Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 253 483
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 3 645
  • Колибите
Розмариня, нещо неправилно си запомнила. Това изречение няма смисъл така. "Нужда ради изменяет."
Да не е "Нужды ради изменяет"? Изневерява заради нуждата, сиреч принуден е, горканчо.

Чакай Шантал да даде превода Simple Smile, грешно го превеждаш Hug

Всъщност имам и аз вина, понеже нямам ы, - всъщност е"Нужда рады изменяет."

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 13:03 от Розмариня

# 3 646
по скоро че предпочитанията се изменят заради нуждата

# 3 647
След 35  хората се женят по разум, а не по любов.

Виж ти. И ако искат любов - и не я намират си остават сами,защото смятат,че компромиса не си струва в името на един подпис.

Ами да. А всички искат любов, смятат че я заслужават и да я получат и да я дадат напълно и като на кино.

# 3 648
След 35  хората се женят по разум, а не по любов.

Виж ти. И ако искат любов - и не я намират си остават сами,защото смятат,че компромиса не си струва в името на един подпис.

Ами да. А всички искат любов, смятат че я заслужават и да я получат и да я дадат напълно и като на кино.

Еми да,то нали идеята да се събъреш с някого е тази. За какво да живея с някого с когото не се обичам ? За да съм в графа ,,омъжена,, ли ? А,това,че смятат,че я заслужават е ФАКТ - всички хора я заслужават.

# 3 649
  • Колибите
по скоро че предпочитанията се изменят заради нуждата

Абсолютно Peace. "рада" - на украински е "закон".

Та в по-свободен, даже метафоричен превод, исках да кажа, че човек променя възгледите си според обстоятелствата.

# 3 650
На мен ми звучи като " Нуждата от промяна " или " Трябва да се радваш на промените "  newsm78
Оп, ще ми трябват май уроци по украински Embarassed
В първия вариант, когато беше " ради ", ми стана странно, понеже думата е сръбска.

# 3 651
  • Колибите
На мен ми звучи като " Нуждата от промяна " или " Трябва да се радваш на промените "  newsm78

Неточен буквален превод, но много точен преносен Hug. Виж, това много си струва - да се радва човек на промените, да не мисли, че е направил компромис, а че се е развил и израстнал. Че се е научил да обича, а не да приема влюбеността за любов. Както и да е.

# 3 652
Още малко и отивам да се застрелям, че скоро ще вляза в графата грозна, стара, истерична, емоционално натоварена, с прекалено самочувствие стара мома.
Да ви е хрумвало, че има жени над 30, които не мечтаят за брак и деца? Това прави ли ги автоматично тъпи и с психични отклонения?
Стига тролване, де! Шкайш, че не виждаш какво се коментира тук!

# 3 653
  • Варна
Ми, Розмариня, кажи, че става въпрос за украински все пак.

# 3 654
  Защо, "ради" си е руска съвсем обикновена дума.

# 3 655
  • Варна
Нали Розмариня каза, че не е ради, а рады - от рада /закон/.

Цитат
"Нужда рады изменяет"
Това и аз искам да видя какво означава.

# 3 656
  • Колибите
Ми, Розмариня, кажи, че става въпрос за украински все пак.

Добре де, peace sister Peace! Щом имаш въпросната буква на клавиатурата, значи си служиш свободно с тези езици. До 7 клас бях много добре, даже ме питаха сама ли съм си писала писмата, нито една грешка не правех Rolling Eyes, но после ни се падна кофти даскалица, и ни опропасти всичко Sad. Но да не спамя.

# 3 657
gebura, такива мъже са по-скоро изключение, отколкото правило.

Ние все пак говорим за мнозинството тук, нали?
Вярно е,но в тази тема има някакъв стремеж да се изведат общовалидни правила,а такива просто не съществуват.Защо да не приемем,че хората просто са различни и че няма как да набутаме всички двадесет годишни и всички тридесет годишни в някакви стрериотипни рамки.Познавам жени под 30,които въобще не привличат мъжкия интерес,както и такива над 35,които не могат да се отърват от него.

# 3 658
  • Варна
Никой никъде не се опитва да натика. Поне аз.
Затова ти казвам, че твоят мъж е по-скоро изключение отколкото правило. Успех в брака!

# 3 659

Е това обяснение аз го написах още в началото на темата. А аз имам наблюдения върху доста такива жени за съжаление. Но онова (мъжко май беше) предположение за злобата май също е вярно Crazy

Ни нъ толкуз съжълявай, гле'й ти дъ си дубре...ний шъ съ упрай'; м  някък...

Гле'й дукат' убщувъш и нъблюдавъш тъквиз жини, злобътъ дъ ни тъ зъръзи и теби.

споделям си наблюденията и моите си изводи. Ти какво реши, че може би си от тези жени, върху които аз лично имам наблюдения?!?
И имай предвид, че писането и броя на постовете в дадена тема доста говори за определен потребител, независимо неговите "официални" твърдения

Общи условия

Активация на акаунт