Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 269 880
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 840
Може бе, може да доведе до брак, нали ви казах. Първия път така се омъжих.  Mr. Green Отидох у тях за секс уикенд, пък то... Rolling Eyes нещата някъде се объркаха  Joy

# 841
  • София
Какво общо има демографския срив не разбрах.  Joy

# 842
  • София
Софийският или българският вариант на дискотеки, подходящи и посещавани от 30+ аудитория са пиано баровете. Вече поне ги има в изобилие. Там на никого няма да направи впечатление сама жена или женска компания 35+, че и нагоре.

# 843
  • Kопенхаген
А, значи на първа среща гледаш да я изчаластриш, но да не се минеш да я почерпиш една кафе с кола, а?  ooooh! ooooh! ooooh!
Не е проблем и да не я изчеластря. Не е проблем и в заведение да отидем. Но при условие че всеки плаща това, което консумира. А българките още не са научени на такива обноски. Цупят се.
Ама после тайничко ще се надяваш да ти пусне, нали? Поне прояви кавалерски жест за да я стимулираш. Освен ако не си ги търсиш от сайтове за запознанства и ходенето ти на срещи с жени от такива не ти се е превърнало в хоби и доходите ти не могат да го покриват  Laughing

# 844
  • София
Андариел, според мен въпросът не опира до секс на първа или пета среща, а в генералното отношение към човека отсреща.
Без значение на коя среща ще правите секс, въпросът, според мен опира до усещането и отношението към любовта и живота, изобщо.
С думи прости, ако една жена си е приготвила ласото и е в предстартова позиция да го надене на врата на жертвата в сериозно обвързване, това се усеща и естественана реакция е да се спасяваш поединично и много бързо.
Докато в другия случай няма усещането, че си в ролята на дивеч, който трябва да бъде заловен и загащен и всичко, което се случва е на принципа на собствено желание и свободна воля.

# 845
Българките не раждат. Това е духът на времето в България. Търсят си мъже със собствен остров. И като не го намерят, карат на парче.

# 846
  • София
Пускай, тогава, Помпадур! Помниш ли предишната ти тема за изневярата колко време и страници навъртя!

Ази, ние ще изследваме секса, пък другото я се появи за обсъждане, я не.  Simple Smile

# 847
  • София
Не съм убедена, че е точно така това с намеренията за сериозна връзка. Общо взето и сериозните мъже не си търсят само секс за една нощ. И на следващия ден друга, и пак, и пак. Това може и да е вярно за тинейджърските години или за току що излезли от дълга и сериозна връзка, но не е общовалидно.

# 848
Българките не раждали.
Приритали мъжете за деца, бих казала аз. Rolling Eyes

# 849
Българките не раждали.
Приритали мъжете за деца, бих казала аз. Rolling Eyes

По оценка на НСИ през 1989 година населението на България е било 9 009 018 души, две години след встъпването в Евросъюза е вече 7 204 687 (юли 2009), за да достигне
7 093 635 през юли 2011 (по данни на CIA)

# 850
  • София
Българките не раждат. Това е духът на времето в България. Търсят си мъже със собствен остров. И като не го намерят, карат на парче.
А, викаш ти за това на първата среща им го набутваш, белким някоя вземе та прихване и да роди, а? Полза роду, така да се каже. А от черпене файда за родината няма! Патриот!

# 851
Аз мъж, който да иска дете, не познавам. Peace
А сама не мога да си го родя, нали се сещаш?
Не че съм примряла да раждам сега, де.
Но когато бях - нямаше желаещ да има деца.

Клеми  Joy

# 852
Секс за One-Night-Stand или за продължително време, но без предложение за брак е за една жена същото, както за един мъж да се среща с "дами", да ги черпи, но до секс де не се стига.

# 853
  • Kопенхаген
Пускай, тогава, Помпадур! Помниш ли предишната ти тема за изневярата колко време и страници навъртя!

Ази, ние ще изследваме секса, пък другото я се появи за обсъждане, я не.  Simple Smile
Добре Andariel пускам, ще използвам като идея твоето зглавие  Grinning

# 854
  • София
За теб, може би.   Sick
Пък и не всички дами искат точно ти да им предложиш брак. Може да си сигурен. Особено ако им светне, че за да не си капо с едно капучино, предпочиташ първо да я метнеш на леглото. Е, после за награда може би ще я черпиш една студена вода.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт