Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 289
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 2 850
И какво,като си се омъжила на 23 за връстник,няма шанс на 45-50г той да си поиска агнешкото?

След брак от 20-30 години обаче.
А тоя, дето днес е на 25 и си вземе 40 годишна - ако издържи 20-30 години с нея - ще си е жив късмет, щото днес смърността не е никак висока на населението  Joy

И от какво значение е това ? Плюс ли е това,че ще те остави след 20-30 години,а не след 5г примерно ? Че аз нещо не го виждам тоя плюс.

Аз, от моя гледна точка, КОГАТО БЯХ НА 25 - грам не ми е минавало през акъла да се оглеждам за 40-50годишни. Но ако ми се беше случило - сто на сто щях сериозно да се замисля за това колко и какво предполагаемо бъдеще имаме и какво би ме очаквало.
Но както казах - не е само до бръчките, болежките и тн, просто ЕГНто променя начина на живот, мераците и приоритетите на хората. Затова подобни връзки са по-трудни, пък и много по-редки, факт.

Факт е,че това със захождането както на мъжете така и на жените няма никаква ама никаква връзка с годините нито на единия нито на другия. И почти никаква с външния вид в повечето случаи.

# 2 851
  • София
не разбирам какво толкова еретично е написала Невена. Колкото златотърсачки има, толкова и Алфонсовци.

# 2 852
И какво,като си се омъжила на 23 за връстник,няма шанс на 45-50г той да си поиска агнешкото?

А тоя, дето днес е на 25 и си вземе 40 годишна - ако издържи 20-30 години с нея - ще си е жив късмет, щото днес смърността не е никак висока на населението  Joy

И от какво значение е това ? Плюс ли е това,че ще те остави след 20-30 години,а не след 5г примерно ? Че аз нещо не го виждам тоя плюс.

Аз, от моя гледна точка, КОГАТО БЯХ НА 25 - грам не ми е минавало през акъла да се оглеждам за 40-50годишни. Но ако ми се беше случило - сто на сто щях сериозно да се замисля за това колко и какво предполагаемо бъдеще имаме и какво би ме очаквало.
Но както казах - не е само до бръчките, болежките и тн, просто ЕГНто променя начина на живот, мераците и приоритетите на хората. Затова подобни връзки са по-трудни, пък и много по-редки, факт.

Факт е,че това със захождането както на мъжете така и на жените няма никаква ама никаква връзка с годините нито на единия нито на другия. И почти никаква с външния вид в повечето случаи.

Факт е, че има. Защото различните възрасти, както се опитвам на обясня - имат различни как да кажа...епитети и оттам става разминаването основно  Laughing

# 2 853
егати гадното писание !    
...
Nevena Virolan ти изобщо мислиш ли върху това, което пишеш? Или просто идеш от село Татаранци  ище не можеш да вденеш какво е жена ? И каква е разликата с татаранска селянка?

"Писанията" на Невена са в пъти по-смислени и логичти, от това, което си написала:

Ами тогава да надуп4и презерватива, да си "забрави" хап4ето, да махне спиралата и ...

Sick Жените, които постъпват по този гнусен и непочтен начин напълно заслужават после съдбата си... Като искат дете, да отидат на инсеминация, но да използваш жив човек за осеменител... Нямам думи що за кукувица би го причинила на някого... Не че няма, де.

брей моми4е! какво толкова те кара да ме мразниш тъй????
И друг път съм те заси4ала . Неуда4и някакви? Или какво?

Да нари4аш 40 годишни жени баби??? Я се спри моля те!

# 2 854
А, бившата съпруга на Лени Кравиц май 2 деца роди на въз младичкия си съпруг с тяло на гръцки бог Simple Smile След 40, о ужасТ. Тя самата на мен ми прилича на сушена хамсия, но той си я харесва, обичат и се и поколение имат.

Според мен няма правило за успешна връзка, а млад стар е нулева гаранция. А това 'той иска деца, па тя не може да му ги даде' ептен. В село Трън примерно, сигурно е фактор /то там какво да е фактор друго /, но човек като се хваща с някой дългосрочно са си обсъдили нагласите да няма ах и ох после.

Е, да признаем, че има и хора като Филип Киркоров, които се качват на ракета носител, но това го има премного и сред младите жени търсещи богат по-възрастен мъж

нека селебрититата да ги оставим настрани, че при тях нищо не е като при обикновените хора! Това с ракетата-носител е обичайно при тях. Сега се сещам за Бандерас, който е започнал щатската си кариера през леглото на Мадона, най-буквално при това.

Аз този лайтмотив много не го одобрявам. Да не гледаме селебъртитата, че не важи, да не гледаме и личните си наблюдения, щото не са представителни:))
Тоест, какво ни остава - спор заради спорта и всеки тъпо и упорито мята стрелички от своята куличка.

А селебъртитата са изключително важни, защото имат свойството да променят доста по-бързо от други (начини) обществени нагласи.

# 2 855

Факт е, че има. Защото различните възрасти, както се опитвам на обясня - имат различни как да кажа...епитети и оттам става разминаването основно  Laughing

Разминаването е дефакто от мисленето на различните хора, не от техните години.

# 2 856

брей моми4е! какво толкова те кара да ме мразниш тъй????
И друг път съм те заси4ала . Неуда4и някакви? Или какво?

Да нари4аш 40 годишни жени баби??? Я се спри моля те!

Нито те знам коя си, нито ме интересува дали си ме засичала. И не си човекът, който да ми каже дали и какво да спра.
Никъде в поста си не съм наричала 40-годишните "баби", но то за да се осмисля текст трябва малко акъл...

Продължавам да твърдя, че съветът ти е НЕДОСТОЕН, а жените, които биха направили такова нещо - ПАТКИ

Цитат
Цитат на: Severina_ в Пет., 11 Май 2012, 10:53
Ами тогава да надуп4и презерватива, да си "забрави" хап4ето, да махне спиралата и ...

# 2 857
Уеуе мауе, не съм терапевт! сори!
Недостойна патка мей би? мей би, бейби ?   Joy
По добър съвет на поставения проблем не може да се даде. Продължавам да твърдя.
Но за да разбереш проблема се иска и акъл.
И да, не си ги нарекла ДИРЕКТНО 40 годишните баби  ... но в предпо4итаното от теб мнение бяха наре4ени.
Я да попитаме потребителката Невенка как се е озовала във франция? И да поискаме снимка на съпружето дали е красив като аполон и колко млад е ????
А? Зна4и Невен4ето го може, ама разни африканци да си стоят у Африка. Аман от тях!
Сега можеш да ме цитираш в която тема и както си искаш. То друго не ти остава  като гледам.

# 2 858

Разминаването е дефакто от мисленето на различните хора, не от техните години.

Е, ако ти си същата като на 20 - аз не съм. Като стана на 40 няма да съм същата като сега на 30. Факт е за мен, за теб явно - не.

# 2 859
Духът определя дали ще си свежа мацка със свежо мислене или лелка в пенюар,а не 40-те ти години.
Това според мен  Wink

# 2 860
Ама то тук стана като бойно поле, давайте разрешение да издаваме книга  Joy

# 2 861
Духът определя дали ще си свежа мацка със свежо мислене или лелка в пенюар,а не 40-те ти години.
Това според мен  Wink

Може да го наречеш и инфантилизъм, както ти е угодно.
Не мисля, че съм тетка с пеньоар, но определено за поите, които бяха на по 20-25 години - днес ми се опъват и имам друг мерак за забавление вече, предпочитам маса - пред дискотека например. Пък може и баба направо да съм, знам ли.

# 2 862
Това според мен  Wink

Може да го наречеш и инфантилизъм, както ти е угодно.
Не мисля, че съм тетка с пеньоар, но определено за поите, които бяха на по 20-25 години - днес ми се опъват и имам друг мерак за забавление вече, предпочитам маса - пред дискотека например. Пък може и баба направо да съм, знам ли.

Може,може - всичко може - важното е човек да се чувства добре в кожата си със собствените си избори.

# 2 863
Ако трябва да съм честна - обожавам по-зрели събеседници или колеги, защото разговорите са различни и опита си казва думата. Но надали бих се решила да се обвържа с 15+ години разлика.

# 2 864
Закечна се идеята,че като мъжът ти е много по-малък - както и обратното - възможността по-малкият да зареже по-големия е по-голяма. Само,че аз не го вярвам това. Защото то според мен не зависи от годините,а от съвсем други неща. И 22-25 годишните красавици също биват зарязвани заради други и далеч не винаги заради по-малки или по-красиви. Няма такава причинно-следствена връзка . Това според моите наблюдения и моя малък светоглед.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт