Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 645
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 135
Човек,който има реална самооценка много по-лесно може да се нагоди към обстоятелствата,които животът му поднася. Дори към несправедливостта на живота . Много по-лесно може да превъзмогне насгодите, без да упреква прекалено себе си и без да драматизира. Дори може да остане оптимист . И да не излобее. Пък може и мъж да си намери.

Това само на теория, на прима виста ..
И най-вероятно описаният от теб човек ще си намери именно мъжа, който заслужава.  Grinning  И когато бъде готов за това. А ако вече го е намерил и този мъж реши един ден да си събере багажа и да се изнесе, този факт няма да бъде краят на света за него.

# 136
Андариел, искаш да кажеш,че не е нужно да се самооценяваме ?
Кой трябва да ни оцени ?
Човек трябва да може да се види и малко острани.
А не просто да дълбае в себе си. И да чака оценката на трети лица.
Която пък съвсем не би трябвало да му служи.

# 137
  • София
Самооценката всяки си я има, оценката от другите също я има. Но и двете са субективни, защото се правят от хора. Това не е като да имаш еталон за самооценка и оценка, който да седи под похлупака като еталона за килограм, и всички мерки да се равняват по него. Всеки ни оценява, дори продавачката в магазина, оценки под път и над път, ние самите си меним самооценката според обстояталствата и събитията. Че и типът нервна система влияе - има по-депресивни хора с по-ниска самооценка (пак относително), както и по-стабилни или еуфорични, които все са с висока самооценка.

# 138
  • sofia
Имам един добър познат, който чукна 45 г. Бая се напати момчето от негови другарки в живота( просто живееха заедно известно време) . Сега пак е сам, няма семейство, много му е тегаво....Някога имаше пачки сериозни, от известно време-не. Те, и момите имат заслуга де Close Но, няма да му правя дисекция тук и сега  Twisted Evil Мисълта ми е, че хората след определена възраст стават много мнителни и много недоверчиви. Мъже, жени, няма значение.
За него се моля да намери жената, която ще го обича , защото знам колко свестен е той. Но си давам сметка , че и за двата пола по физиологични и психични фактори става все по-трудно след 35-40 г. да си намерят онова, което са търсили(или не) през целия си живот.
 Специално него, познавайки го , знам колко не му се живее сам, но и колко компромиси вече НЕ би направил със себе си. Така е и с давата пола.

# 139
Уф, Андариел - какво общо има семейството тук,барабар с мизерията и тн..
темата е за друго..
Опитвам се да кажа, че мрънкащите и недоволните хора имат по-малък шанс да се "уредят", отколкото тези, които се себеуважават и са удовлетворени..особено след 35 г..
И другото вярно нещо тук е, че ако си имал дълга връзка, която не е приключила с брак, това не е неуспех..Както и това, че разведените наистина по-лесно се бракуват пак, отколкото дългогодишните сингъл с периодични връзки..

# 140
  • София
Ми, точно де, все някак тези хора са станали мрънкала, а обичайнот това става с времето и разочарованията, нещо като в примера на Лавендер. Човек в началото е добър, отзивчив, влюзва се, разлюбва, разочавания и ако е имал кофтия късмет да попада на използвачи, как няма да се превърне в мранкало, та той е изчерпал всичко, което е можел да приложи! Аз затова не искам да обвързваме нещата с материалноото, самооценката. В най-добрия случай според мен, можем да обвържем с любовния опит и донякъде характера.

# 141
Eдинствено с характера..Или си борбен или не..

# 142
Едни имат склоността да обвиняват себе си за несполуките си,други обвиняват другите, трети обвиняват лошия си късмет и съдбата,четвърти ... - това не е ли свързано със самооценката и донякъде с характера да ?
Каква е разликата между тези хора ?
Защо едни се учат от предишния си опит, а други озлобяват от него ?

# 143
  • в рока
Цитат
Вмъкни Цитат
Eдинствено с характера..Или си борбен или не

Трябва да се преборваш най -напред със себе си Peace

# 144
  • София
То пак е учене, но обичайно под учене разбираме нещо, коетоо води до неща, оценявани като положителни.

# 145
Странно....    Thinking
Съвсем скоро четох една тема,в която всички сингълки на 35+ убеждаваха останалите,че са  свободни,независими,смели,дръзки,неотчаяни и как мъжете падат  в краката им,желайки ги за съпруги и майки на децата им.
Пък въпросните дами избираха ли,избираха....
Тук вече няма ни една .....
Къде отидоха?    newsm78

# 146
Е,Краси, 5 години са си 5 години  Laughing

# 147
Странно....    Thinking
Съвсем скоро четох една тема,в която всички сингълки на 35+ убеждаваха останалите,че са  свободни,независими,смели,дръзки,неотчаяни и как мъжете падат  в краката им,желайки ги за съпруги и майки на децата им.
Пък въпросните дами избираха ли,избираха....
Тук вече няма ни една .....
Къде отидоха?    newsm78

и секс имаха редовен ( поне 5има стоят стенд бай и чакат)  Sunglasses

# 148
Ехоо, аз съм щастливо разведена - т.е официално сингъл..)
За протола - на 39 г..
Не се оплквам нито от липса на ухажори, нито от липсата на брачни перспективи.

# 149
Ехоо, аз съм щастливо разведена - т.е официално сингъл..)
За протола - на 39 г..
Не се оплквам нито от липса на ухажори, нито от липсата на брачни перспективи.

Е,Магарчо не е възможно това !  Laughing
Шпека не е един и същ и не е в наличие по всяко време на денонощието в хладилника ти  Joy

Общи условия

Активация на акаунт