Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 759
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 330
  • Paris, France
Като хванем една голяма група млади момичета на по 20 и една голяма група млади жени на по 30 и още една група зрели жени на по 40, и без да им смятаме хубави-лоши, поддържани-неподдържани, накрая ще се окаже, че младите 20-годишни бият отвсякъде и 30-годишните, и 40-годишните, просто защото са млади, и оттам свежи и хубави. Не разбирам защо отричате очевидни неща, не бойте се, годините не болят, просто трябва да си ги носим с достойнство!

Аз не отричам очевидни неща. За мене 25-30 годишните изглеждат по-добре от повечето 20 годишни просто защото имат повече опит и влагат повече средства във външността си, не обличат и обуват нещо само защото е модерно дори и да не им отива. Аз на 25-30 изглеждах в пъти по-добре отколкото на 18-20г. Бях се научила да подбирам дрехи, парфюми и грим, наспивах се и ядях добре. На 20 ядях салата 2 пъти седмично вместо 2 пъти дневно и тежах с 15 кила повече отколкото на 25. На 20 и свежа не бях, защото всяка нощ купонясвах до 4-5 и после ставах в 9, нямаше как  hahaha. След 35-40 съм съгласна, че играта загрубява и повечето 40 годишни са вече извън нея.

# 331
  • Paris, France
Има голяма разлика между сегашните 35 и тези преди 20 години, както и между жена с две деца на 35 и такава без деца, дори в чисто физическо отношение.
Повечето жени на 35 знаят и как да се поддържат, но тези на 20 - омъжени просто на 35 не могат да се сравняват с 35 годишни.
Наблюденията сочат, че и разведените изглеждат по- добре от омъжените.
На 35 години една жена си изглежда много добре и се чувства много добре. Различията / осезателни/ започват от 43- 45 години. Все пак тези които са родили по- късно стареят по- бавно и по- късно влизат в менопауза.
За брака не ми се коментира. Просто живеещи заедно и не подписали се водеше за обществото женени, въпреки, че не са. След това се премина на семейства без брак. Дори и за мен ми е трудно да ги възприема.

И преди 20 години 30-35 годишните си изглеждаха добре. Моята най-добра приятелка тогава беше точно на толкова. За разведените съм съгласна и наистина виждам как приятелки разцъфват след развода. Почвам да се чудя лифтинг ли да си направя, циците ли да уголемя или за по-лесно да се разведа  hahaha. За стареенето по-бавно не съм съгласна. В моето семейство жените, родили на 20 и тези на 30 влизат в менопауза на абсолютно същата възраст.

Абе, най-добре си изглеждат младите, здрави и прави жени без деца и мъж.

# 332
Снеже, и аз с това започнах, че има разлика между днешната 30-35-годишна и тази от преди 20 години.
Има и то много голяма. Навремето на 36 ставаха баби. Плюс това и цяло поколение е израснало пред мен и да отричаме, че възрастта за брак се изтегля нагоре по различни и икономически и психологически причини е нелепо.
Днес една жена да се омъжи на тези години не се счита да някакво толкова голямо изключение - да не може да роди и да отгледа деца.

# 333
Е как баби? Бабите ми са станали баби на 44  и 47 Thinking

# 334
И преди 20 години 30-35 годишните си изглеждаха добре. Моята най-добра приятелка тогава беше точно на толкова. За разведените съм съгласна и наистина виждам как приятелки разцъфват след развода. Почвам да се чудя лифтинг ли да си направя, циците ли да уголемя или за по-лесно да се разведа  hahaha. За стареенето по-бавно не съм съгласна. В моето семейство жените, родили на 20 и тези на 30 влизат в менопауза на абсолютно същата възраст.
Абе, най-добре си изглеждат младите, здрави и прави жени без деца и мъж.
Говоря за общо, то и на мен на 25 ми казваха, че изглеждам като дето, но аз не мислех така.
За разведените дори прочетох, че живеят по- дълго. Доста се учудих.
За менопаузата съдя по жените които второто дете са родили около 35.
Не съм обаче на мнение, че трябва да се използва за разкрасяване.

# 335
Е как баби? Бабите ми са станали баби на 44  и 47 Thinking
Така 18+18 е 36.
Навремето на 20 се плащаше ергенски данък. Моите съученички които не следваха се омъжиха на тази възраст.

# 336
Почвам да се чудя лифтинг ли да си направя, циците ли да уголемя или за по-лесно да се разведа  hahaha
Ох,ще ме задавиш,бе жена Joy.Обаче си е факт-майка ми след развода,който бе по нейно желание,отслабна с 25 кг за по-малко от година.Спестихме от пластични операции Laughing.
Преди двадесет години жените са нямали нито достъп,нито финанси,за процедури и козметика,с които да поддържат добър външния си вид.А и тогава още бе разпространено да се мъчат да бъдат перфектните майки,домакини и работници,но къде остава време за тях самите?

