици на последната снимка е една фолк-певица Райна. Преди години тя и един друг фолкаджия Константин, бяха оглушили всички медии с красивата си любовна история, аха-аха да се оженят. И нещеш ли, както много се обичаха, Коцето набързо се ожени за някаква мацка непевица и още по-набързо им се роди бебе, та тогава той и Райна поотделно пак проглушиха медиите  - той да си покаже семейството, а тя да обяснява как всичко е супер и с Коцето са големи приятели.

# 2 919
може и да прощават, ама Коцето на бърза ръка се ожени за една по-цицореста и остави Райнето.
Разбира се, мъжете са идиоти и Коцето е флагмана на целият им пол. ooooh!

aз  някои от активните и не токова активните  в темата съм ги виждала на снимки и хич не съм останала с впечатление, че са се задомили по 'убост Grinning / вкл. и аз, ъф корс/
явно пазят начинът в тайна, за да не знаят 35 годишните Wink

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 20:23 от 10 c's

# 2 920
На, 10 c's, това че не си красив в нечии очи, не те прави такъв в очите на половинката ти.

Моят съпруг и до сега, вече осма година, се чуди кой смелчага е направил дете на една покъртително красива дама вече около 35-те. Но всеки път като погледна към нея и мъжа й, се усеща, че за него няма по-красива. Е, той също е красавец, та са си паснали, де.

# 2 921
...

aз  някои от активните и не токова активните  в темата съм ги виждала на снимки и хич не съм останала с впечатление, че са се задомили по 'убост ...

Но това не им пречи да ръсят акъл за женската красота.
Това е демокрацията - да не си красив, но да даваш нагъсто мнение за женската красота.

# 2 922
Според форумката красиви няма. Освен нея, разбира се.

# 2 923
"Щом не харесват мен, значи не харесват никоя." Толкова е просто.

Двете потребителки, на които съм признала красотата и съм ги номинирала в годишните класации, не са взели участие в тази тема, така че условието на 10 сентс е спазено.

# 2 924
Защо? Може да харесват някой, но нямат вкус, т.е. харесват неправилния. Важното е да си слаб. Останалото е без значение.  И това разбрах от тук.

Общи условия

Активация на акаунт