Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 219
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 895
Те, мъжете харесват всичко, като под всичко значи и дебели и слаби, и с цици - хм, то без цици май не харесват,...

А, някои са ги харесали и без

Имало и преимущества:
http://lekuva.net/30175/3-zdravoslovni-preimushtestva-na-malkite-gardi.html

# 2 896
  • Tам през Атлантическия океан
Към бразилките винаги е имало някакъв култ. Много са секси, спор няма. Но когато поговориш с мъже, които се интересуват сериозно от такива жени, те ти казват нещо много важно. Тези жени за тях са "available". Много се чудих какво означава това като го чух за първи път.

Жени с такъв статус има също в Тайланд, Домениканската република, Украйна, Русия и още няколко. В тези страни жените се поддържат изключително много, защото външността е основното, което предлагат. В тези държави се ходи на секс туризъм. Някои от тези жени успяват и да се омъжат, но доста си остават само с единия секс и празните обещания. Мъжете добре знаят, че има такива жени и се възползват.

Т.е. фактор е и достъпността на жената. Както казва Невена, ако плямпа много за изкуство, има висше, кариера, изкарва си парите и сама, ще прояви претенции към жениха. И може и да си остане стара мома като нищо  Joy

Красиви жени има много в Швеция, Австралия и навсякъде по света, но не са толкова "available". Защо ли?

Как 'коректно' пропусна българките  Sunglasses

Лятото чужденците правят описания от теб  туризъм по бг.черноморие  Sunglasses

Бааа темата през колко други теми мина , не е истина просто  Laughing

# 2 897
Desss, струва ми се че започваме да ставаме нормална държава вече и май не сме вече секс дестинация.  Или поне ми се иска да е така.  Peace

# 2 898
Те, мъжете харесват всичко, като под всичко значи и дебели и слаби, и с цици - хм, то без цици май не харесват,...

А, някои са ги харесали и без

Имало и преимущества:
http://lekuva.net/30175/3-zdravoslovni-preimushtestva-na-malkite-gardi.html
На тая и е простено. Компенсира с много други физически данни. Има разкошна коса, страхотно тяло и  много хубаво лице. За характер не говоря Laughing. Само по снимка се изказвам в момента

# 2 899
  • Tам през Атлантическия океан
Desss, струва ми се че започваме да ставаме нормална държава вече и май не сме вече секс дестинация.  Или поне ми се иска да е така.  Peace

Такива жени има на всякъде , факт е обаче че са повече в бедните страни с нисък стандарт и икономика  Wink

# 2 900
Нали,  $hantalche ?
А к'ви благородни мъже има- готови са толкова много работи на куп да простят!

# 2 901
Нали,  $hantalche ?
А к'ви благородни мъже има- готови са толкова много работи на куп да простят!
Прощават, прощават yes. За къде иначе бих била без прошка Laughing

# 2 902
  • София
може и да прощават, ама Коцето на бърза ръка се ожени за една по-цицореста и остави Райнето.

# 2 903
може и да прощават, ама Коцето на бърза ръка се ожени за една по-цицореста и остави Райнето.
Ааа, не знам, аз цици си имам  LaughingCrossing Arms

# 2 904
Виж ли, Шанталче, и прошката е до време!  Cry
Ми тъй, като не е имала една широка добра душа... или поне да компенсира с онези широки неща, от предходната страница...

# 2 905
  • София
Разбира се, мъжете са идиоти и Коцето е флагмана на целият им пол. ooooh!
От темата излиза, че жената има нужда от малко фитнес, малко пластична хирургия и да почете малко Космо, за да се омъжи преди 25 и да не се тревожи после по теми като тази.

# 2 906
Духът определя дали ще си свежа мацка със свежо мислене или лелка в пенюар,а не 40-те ти години.
Това според мен  Wink

Да, бе, свежо мислене и духът определял! Да гледаш ти на сергията попрезряла краставица и да си внушаваш, че е свежо корнишонче!  Wink

това с кака да те отрака е доста старо, непреходна ценност, така да се каже.

Ами да,свежото мислене и младият дух позволяват много неща. Laughing
Годините са само фон на много други неща и съвсем не са определящи дали ще се продадеш или не.
То смакчани кисели лимонки има и на 20+.

Последна редакция: пт, 11 май 2012, 17:15 от *Dreaming

# 2 907
Невена е права, 4е привли4ат, понеже са свежарки, с необременен мозък, и се грижат много за външния си вид..... зависи кой какво търси

Разбира се, не вси4ки са такива.
привличат кого и за какво ? За брак? С ''необременен мозък" много добре ми звучи... по-точно може би ''празен".... какъв е този брак в който необходимата съпруга трябва да е с празен мозък? Би ли била добра майка дама с необременен мозък? Нормалните мъже ако искат въобще брак си търсят свестни жени за съпруги и майки на децата. Тия с дебелите устни ги взимат за известно време, ако трябва и се женят за тях, щото е по-представително, добра реклама, секса става сигурен, наличен и безпроблемен, а и ги връзват хубавиците само за себе си. След известно време ги шиткат.
 Гнусно ми е да гледам ученички и млади момичета с такъв "свеж" вид, сигурно щото съм застаряваща майка на момчета ... Laughing
А колко ще изкара с нея? Не вярвам да е повече отколкото с Райна... А и преди време Райна като че ли беше доста с по-голям номер сутиен. Новата дори и дете му е родила, обаче тоя как презрително и говореше, гледах го по телевизията....

# 2 908
От темата излиза, че жената има нужда от малко фитнес, малко пластична хирургия и да почете малко Космо, за да се омъжи преди 25 и да не се тревожи после по теми като тази.

Това не се ли учи още в първи клас? Особено в последната част: and then they all lived happily ever after. Mr. Green

# 2 909
  • София
е, колко да изкара, вече и бебе имат, то май дори порасна!

И не само от тази тема, а от самия живот. останалото са приказки от стари моми-феминистки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт