Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 069
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 240
Моят лекар беше Димитров и е бивш кадър на Майчин дом  Laughing
Че и привърженик на секциото ...
Но се успокоих, че съвпаденията свършват до тук. Работи си в частна клиника и е много търсен и добре заплатен, та няма нужда от агитации по чужди кабинети
Олекна ми, че не е той  Grinning
Аз не съм разговаряла с мъже на тази тема, има ли разлика или не при жени, раждали нормално. Никой не е споделял с мен опит  Crossing Arms
Това с кофата е толкова грозно  #Crazy

# 3 241
  • София
Е аз бях гледала сравнителни картинки на раждали и нераждали жени в една соц книга. Доста фрапантна разлика имаше. Та аз лично от там съь с подобни впечатления. Освен това не мисля, че на моята дребосъчна милост щяха да и се разминат пораженията с бебе 4250.

# 3 242
  • София
О, аз също ги гледах тези картинки.
И с епизотомия и без гледах.
И с разкъсвания и с различни видове шевове и смъкнати влагалища, изобщо толкова вагини видях тогава, че направо мога да се кандидатирам за експерт.

А по повод онези теми на разговор между мъже, на които се възмущавате, веднага си спомних за реципрочните такива в женска компания.
Защото въпросът за размера също не е за пренебрегване, все пак и е по-добре до мъжките уши никога да не достигат чисто женските коментари по този повод.
И митовете и легендите как нямал значение.

# 3 243
Аз пък съм забелязала как някои жени тотално се съсипват след брака. . Кариера,деца,мъж,любовник,кофти шеф, изтрештели колеги -всичко това накуп направо те скапва. Свидетел съм как жени,които на младини са изглеждали страхотно след 5-10 години добиват онзи уморен вид,които няма да те накара  да се обърнеш след тях на улицата.Ей за това ми е кофти.
В един момент ти се искат деца и съпруг,в следащия виждаш как си загубила себе си.Някой беше казал в темата,че тези жени са по-безинтересни за компания,ами така е,да.С толкова дини под една мишница наистина е трудно.
А, по темата -да,сигурно е трудно. Защото на жената на 35 в най-добрия случай ще й обърне внимание някой 60 годишен.Ама като се замислиш -той за какво ще й е?Тука сме ег...ти манталитета. на 35 години - и жената вече е стара.А мъжа и на 50 да е-няма значение,стига да е финансово красив. Направо чувам как някои ще кажат -ами той е в разцвета на силите силите си,виж го само....
Шансовете за жената след 35 са или да срещне интелигентен мъж,които знае какво иска или  ако е преуспяла по някакъв начин в кариерата си - тогава или ще има възможност да попадне в по-интелигентна среда, или някой ще се впечатли от позицията йл

# 3 244

А по повод онези теми на разговор между мъже, на които се възмущавате, веднага си спомних за реципрочните такива в женска компания.
Защото въпросът за размера също не е за пренебрегване, все пак и е по-добре до мъжките уши никога да не достигат чисто женските коментари по този повод.
И митовете и легендите как нямал значение.
Абсолютно! Peace

# 3 245

бре не бе8е ли подтиснат или аз съм за "обратно в 1 клас"!
Според вас българският съвременен мъж потиснат ли е?

За първи клас си.

може. с удоволствие се връщам в детството  Wink
но май не съм само аз за там , защото като направя справка излиза http://translation.sensagent.com/подтиснат/bg-en/

# 3 246
баси простаците! не мога да повярвам, че нормални мъже ще обсъждат такива неща пред жена.
ОП, стигнахме до нещо много важно. Мъжете, повечето, не се кефят на настъпани госпожички Simple Smile  А това е реакция на настъпана госпожичка.
Щом говорят така грубо, значи или МНОГО харесват жената, пред която го правят, или не я приемат изобщо за сексуален обект. По-често с точно такъв тон и точно такава тема означава второто. И да, жените не са ок с това, но това е истината.

# 3 247
  • София
Severina_, разбира се, че не си само ти.

# 3 248
стига бе хора . егати взех да си представям подлоги , като 4ета мненията ви. За вас една жена жена ли е , или сексуален обект. Ако някой си търси идеалната дупка, то да мине през някой секс шоп и да си я премери правилно. Егати. Жената е нещо пове4е от това.
А това , 4е жените се захабявали от гледането на деца и пр. ... и някой дръпва шлифера и мъжа и се заплесва по колежките в съседната стая без деца ... са такава идиотщина. Жените се захабяват от собствената си глупост. След като оставят на мъжа време и средства да се заплесва, вместо със средствата да назна4и помощ в къщи и жена му да мине на по-кратък раб. ден , та да има време за себе си и да изглежда добре ...
Крива работа. Една жена с деца трябва да има време за себе си и средства за това трябва да осигури мъжката половинка . 4асти4но раб. време, помощ в домакинството ... защото цениш това в което си вложил средства   Hug

# 3 249
Severina_, разбира се, че не си само ти.
а . благодаря. ако ще ходя пак в 1 ви клас, то поне с подходящата компания  Wink

# 3 250
  • Колибите
баси простаците! не мога да повярвам, че нормални мъже ще обсъждат такива неща пред жена.
ОП, стигнахме до нещо много важно. Мъжете, повечето, не се кефят на настъпани госпожички Simple Smile  А това е реакция на настъпана госпожичка.
Щом говорят така грубо, значи или МНОГО харесват жената, пред която го правят, или не я приемат изобщо за сексуален обект. По-често с точно такъв тон и точно такава тема означава второто. И да, жените не са ок с това, но това е истината.

Добре, другарко психолог, ще имаме предвид на какво се кефят мъжете и на какво - не. hahaha

# 3 251
ОП, стигнахме до нещо много важно. Мъжете, повечето, не се кефят на настъпани госпожички Simple Smile  А това е реакция на настъпана госпожичка.

Добре, другарко психолог, ще имаме предвид на какво се кефят мъжете и на какво - не. hahaha
Ами имай го. Защото аз съм се наслушала, начела и нагледала на мъже с положение, които коментират някоя госпожичка с маникюр колкото пръстите й, дето си запушва носа при мириса на агнешко.

# 3 252
  • Колибите

Ами имай го. Защото аз съм се наслушала, начела и нагледала на мъже с положение, който коментират някоя госпожичка с маникюр колкото пръстите й, дето си запушва носа при мириса на агнешко.

моля, запознай ме с такава госпожичка. гарантирам ти, с пръст няма да докосна маникюра й. само ще й оплюскам порцията агнешко. оххххххх, как ми се прияде - пак. а бе как може хем да съм такваз деликатна, хем да обичам агнешко, шкембе чорба и пресен чесън със сол и хляб Joy Joy

# 3 253
То и аз много обичам. Мъжете се опулват, като им кажа "айде да ходим на шкембе" и после с ряз и хъс "АЙДЕ" Grinning

# 3 254
Аз не схващам "мъже с положение" и настъпана госпожичка" какво изразяват.

Общи условия

Активация на акаунт