# 337
  • Paris, France
Това, че някоя жена е станала баба на 36-39г не я прави автоматично състарена. Помня сестрата на баба, която стана баба на 38-39г и 10 години по-късно си хвана и гадже. Приятелката ми стана баба на 35 и на толкова роди последните си 2 деца. Еми тя след 5 деца изглежда като манекенка, няма стрии и изглежда по-млада от най-голямата си дъщеря. Внуците не състаряват, децата - да.

Имам приятелка, чиято баба е родила баща и на 42г и не изглеждаше по-стара от нашите баби, които бяха с 10-20г по-млади.

Аз понякога мисля млади баби за майки, в което няма нищо лошо. Но понякога мисля по-стари майки за баби  Embarassed. За детето второто е неприятно и неудобно.

Имам тук позната, която роди на 40 без да живее с бащата. Еми, състари се ужасно, животът и се преобърна, загуби приятелите си и сега е една изнервена, бедна, нещастна бабичка. Постоянно я боли глава, г*з и кво ли не. Всички и казвахме, че ще и е много трудно и няма смисъл ама тя - йок. Няма живи родители да помагат, бащата не го и знае кой е и къде е а и той си има друга и детето я пита не може ли да му купи млада майка.

Ох,ще ме задавиш,бе жена Joy.Обаче си е факт-майка ми след развода,който бе по нейно желание,отслабна с 25 кг за по-малко от година.Спестихме от пластични операции Laughing.
Преди двадесет години жените са нямали нито достъп,нито финанси,за процедури и козметика,с които да поддържат добър външния си вид.А и тогава още бе разпространено да се мъчат да бъдат перфектните майки,домакини и работници,но къде остава време за тях самите?

Това не е вярно. Пластични операции правеха и тогава при това в много държави като БГ и ФР бяха безплатни. Моята приятелка след развода преди 20 г си сложи цици, направи липосукции и абдоминопластики, нос, лифтинги на вежди, гуша и какво ли не. И майка ми разцъфна след развода, но това преди 30 и кусур години. Пластики не си направи а работеше точно там. Не и и трябваха, де. Тя даже не се изруси  hahaha. За времето - те го имаха в излишък, и бабите ни даже. Те непрекъснато се скубеха, боядисваха и правеха нокти. Майка ми без лак съм я виждала само преди новия маникюр. В България и досега жените много се правят.

# 338
Каси, никой не оспорва фактите около визията ти. Това, че на 30- 35 се виждаме в чуждите очи по начин, който ни ласкае, не е успокоение, поне за мен Simple Smile

# 339

Това не е вярно. Пластични операции правеха и тогава при това в много държави като БГ и ФР бяха безплатни.
Интересно инфо,интересно Thinking Може ли подробности-къде,как и т.н?

# 340
  • София
Ехеее, то с пластики и един тон грим и киснене по салони и баба знае! На мен много ми харесва една приказка, много любима на доста познати мъже - колко е хубава и млада една жена си личи като я видиш как изглежда като излиза от банята още мокра и по хавлия, и мокра коса - когато няма грим, няма фризура. Та, да видим тогава!

# 341
Анди, и това да гледат пак е така.
Просто днешните 35 не могат да се сравняват с тези преди 25 години.
Дали е от начин на живот, фитнес , та дори и повече възможности, но е така.
Сегашното поколение старее по- бавно.

# 342
  • София
Не цялото поколение, а една малка част от него - образовани и с добри доходи, без деца или с една армия помощници, повече грижещи се за себе си, защото изповядваат идеята за това, че първо трябва да задоволят собствените си нужди от всякакво естество. Те изглеждат по-млади. ОСтаналите, дето блъскат в заводите и разни подобни места за обикновени заплати, изгллеждат повехнали, измъчени, точно отрудени хора.

# 343
като цяло обаче тенденция за младеене има, и тя съвсем не се ограничава само до 'разглезените егоистки'. 

# 344
Не цялото поколение, а една малка част от него - образовани и с добри доходи, без деца или с една армия помощници, повече грижещи се за себе си, защото изповядваат идеята за това, че първо трябва да задоволят собствените си нужди от всякакво естество. Те изглеждат по-млади. ОСтаналите, дето блъскат в заводите и разни подобни места за обикновени заплати, изгллеждат повехнали, измъчени, точно отрудени хора.
Къде ги видя тия заводи, още малко ще кажеш, че махат с мотиките и за това не могат да се оженят  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт