Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 269 877
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 930
Аз пък Еовин я съветвам нищо да не търси. Все пак е все още е далеч от обсъжданата възраст, да не се прави на две и половина. Осен това 35 не е преклонна възраст, моля ви.
Да го удари на живот, бесен живот, да се кефи на себе си, без да се вторачва и междувременно съм сигурна, че ще и се случат всички тези неща, които иска. В крайна сметка нещата се случват докато ги живееш, а не докато гледаш от страни и чакаш. Случват се неща, които не си ги търсил целенасочено.

# 931
Ако ми цъфне Абрамович, веднага ще го загащя и докато не родя, няма да го оставя на мира.

Именно, понеже повечето българки чакат Абрамович, затова и българите се стопяват числено. На езика на психолозите се нарича Информационна стерилизация:
http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice-film-animation-bg.html

# 932
  • София
A, не.
Аз съм се отчела за демографския спад.
Не съм си губила времето само в чакане.

# 933
  • Tам през Атлантическия океан
Аз пък Еовин я съветвам нищо да не търси. Все пак е все още е далеч от обсъжданата възраст, да не се прави на две и половина. Осен това 35 не е преклонна възраст, моля ви.
Да го удари на живот, бесен живот, да се кефи на себе си, без да се вторачва и междувременно съм сигурна, че ще и се случат всички тези неща, които иска. В крайна сметка нещата се случват докато ги живееш, а не докато гледаш от страни и чакаш. Случват се неща, които не си ги търсил целенасочено.

Peace Споделям

Ей на при мен се случиха когато го бях 'ударила през просото'  Mr. Green дет се вика  Laughing

# 934
  • София
На езика на психолозите се нарича Информационна стерилизация:
http://www.konzertfilmer.de/alice/Alice-film-animation-bg.html

Но съм стерилизирана, определено.
Изглеждам като нещо средно между Бел и Барби и любимият ми анимационен филм е "Красавицата и звяра".
И разбира се, бих предпочела един Звяр, пред Гастон, който пък олицетворява до последния косъм на главата си стредностатистическия българин, който трудно схваща влечението на жените към зверовете, пред Гастоновците.

# 935

Да го удари на живот, бесен живот, да се кефи на себе си, без да се вторачва и междувременно

Peace Споделям

Това е много важно. Някои жени обаче не могат да се отърват от изражението "търся", някак си в погледа им се чете, колкото и да се опитват да си правят на незаинтересовани и куул. Като закована табелка на врата им виси, написано с големи червени букви. Имала съм такива познати и знам - щом аз като жена го улавям във въздуха около тях... Rolling Eyes

# 936
А представяте ли си, ако всички мъже действително бяха такива киселяци като "Тойко" Joy Whistling

# 937
Леле, от тази тема може да излезе двутомник за съвременните нрави. Прочетох много интересни мнения. Невинаги е лесно да дадеш в прав текст съвет на някого, когото познаваш. но понеже в темата участват и доста хора, за които това с обвързването след 35+ е актуална тема, ще си позволя да им кажа нещо. Ако наистина искате семейство и деца, не чакайте да постигнете някаква измамна сигурност с годините - кариера, собствено жилище и т.н. В България битовата страна на нещата понякога наистина е трудна, но ще научите много за себе си, като разберете, че все пак можете да се справите. Не възприемайте фаталистично една връзка. В смисъл че вземате едно решение да се обвържете веднъж завинаги. Повечето мъже и жени не обичат другия да им виси като воденичен камък на шията. Ако се получи една връзка, получила се е. Ако не - нещата следват своя ход. Струва ми се, че и това плаши сингълите над 35 г. - представата, че трябва да направят окончателен избор.
За съжаление много хора са повлияни от медиите (киното) и прекалено лъскавите външни неща от една връзка, които  се показват там. Истинската любов идва след онова влюбване, при което сякаш усещаш "пеперуди в стомаха". Изразът е на "студените" германци.  

# 938
а Запад най-често при семейните, всеки си взима от хладилника това, което си е купил. В България "дамите" чакат да ги почерпят.
Иди в чужбина, защото тук има голяма вероятност да ти посочат вратата или да си кукуваш сам.

# 939
а Запад най-често при семейните, всеки си взима от хладилника това, което си е купил. В България "дамите" чакат да ги почерпят.
Иди в чужбина, защото тук има голяма вероятност да ти посочат вратата или да си кукуваш сам.
Peace

# 940
А представяте ли си, ако всички мъже действително бяха такива киселяци като "Тойко" Joy Whistling
Mr. Green

Стига бе, човека каза че има 5 деца от различни жени , сигурно му е добър генофонда  Wink

Цитат

В чужбина има мн. жени домакини , та как ли се изхранват горките  Rolling Eyes

# 941
  • Варна
 Божееее, 70 страници почти ...... Mr. Green
 За мен не е трудно да се омъжиш или обвържеш..както и да е, но зависи от жената най-вече.Има жени, които просто са доста трудно достъпни като общуване и изисквания на тази възраст. Но слава Богу не всички са такива.Иначе- да, на мнение съм че с дете/деца е по трудна една нова връзка /след развод/ от колкото ако си сам.Особено при жените тъй като по правило децата са с нас и новите партньори не винаги са във възторг от това. Laughing

# 942
  • София
Mr. Green

Стига бе, човека каза че има 5 деца от различни жени , сигурно му е добър генофонда  Wink

Този човек, според мен е жена, а предишната и инкарнация се наричаше Отилия.

# 943
Особено при жените тъй като по правило децата са с нас и новите партньори не винаги са във възторг от това. Laughing
Crazy Станно ,аз пък имам други наблюдения.

Peace
Бoяна, нали я разконспирирахме че е трол  Laughing

# 944
  • Варна
Особено при жените тъй като по правило децата са с нас и новите партньори не винаги са във възторг от това. Laughing
Crazy Станно ,аз пък имам други наблюдения.

Peace
Бoяна, нали я разконспирирахме че е трол  Laughing
Радвам се ако е така  Peace
Но аз с очите си съм виждала реакция на свободен мъж когато жена каже че има дете/деца, макар и тя да е свободна..Попарва ги според мен, особено в началото.И в последствие не е лесно предполагам, така съм чувала.Дано греша, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт