Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 269 054
  • 5 581
  •   2
Отговори
# 795
Точно така е. И аз със сегашната ми работа и ежедневие, няма къде и кога да се запозная с потенциален партньор. Но те хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш  Wink.

# 796
Добра оферта... Simple SmileНа линия съм.....Признавам си.... Joy

Ами ето толкова много страници и досега нито една жена не каза, че си скубе косата всяка вечер че не е омъжена. Да дойде тази, която страда от това, че е свободна и драпа с нокти и зъби да надене бяла рокля и да да сложи подпис в гражданското. Хайде да се преброят тези жени. Чакаме, аз лично предлагам поне трима доста добри ергени на възраст от 32 до 48, никога неженени, без деца, със желание за такива, с професия, двама българи и един англичанин. Веднага мога да предложа запознанство.

# 797
  • София
Добра оферта... Simple SmileНа линия съм.....Признавам си.... Joy

Ами ето толкова много страници и досега нито една жена не каза, че си скубе косата всяка вечер че не е омъжена. Да дойде тази, която страда от това, че е свободна и драпа с нокти и зъби да надене бяла рокля и да да сложи подпис в гражданското. Хайде да се преброят тези жени. Чакаме, аз лично предлагам поне трима доста добри ергени на възраст от 32 до 48, никога неженени, без деца, със желание за такива, с професия, двама българи и един англичанин. Веднага мога да предложа запознанство.

а снимков материал няма ли?

# 798
  • Paris, France
Точно така е. И аз със сегашната ми работа и ежедневие, няма къде и кога да се запозная с потенциален партньор. Но те хубавите неща се случват, когато най-малко очакваш  Wink.

Работата е трудно да бъде сменена веднага, но ежедневието може да бъде променено. Има по-голям шанс за срещане и разговор със свободен мъж в дискотека, на парти или подобно отколкото в театър или опера. А и обстановката е различна. Колкото повече хора познава една жена и с колкото повече мъже излиза (не ходи или има връзка), толкова повече шансове има да срещне подходящ човек. И с мъжете е същото.

Най-често мъже с видими намерения за връзка ме заговарят в дискотека, на улицата, в парка и в някой магазин. Точно в този ред. Аз винаги съм вежлива и вземам предложените визитни картички, но с обяснението, че съм омъжена, имам деца и не търся връзка. Много от тези мъже с охота приемат излизане в група с други свободни жени. Някой направо питат нямам ли свободна приятелка или сестра. Има в супермаркетите вечери за свободни хора и това е добър начин за срещи.

Ако аз не срещах достатъчно хора бих се мигновено преместила в по-голям град и/или по на юг.

Омъжените приятелки и познати не са за изхвърляне, особено ако имат контакти с много хора. Домашни посещения при семейства и детски рождени дни са загуба на време и излишна скука. Излизане със семейството, обаче, често дават добър резултат  Mr. Green. Хем има мъжко присъствие, на което можете да разчитате, хем сте свободна и сред много хора (мъже).

Няма нищо лошо да разкажете на близки и приятели, че търсите връзка, защото може да познават човек, който търси същото. Но трябва да сте честни какъв човек бихте приели и най-вече какъв човек не бихте приели. И да не се оставяте да ви увещават, че даден мъж е "много добър", "много хубав" итн. Много пъти съм запознавала приятелки с мъже уж по техните критерии а се е оказвало, че те са имали съвсем друго предвид. Казват, че търсят образован мъж и като представя някой с докторантура се оказва, че всъщност искат човек с либерална професия като адвокат или лекар, а не преподавател. Или че много харесват бразилци и като намеря такъв, не го харесват, защото е с европейски вид а те под бразилец разбират мулат или латино тип като тези от клиповете от карнавала. Споделен проблем е половин проблем  Wink.

Успех на търсещите

# 799
Браво, бре, Невена. Мен като ме заговорят в дискотека или на парти, винаги е за секс за една нощ. Не че го правя винаги, де. Laughing Но по принцип смятам баш тия места за неособено полезни за намиране на човек за връзка. Освен ако не е ситуация от рода на аз с девойките и на някоя от девойките гаджето домъкнало момчета и се смесим, тогава може и малко повече доверие да изпитам. Ама надали.
Хах, бразилец си намерих точно в дискотека, европейски тип Joy

# 800
  • Paris, France
Еовин , повечето връзки започват точно като секс за една нощ. Даже и тази с мъжа ми. И ако една жена държи на секса е добре точно това да направи. Представи си, че след месеци ходене по музеи и разходки, когато те е запознал с всичките си дърти лели, прекара ли сте Коледа с баба му и пенсионирания чичо, стигнете до секса и се окаже, че не е за тебе. Между другото, забелязвам, че мъжемелачките по-лесно създават връзки и се женят. Напук на всичко. Нямам приятелка, която да хойка и бройка и да тръшка всичко що и се изпречи, която да не се е омъжила ако е поискала. И говоря за не особено красиви жени. А какви претенции имат! Едната беше с 3 деца от трима различни, но държеше да се омъжи за осигурен мъж без деца. И го направи. След две години брак и децата си прибра. Дори една жена да е красива, изящна, умна, начетена, домакиня, ако никой не я вижда никой не я харесва. По-културните ни познати (мъже и жени), които ходят по опери, театри, музеи и яхти си седят сами.

А в дискотеки се запознавам редовно. Наистина някои мъже и жени търсят просто еднонощна връзка и в това няма нищо лошо. Но спокойно можеш да намериш хора с които просто да си излизате да танцувате.

Предимството на дискотеката е, че е евтино за жените удоволствие с лесен спасителен изход. Ако някой не ти хареса се заговаряш с друг. Ако обстановката не ти е приятна си излизаш. Не е като ресторант, където човек е сгащен между 2ма души. Входът до 11-12 вечертав дискотеки е безплатен за сама жена а напитките мъже се избиват да ги предлагат. И винаги има повече мъже. Имам приятелки, които всяка вечер след работа са на дискотека просто за да танцуват. Аз също често ходя, но съм вързана с децата и гледам да не стоя много. Не си длъжна да висиш до 6 сутринта.

# 801
Даваш ми съвсем обратния съвет на този, който ми дават приятелките ми.  Joy

# 802
Браво, бре, Невена. Мен като ме заговорят в дискотека или на парти, винаги е за секс за една нощ.

Така се почва.  Grinning

# 803
Еовин , повечето връзки започват точно като секс за една нощ.
Ами така е. Да не мислите, че аз като съм спала с мъжът ми за първи път,  съм си мислела да създавам семейство с него. Ни най-малко.
То после нещата се развиват, задълбочават и т.н

# 804
Е, да. Обаче после обикновено нещата при мен не продължават. Продължиха само веднъж. Rolling Eyes
А нямам сили и нерви да спя с всеки поискал, дори аз  Mr. Green

# 805
  • Kопенхаген
Ха... стигнахме и до темата, коя колко е дашна  Grinning Аз на моя му пуснах на втора среща...  Shocked На първата се направих на недостъпна и срамежлива...  Embarassed  Божкееееееее колко съм била задръстена....  newsm78

# 806
  • Paris, France
Еовин , повечето връзки започват точно като секс за една нощ.
Ами така е. Да не мислите, че аз като съм спала с мъжът ми за първи път,  съм си мислела да създавам семейство с него. Ни най-малко.
То после нещата се развиват, задълбочават и т.н

Аз забелязах, че точно жените, на които не им пука ще има ли връзка, ще няма ли, получават най-голям брой предложения за брак. Като се запознахме с мъжа ми преди, ехееей, почти 14 години, имах много по-млади от мене приятелки, които все търсеха сериозни връзки. И не намираха. Но те в началото се стискаха, после след месец връзка дебнеха кога ще им предложат брак. Ядосваха се, че не става. Влачеха мъжете по приятелки с бебета с тайната надежда, че и те ще  поискат един ревящ, опикан и осран вързоп. И накрая обидени и оскърбени напускаха след години ревове и ултиматуми.

Мъжете са по-склонни да предложат брак на жена, към която виждат, че има мъжки интерес. За да си я подсигурят за ексклузивно ползуване. Ако една жена е винаги ухилена, заета, търсят я да излизат с нея, мъжът бързо чатва, че тя няма голяма нужда от него. Ако постоянно говори за проблемите си от емоционално естество и изисква заедност, бебета, той подсъзнателно разбира, че няма кой друг да и го предложи и се чувствува изместен от фокуса. И не иска да се върже с жена, която, най-вероятно, никой друг не иска.

Имам познати които непрекъснато разказват кой ги заговорил, кой ги поканил, кой какво им подарил, кой им предложил брак, кой много искал дете с тях. То не е лъжа, де. Но в такава състезателна среда нормалния мъж, ако иска да е с жената, предлага повече или поне същото.

Еовин, ако нямаш сега сили за секс 2-3пъти седмично как се виждаш с мъж у дома  hahaha, на когото в началото и 4 пъти на ден няма да му стигат? А виждаш ли се с ревящо бебе през нощта и мъжа ти не разбира защо не може да продължите да си сексите още час докато то реве гладно. Или с две малки деца и той не разбира защо не искаш вече секс по поне 2 пъти на ден. Или ако му кажеш, че вечер си изморена и предпочиташ сутрин да те пита в обедната почивка ли ще компенсирате или като се върне вечерта. Или сексът за тебе не е важен, не е редовна потребност и тогава наистина е по-добре да се ориентираш към по-несексуални мъже, ама те пък нямат хъс за нищо. И ако спането с някого те изнервя и изморява, по-добре недей!

# 807
А, не, аз имам сили за секс.
Просто искам да е с един и същ.
Не да са различни.
Иначе те се удивляват, че аз съм способна да не спя по цяла нощ, но да правим секс.  Laughing

# 808
Ние с мъжа ми бяхме на по 36 когато се събрахме и се намерихме на работа си.И преди това съм имала възможности да се задомя,но все нещо ме е спирало.

# 809
  • Paris, France
Иначе те се удивляват, че аз съм способна да не спя по цяла нощ, но да правим секс.  Laughing

Ами, може би, точно това ги плаши. Мислят, че няма да издържат на такова темпо всеки ден. Не зная. Или имат друга връзка и само секс търсят и когато го получат, бегом. Вие в хотел ли ходите? Водили ли са те у тях? А у вас идвали ли са? Имате ли общи интереси? Приятно ли ти е да си говориш с тях извън леглото или още не се е стигало до там  hahaha? Дават ли си номера? Искат ли твоя и даваш ли го? Хъм, ъъъъъ, запознавате ли се сутринта?

Ще ти кажа аз какво правех. Ако някой ми поиска телефонния номер и не предложи да ми даде неговия, не давам своя, обяснявам, че не е учтиво и прекратявам разговора без да искам неговия номер. Ако някой си даде визитката (и харесвам човека) веднага давам своята и чакам да се обадят. Ако един мъж не иска да си даде телефонния номер, със сигурност не се интересува от сериозна връзка или даже опознаване. Има нахалници, които направо питат не мога ли да ги поканя. Обикновено това са живеещи с родители нехранимайковци или перманентно безработни безделници. Или живеят с жена  Mr. Green. Обяснявам, че живея на тясно с младия си любовник и нямаме време за гости. Показвам и снимка на някой мускулест негър, най-добре гол  hahaha. И така.

Общи условия

Активация на акаунт