След брак от 20-30 години обаче.
А тоя, дето днес е на 25 и си вземе 40 годишна - ако издържи 20-30 години с нея - ще си е жив късмет, щото днес смърността не е никак висока на населението

И от какво значение е това ? Плюс ли е това,че ще те остави след 20-30 години,а не след 5г примерно ? Че аз нещо не го виждам тоя плюс.
Аз, от моя гледна точка, КОГАТО БЯХ НА 25 - грам не ми е минавало през акъла да се оглеждам за 40-50годишни. Но ако ми се беше случило - сто на сто щях сериозно да се замисля за това колко и какво предполагаемо бъдеще имаме и какво би ме очаквало.
Но както казах - не е само до бръчките, болежките и тн, просто ЕГНто променя начина на живот, мераците и приоритетите на хората. Затова подобни връзки са по-трудни, пък и много по-редки, факт.
Факт е,че това със захождането както на мъжете така и на жените няма никаква ама никаква връзка с годините нито на единия нито на другия. И почти никаква с външния вид в повечето случаи.
Жените, които постъпват по този гнусен и непочтен начин напълно заслужават после съдбата си... Като искат дете, да отидат на инсеминация, но да използваш жив човек за осеменител... Нямам думи що за кукувица би го причинила на някого... Не че няма, де.
След 40, о ужасТ. Тя самата на мен ми прилича на сушена хамсия, но той си я харесва, обичат и се и поколение имат.