Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 894
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 225
  • София
баси простаците! не мога да повярвам, че нормални мъже ще обсъждат такива неща пред жена.

# 3 226
  • София

бре не бе8е ли подтиснат или аз съм за "обратно в 1 клас"!
Според вас българският съвременен мъж потиснат ли е?

За първи клас си.

# 3 227
  • София - Рим и обратно
баси простаците! не мога да повярвам, че нормални мъже ще обсъждат такива неща пред жена.
Бе какви "нормални мъже" - аз съм била на 16-17, те най-много на 18, споням си че бяха от горните класове - пикльовци. Обсъждаха една общоизвестна, която си беше ....леко момиче, чудо невиждано просто.
Розмариня, извиних се за цитираната дума, която не е мое изобретение, все пак.
И във всеки случай малко по-обидно от детинските истории, които описах, ми се струва ширещото се впечатление, че една раждала жена е второкачествена вече за секс, понеже се разширявала. Пълни простотии, и то от зрели уж жени, не от гимназистки.

# 3 228
Явно и от много уважение мъжете гледат да останат настрани.

# 3 229
Ми аз не съм анатом, нито биолог или каквото и да е свързано с човешката анатомия. Гинеколог ми го е казвал , водил хиляди раждания. И  мъже, също.

# 3 230
  • Колибите

Ми, не мога да ти осигуря компания, в която се говори недостойно за жените. Но вероятно някъде има и такива...Приятно изкарване в тях.

# 3 231
  • София
Аз имах големи притеснения по този въпрос.
Даже си спомням един тъпанар, лекар, който ме загащваше в частния кабинет на лекаря ми, дни преди раждането да ми мерят тоновете на бебето да ми разяснява каква трагедия щяла да настъпи с моята вагина след раждането. И употреби точно същия израз, между другото. Дали съм говорила с мъж, който е правил секс с вагинално раждала жена.
И аз като откачих и вдигнах на крак целия Майчин дом, страшна работа стана. Дружно и поединично ме успокоиха светилата и родих вагинално за 5 минути, без никакви поражения и деформации на влагалището и все още си е толкова тясно, колкото беше преди раждането.
Оттогава много ме забавляват теориите за влагалище като кофа след вагинално раждане.
Всъщност, въпросният тъп идиот е бивш кадър на Майчин дом, уволнен, заради злоупотреби, така да се каже и всъщност ме обработваше с цел да родя секцио в частна клиника срещу съответното заплащане.
А моят лекар по милост го пускаше за някой преглед в кабинета си.
След този случай, беше поканен любезно да ползва други места за прегледите и агитациите си.

Между другото, тогава пишех в отчетните теми и бях споделила и там притесненията си.
Веднага ми писа една съфорумка, която беше осведомена в подробности кой е, какъв е и изобщо за изявите му и навика да ловува заможни пациентки с един и същи номер.

Спокойно мога и името да му цитирам и клиникта, в която ме навиваше да ме оперира.
Шанти, нищо чудно да е същия. Абсолютно същия изказ.

# 3 232
Може, кажи на лични кой е Laughing

# 3 233

Ми, не мога да ти осигуря компания, в която се говори недостойно за жените. Но вероятно някъде има и такива...Приятно изкарване в тях.

О, мерси, но аз проблем с мъжете, жените и компаниите нямам.

# 3 234
  • Paris, France
'Кафе с мед', да, за жени с 10+ деца става дума. И моите съученици са обсъждали такива теми. Това в елитна софийска гимназия. Не е ставало дума за "леки момичета", то там ако някоя случайно беше девствена я мислеха за смотана. Не си е работа.

Аз съм живяла в общежитие за студенти по медицина и там каквото съм чула, при това от жени! Още се превивам на някои техни лафове.

+1

# 3 235
  • Колибите
'Кафе с мед', да, за жени с 10+ деца става дума. И моите съученици са обсъждали такива теми. Това в елитна софийска гимназия. Не е ставало дума за "леки момичета", то там ако някоя случайно беше девствена я мислеха за смотана. Не си е работа.

Аз съм живяла в общежитие за студенти по медицина и там каквото съм чула, при това от жени! Още се превивам на някои техни лафове.

+1

то зависи КАК се казва, каквото и да било.

например думата "гъз" си е много точна и прекрасна.
даже и други думи.

но когато и КАКТО трябва. нали така Peace?

# 3 236
  • София
Може, кажи на лични кой е Laughing
Е, защо на лични.
Аз не виждам никакъв смисъл от дискретност в този, конкретен случай.
Димитров беше, ако не се лъжа името му, почти съм сигурна, но мога да проверя при моят лекар, за всеки случай, защото беше преди шест години, все пак тази случка.
Бивш кадър на Майчин дом, мен ме агитираше да ме оперира в "Райна княгиня"- световно неизвестна за мен клиника.

# 3 237
Не, Ази. Тоя беше друг. Също много известен сред по- платежоспособните момичета .
Но явно доста гинеколози така си говорят, не е един и двама.
Да не спамиме темата с това Peace

# 3 238
  • Paris, France
например думата "гъз" си е много точна и прекрасна.
даже и други думи.

но когато и КАКТО трябва. нали така Peace?

Не, тази дума никак не е точна. Според случая може да става дума за: глутеали, сфинктер, ректум, анус итн. плосък гъз = недоразвити глутеали, широк гъз = широк ханш ( но и разбрицан сфинктер  hahaha) Спирам до тук с примерите.

Между другото, в Бразилия и други страни от района секциото е много популярно сред заможните точно по тази причина и в някои частни клиники ражданията със секцио достигат 80% от общия брой раждания

# 3 239
  • София
Ами за същото говорим, де.
Защо мислиш този тарикат ме ухажваше.
Защото му свършиха аргументите и накрая опря до разшираването на влагалището.
И сега аз не знам за другите, но аз нямам подобни изменения.
Ако родя още няколко деца, нямам представа дали няма да се отрази, но засега няма такива изгледи.

Общи условия

Активация на акаунт