Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 257
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 865
Зачекна се и аз съм на противоположното мнение, че при много по-младия мъж - шансовете за раздяла са доста по-големи. Да не споменавам сега и модата - кака да те отрака. Която си е много типична за младежите днес и дори се приема като постижение  Wink То и обратната мода - девойче с възрастен мъж - също вирее още.

# 2 866
А селебъртитата са изключително важни, защото имат свойството да променят доста по-бързо от други (начини) обществени нагласи.

Обществените нагласи, да. Но не и човешката физиология.

Да, частен случай са. Защото са различни, затова са селебритита. Начинът им на живот и възможностите им са различни също. Де Ниро може да си позволи дете от сурогатна майка на 70 - но не вярвам ти да планираш същото за себе си.

# 2 867

Но надали бих се решила да се обвържа с 15+ години разлика.

Тюх.. пак нема да ме огрее значи!!!!  Mr. Green

# 2 868
  • Paris, France
Да нари4аш 40 годишни жени баби??? Я се спри моля те!

Еми баби си бяха. На едната младоженка внучките бяха шаферки. Жена, която има внучета се нарича баба, на 35 или на 90г. Много от интервюираните младоци наричаха точно баба (grand-mère) или даже дъртела (mémé)  възрастната съпруга. Имаше още в началото на 90те такъв филм - за Алфонсовци, които търсят брак с европейка по плажовете. Имах и такива познати българи, които използуваха подобни жени за да се установят на по-добро място. Типа препочитана жена е точно по-възрастна, дебела или болезнено слаба, с физически дефект, мнoгoдетна майка или бездетна и желаеща деца, бездетна, която не може да има деца итн. И колкото и грозно да звучи точно така се изучава феномена. Даже подобен въпрос ми се е падал на изпит по социална политика. Дори в консулствата не се свенят да изтъкват възрастта, физиката итн като възможна причина за емоционално изнудване и предупреждават такива жени за последиците.

Nevena Virolan ти изобщо мислиш ли върху това, което пишеш? Или просто идеш от село Татаранци  ище не можеш да вденеш какво е жена ? И каква е разликата с татаранска селянка?

Не вдявам. Жена в широкия смисъл на думата е човешко същество от женски пол или така поне го разбирам аз и според мене този термин не изключва татаранските селянки. От писанията ти излиза, че те не са жени. Така ли да го разбирам?

Я да попитаме потребителката Невенка как се е озовала във франция? И да поискаме снимка на съпружето дали е красив като аполон и колко млад е ????
А? Зна4и Невен4ето го може, ама разни африканци да си стоят у Африка. Аман от тях!

Съпругът ми е по-възрастнен от мене с 2 години и 20 дена. Красотата е относително понятие. Явно той ми се е видял достатъчно красив, здрав и прав за да го избера за баща на децата си. Дойдохме във Франция, защото мъжът ми не моя да се приспособи в Англия, където живеехме заедно и където се роди синът ми. Преди да се запозная с него живях 10 години в Англия сама и имах достатъчно време да уредя престоя си в европейската общност без брак (но тогава беше по-лесно). Не съм ползувала връзката си с него или друг за да дойда или да се остановя тук, защото ако беше така отдавна да сме се разделили (постоянното пребиваване тогава отнемаше година и половина а гражданството - максимум 3.5г)

Никъде не съм писала, че съм против бракове с млади африканци/ки. Просто описах социален феномен, които даже намирам за положителен от чисто биологична гледна точка. Познавам много такива двойки и най-добрата ми приятелка тук е точно такъв тип жена. Повечето ми приятели са африканци, владея три местни африкански езика и често съм в африканска среда. Ако има още нещо, питай!

# 2 869
А селебъртитата са изключително важни, защото имат свойството да променят доста по-бързо от други (начини) обществени нагласи.

Да, частен случай са. Защото са различни, затова са селебритита. Начинът им на живот и възможностите им са различни също. Де Ниро може да си позволи дете от сурогатна майка на 70 - но не вярвам ти да планираш същото за себе си.

Не мога да посоча жена /знаменитост която да е имала дете от сурогатна майка/или собствено на 70. Но един Чарли Чаплин е правил деца до доста напреднала възраст.  При мъжете все пак е по-различно.  Познавам и 60г. мъже, които са станали бащи по естествен път.

Трябва да приемем може би, че рамките не са толкова тесни.
Ние сме големи фенове на Модерн фемили вкъщи - един филм за това, че има поне 6 начина да си добър родител. В различна възраст, в различна конфигурация с партньора. Честно казано, аз научавам повече за родителството от тези 6  души, отколкото от форума ( с мн малко изключения, които се броят на пръстите на едната ми ръка и те  без 1-2  са осиновители) Така че имат и те значение. /наред с всичко останало/

# 2 870
Ей..какви баби ви гонят на 40 години бре...  newsm78

Оглеждайте се по добре.. щото има баби дето ме карат да си глътна граматиката!!!!  Mr. Green

# 2 871
  • Paris, France
Ето няколко бразилски баби

и ако една жена изглежда така няма никакъв проблем да се хареса и на младоци. И пак стигнахме до външността

# 2 872
Според мен селебритата не са хората, които измислят и сътворяват новостите в живота. Точно обратното - те взаимстват, крадът в буквалния смисъл идеи от живота и улицата. Талантът им се състои в това да представят по красив и достоверен начин какви са настроенията и мислите на хората. Селебритата са боготворени, защото живеят живота който обикновените хора мечтаят.

Подобно е и с модата....тенденциите тръгват от долу, от улицата, от живота. Стилистите просто имат таланта да "улавят" тези тенденции.

Мадона е съвършеният пример за това - има нюх да улавя точно ритъма на съвременния живот, тенденциите които се зараждат. Затова е актуална вече 30 години и е различна. Тя роди първото си дете на 38 или нещо такова. Второто след 40.

Има тенденция за вдигане на възрастта. Факт! И селебритата станаха лица на тази тенденция, елементарно е!

Една българска поговорка казва, че младостта е като сняг през април....докато навали и вече се е стопил. Животът е толкова много повече от младостта...

# 2 873
  • София
А, бившата съпруга на Лени Кравиц май 2 деца роди на въз младичкия си съпруг с тяло на гръцки бог Simple Smile След 40, о ужасТ. Тя самата на мен ми прилича на сушена хамсия, но той си я харесва, обичат и се и поколение имат.

Според мен няма правило за успешна връзка, а млад стар е нулева гаранция. А това 'той иска деца, па тя не може да му ги даде' ептен. В село Трън примерно, сигурно е фактор /то там какво да е фактор друго /, но човек като се хваща с някой дългосрочно са си обсъдили нагласите да няма ах и ох после.

Е, да признаем, че има и хора като Филип Киркоров, които се качват на ракета носител, но това го има премного и сред младите жени търсещи богат по-възрастен мъж

нека селебрититата да ги оставим настрани, че при тях нищо не е като при обикновените хора! Това с ракетата-носител е обичайно при тях. Сега се сещам за Бандерас, който е започнал щатската си кариера през леглото на Мадона, най-буквално при това.

Аз този лайтмотив много не го одобрявам. Да не гледаме селебъртитата, че не важи, да не гледаме и личните си наблюдения, щото не са представителни:))
Тоест, какво ни остава - спор заради спорта и всеки тъпо и упорито мята стрелички от своята куличка.

въпросът е в извадката. Селебрититата са съвсем друг клъстер от хората като теб и мен. Все едно да сравняваш круши и ябълки. А това че кухите лейки от улицата им подражават, вече е проблем на кухите лейки. Нещо като приказката за коня и жабата. (не е към теб това за кухите лейки)

# 2 874
Ето няколко бразилски баби

и ако една жена изглежда така няма никакъв проблем да се хареса и на младоци. И пак стигнахме до външността
Може да се хареса, на мен също ми се харесват. Но обвързването е друго.  Laughing

# 2 875
  • София
Духът определя дали ще си свежа мацка със свежо мислене или лелка в пенюар,а не 40-те ти години.
Това според мен  Wink

Да, бе, свежо мислене и духът определял! Да гледаш ти на сергията попрезряла краставица и да си внушаваш, че е свежо корнишонче!  Wink

това с кака да те отрака е доста старо, непреходна ценност, така да се каже.

# 2 876
Еми много ясно, похот и секс е едно, обвързване и дългосрочни намерени съвсеем друго. Peace

# 2 877
С какъв "чичо" се засякох онзи ден...освен сексуалното ми вдъхна и увереност, сигурност, леко дори бащино усещане, но точно си мислех, че бих се навила на афера, но не и на дълготрайни отношения. 100 на 100 на тези години носи такъв емоционален багаж и тежки, неподлежащи на трансформация навици, че на мен с доста по-млади ми е трудно, камо ли на тези години.

Въпреки това не е до години, според мен, до гъвкавост на характера и разсъжденията е, достатъчно млади хора познавам, за които думата "промяна" е социално и поведеническо табу.

# 2 878
  • София

Не мога да посоча жена /знаменитост която да е имала дете от сурогатна майка/или собствено на 70. Но един Чарли Чаплин е правил деца до доста напреднала възраст.  При мъжете все пак е по-различно.  Познавам и 60г. мъже, които са станали бащи по естествен път.

Трябва да приемем може би, че рамките не са толкова тесни.
Ние сме големи фенове на Модерн фемили вкъщи - един филм за това, че има поне 6 начина да си добър родител. В различна възраст, в различна конфигурация с партньора. Честно казано, аз научавам повече за родителството от тези 6  души, отколкото от форума ( с мн малко изключения, които се броят на пръстите на едната ми ръка и те  без 1-2  са осиновители) Така че имат и те значение. /наред с всичко останало/

Тъй, де, тъй, Чаплин ги е прави на 70, а не ги е раждал, и то ги е правил на много по-млади жени, май последната е била и непълнолетна. Едва ли би погледнала на неговия начин на живот толкова благосклонно, ако не беше селебрити, а някой Гошо от съседния вход.

# 2 879
С какъв "чичо" се засякох онзи ден...освен сексуалното ми вдъхна и увереност, сигурност, леко дори бащино усещане, но точно си мислех, че бих се навила на афера, но не и на дълготрайни отношения. 100 на 100 на тези години носи такъв емоционален багаж и тежки, неподлежащи на трансформация навици, че на мен с доста по-млади ми е трудно, камо ли на тези години.

Въпреки това не е до години, според мен, до гъвкавост на характера и разсъжденията е, достатъчно млади хора познавам, за които думата "промяна" е социално и поведеническо табу.

Да, именно - но точно тук виждам разликата - май не бива мъжът да е бащата, а партньор, тоест на равни начала.
Въпреки че с такъв мъж предполагам ще ми е доста по-лесно да се оставя да бъда водена и само да се любувам, а важните решения да оставям на него... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт