Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 542
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 4 815

Ама прасковите със сиренето няма как да стане  newsm78

Става, става..въпрос на навик е..Wink

# 4 816
  • София
  Ходенето пеша сутрин и вечер по част от маршрута до работа е напълно достатъчно за спорт.

И аз така си мислех, ама не е  Confused От няколко месеца с мъжа ми ходим така, по около час сутрин и час вечер се събира, обаче ела ме виж като се качихме на Витоша дали не изплезих език на 17-тата крачка нагоре  Rolling Eyes
Сигурно щото се влача де, забавям му и неговото темпо  Laughing

# 4 817
Говедцето, ще закусиш като кралица на сутринта за компенсация  Simple Smile. Свиква се с малко храна. Ползите са много повече от краткия комфорт да си хапнеш сладко, сладко вечерта след уморителен ден. А ако си активна вечер (танци, спорт, разходки) няма и да се сещаш за повече от две праскови.  Hug Peace

После като се появи половинът ще му готвиш дори и да не искаш  Mr. Green

# 4 818
  • Бургас
аз пък често обичам да си угаждам вечер. не закусвам, на обяд ям нещо набързо, вечер искам да хапна като нормален човек.
все пак и идеалното тегло и визия не са гаранция за късмет. повечето сами жени, които познавам са красиви и с хубава фигура. и с мозък. не са вятърничави кокони имам предвид.

ох, в тая тема всеки всичко ще си каже Joy

# 4 819
  • София
Ям нормално. И готвя и без половинка.
Ако хапна 2 праскови на вечеря, в 2 ч. през нощта ще изпразня хладилника. Гаранция.
Снежа, говорехме за спорт и фигура - сега, какви разходки с лодки за привличане на партньор? Mr. Green

# 4 820
Снежа, говорехме за спорт и фигура - сега, какви разходки с лодки за привличане на партньор? Mr. Green
Нали търсим и кой да ни оцени.

# 4 821
  • София
Търсим, търсим...
А, присетих се, че познавам човек, който отслабна и оформи мускули с фитнес (мъж, уж при тях нали по-лесно ставало). Та човекът ходеше в салона почти всеки ден, за по 2-3 часа. #Crazy Crazy Twisted Evil
Та така. За разходката и ползата от нея Joy
Мои познати ходят на различен вид спортни занимания, е, не са отслабнали, нито са се стегнали. Аз миналата година ходих един месец на последния писък на модата Пауър Плейт - свалих 2-3 кг. Излизаше ми душата и ми прилошаваше по време на тренировките.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 14:58 от rogato_govedo

# 4 822
А какво обичаш да правиш по принцип, какво те забавлява, релаксира и изважда най-готиното у теб?

# 4 823
  • Насред хаоса

Мои познати ходят на различен вид спортни занимания, е, не са отслабнали, нито са се стегнали.
Е как тренират тия хора?  newsm78 Я почни у вас зумба и белиденс - не ти трябва нищо, освен време и клиповете, от които бъка в нета. Хем разтоварва, хем настроението оправя, хем и за фигурата има предимство.  Grinning

# 4 824
За трениране - http://www.youtube.com/results?search_query=8+minute+abs&oq= … ..0.0.sEJSx9sF2I8

Има за ръце, крака, бедра+дупе и корем. Общо се събират по 32 минути на ден. Работят, изпробвано. За начинаещи - сами си изработват темпото и ръцете не ги правят с тежести. Не може да отслабнеш или да се стегнеш, без зор да си дадеш. Wink

# 4 825
  • Бургас
и 5тимата тибетци са хубави. в началото не повече от 5 минути отнемат на ден  Peace

# 4 826
  • София

Мои познати ходят на различен вид спортни занимания, е, не са отслабнали, нито са се стегнали.
Е как тренират тия хора?  newsm78 Я почни у вас зумба и белиденс - не ти трябва нищо, освен време и клиповете, от които бъка в нета. Хем разтоварва, хем настроението оправя, хем и за фигурата има предимство.  Grinning

Joy Ами ей-така - ходят, занимават се, тренират... плуване, аеробика, танци... фитнес... кой каквото го влече... ма без ефект върху килцата Simple Smile

Зилозавър, мерси за линка, ша прегледам Wink
Белиденса ми е отколешна мечта, само че съм лееееко неподходяща за чупки в кръста  Mr. Green... зумбата трябва да я проверя дали ставам за това.

# 4 827
  • Бургас
невъзможно да няма 0 ефект, поне малко ще се стегнат. или спортът им е параван.  Mr. Green

# 4 828
  • София
А какво обичаш да правиш по принцип, какво те забавлява, релаксира и изважда най-готиното у теб?

Обичам да чета книги, да гледам филми, да слушам музика, да се шегувам и разговарям с приятели.
"Готино" у мен нЕма Mr. Green, та чак нещо и да го извади навън newsm78
Шегичка Wink

Когато съм сред хора, които ме обичат и се чувствам сигурна и приета и обичана, показвам най-доброто от себе си Simple Smile А то е - чувство за хумор и интелект.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:06 от rogato_govedo

# 4 829
  • София
невъзможно да няма 0 ефект, поне малко ще се стегнат. или спортът им е параван.  Mr. Green

Тц, не е.
С някои от тях имам близък контакт, наблюдавам ги редовно.

Общи условия

Активация на акаунт