Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 648
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 585
ако на 23г една жена е била кифла, на 33г ще същата кифла, но просто с 10 години по-стара.
Ужасно клише е , че младите жени са по-глупави или повърхностни от жените на средна възраст. Това сигурно го е измилисла някоя 30+ сингълка в някоя самотна дълга вечер

# 586
  • София
Ама верно са дядовци. Ама лачени Simple Smile

# 587
Аз говоря на база лични наблюдения.
Но кифлите си съществуват.
И един мъж в Бг да питаш с опит ще ти го каже.
Това в опозиция на онова,че един мъж винаги ще предпочете 23 годишната.
Да - ако има с какво да го задържи.

# 588
Напомнихте ми на ученическите години.
Една моя съученичка ми идва на гости и казва, че баща е страхотен пич /бил е на 45 години/ и, че не би се замислила при други условия много...
Помня го и до сега.  Наистина си беше хубав и не всички мислят само за портмонето.

# 589
  • София
Ха Dreaning с нова тема!  Mr. Green Mr. Green

Някой да каже накратко трудно ли е или не да се омъжиш след 35?
 Grinning Grinning До какъв извод стигнахте, че не ми се чете 40 страници, а съм ви изпуснала!  Mr. Green Mr. Green

# 590
caffeine, дай нещо по-младо, че тези като ги гледам така напомпани , май са издухали патрондаша отдавна Wink

снежа, не само по двама на омъжените, може и по трима, така става каре Laughing

коя прави списъка със заявките към вселената за поръчки на мъже Flutter

# 591
  • Once there was a Hushpuppy...
Ази - не се пали толкова, де. Ама за мен чичко е над 45-50/зависи как са му се отразили Laughing/, а не както ти обобщи за чичковци всички навършили 30г.
Моя мъж е на 32, не е чичко, няма шкембе и изглежда идеално, а пък аз стара чанта почти на 36 Joy
Ха, моят приятел на 48 няма шкембе, прави 30 дължини на басейна, бяга по 5 км всяка седмица...
Може и да е чичко, не знам...

Ха, не се обиждай но за мен е чичко, следващото ниво е дедо Peace
Ама, мои си разбирания такива......едни Grinning
Пък, сега че изглеждал добре - предай му истински поздрав от мен/не се шегувам/! Евала на добре изглеждащи мъже....за другото не говоря Mr. Green

# 592
  • Kопенхаген

И аз имам връзка, ама не е същото. Казвам, мое мнение.

За какво са ви тези бракове? Аз от както се помня, все съм бракувана. Пфуу ... Добре че го няма през половината време.

Ами, класика - желанието да се видя в бяла булчинска рокля.
И докато чакаш, живота ти минал, а репродуктивните ти функции намалели....

Репродуктивните функции на когото и да било, не бих ги коментирала по твоя начин Sad. Съжалявам Sad.

А това, че съм безбрачна, както някъде не помня вече къде писах, не е древногръцка трагедия Joy. Даже и средновековно английска не е Joy.

Животът е прекрасен yes   jumpuu  jumpuu  jumpuu.

Говоря принципно, не целя с изказването си да засегна каквото и да било. Просто това е неоспорим факт, че с напредване на възрастта тези функции намаляват. Аз родих на 34 и единствените ми страхове бяха точно такива  Grinning

# 593
  • София
Аз мога ли да се смуша с една поръчка? Към вселената?
Иначе в листата ми се навря младо яре с екзотичен произход, много красиво и мъжествено.
Какво да го правя, още не знам. Хем не ми трябва, хем ми се свиди, защото е много красив.
Ако имам желаещи да казват.

# 594
Аз го искам, младото безпризорното Laughing Joy Joy Joy Joy

# 595
  • Колибите

И аз имам връзка, ама не е същото. Казвам, мое мнение.

За какво са ви тези бракове? Аз от както се помня, все съм бракувана. Пфуу ... Добре че го няма през половината време.

Ами, класика - желанието да се видя в бяла булчинска рокля.
И докато чакаш, живота ти минал, а репродуктивните ти функции намалели....

Репродуктивните функции на когото и да било, не бих ги коментирала по твоя начин Sad. Съжалявам Sad.

А това, че съм безбрачна, както някъде не помня вече къде писах, не е древногръцка трагедия Joy. Даже и средновековно английска не е Joy.

Животът е прекрасен yes   jumpuu  jumpuu  jumpuu.

Говоря принципно, не целя с изказването си да засегна каквото и да било. Просто това е неоспорим факт, че с напредване на възрастта тези функции намаляват. Аз родих на 34 и единствените ми страхове бяха точно такива  Grinning

Добре. Аз никога няма да родя.

# 596
  • Колибите
Ази - не се пали толкова, де. Ама за мен чичко е над 45-50/зависи как са му се отразили Laughing/, а не както ти обобщи за чичковци всички навършили 30г.
Моя мъж е на 32, не е чичко, няма шкембе и изглежда идеално, а пък аз стара чанта почти на 36 Joy
Ха, моят приятел на 48 няма шкембе, прави 30 дължини на басейна, бяга по 5 км всяка седмица...
Може и да е чичко, не знам...

Ха, не се обиждай но за мен е чичко, следващото ниво е дедо Peace
Ама, мои си разбирания такива......едни Grinning
Пък, сега че изглеждал добре - предай му истински поздрав от мен/не се шегувам/! Евала на добре изглеждащи мъже....за другото не говоря Mr. Green

Ти не се обиждай rotfImbo rotfImbo rotfImbo.

# 597
  • София
Радостинче, младо е, ама изобщо не и безпризорно. Simple Smile
Давам ти го, а аз оставам с един готин чичко с всички екстри.

# 598
Grinning Grinning До какъв извод стигнахте, че не ми се чете 40 страници, а съм ви изпуснала!  Mr. Green Mr. Green
1. Мъжете се изтрепват за жени над 35 - то секс, то брак, каквото се сетиш.
2. Понеже жените на 20-25 не струват и това мъжете много добре го знаят и въобще не ги и поглеждат.
3. Обаче жените над 35 пък въобще не поглеждат лазещите в краката им с годежен пръстен мъже, щото им е супер готино да са сингъл 35+ и такива неща като биологични часовници няма.
4. Холивудски красавици на 30 години изглеждат като на 50-55. Майки, баби, стринки на съфорумки изглеждат в пъти по-добре от тях. Плаша се как ли изглеждат самите съфорумки.
5. Мадона е грозна.
6. И дъщеря й.

Това разбрах аз от темата в общи линии.

# 599
Обаче и на мен ми стана много смешно вече в тази тема.....то, затова си вися тук от вчера Shocked
Много е весело Laughing и забавно Grinning  

Общи условия

Активация на акаунт