Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 261 293
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 215
То след Тойко всичко ще ви кефи. Grinning

# 1 216

Хахаха! Така е  Laughing hahaha

# 1 217
  • Once there was a Hushpuppy...
Няма как да не ни кефи Laughing Те са като черно и бяло!

Все пак хубаво е да се знае какво кефи жените, макар и от страниците на форум.
Щото некои мъже се взеха на сериозно, и забравиха как всъщност се печели жена.
Ако си спомняте някога, когато интернет и моб.връзки ги нямаше, мъж и жена ходеха и се срещаха/дори по пейки/, в заведенията се сваляха/погледи и тн.т., закачки/ - романтика!
А, сега какво - некви мъже дето за нищо не стават, аз не съм видяла някои да се загледа по улицата, да се държи кавалерски където и да било. Само някакви намусени, кисели/щото няма кой да е...т/, комплексарчета, дето седят по фирмички зад бюрца и са станали по-големи женцовчи и от жените hahaha Еми, трудно ще е вече не само за 35 годишните да си намерят мъж, ами и за всички останали Mr. Green Некви мъжленца, дето не черпят жени hahaha, ходят да се наплющат в обедната почивка, а вечер гледат тъпо в компютъра и се чудят що са сами ooooh!

# 1 218
  • Paris, France
А да и много хубаво сте коментирали въпроса за обноските.Ако при мене дойде някоя и ми каже:
Здрасти готин, и каквото там следва по нататък, съвсем тактично ще я разкарам.Такива жени само показват, че културата им е ниска и съответно аз към такива жени интерес нямам.Една жена с висока култура дори ще ви запита дали може да почне да се обръща към вас на ти вместо с вие(това не е нещо фатално в отношенията, но съм го забелязвал в живота).Жалко е ,че днешната култура в България налага чалгаджииския тип на държание като най-общоприет.Хубавото е ,че такива жени и мъже лесно се намират по между си.

И точно "чалгаджииския тип на държание" и, особено, визия се котира най-добре сред мъжете, в България и извън нея. Такива жени просто имат повече избор. И не, не познавам подобна, която да не е омъжена освен ако не иска. А за използуването на жаргон - има мъже, които го харесват и даже предпочитат, други, които нямат против и трети на които е противно. И бих се повече зарадвала на мъж, който ми каже "Здрасти готина" отколкото на такъв, който ме поздрави с "Привет, грозницо" или "Ей, кюфте, как е хавата?" или, не дай Боже "Как си п-те?"

.Връзката която беше 9 годишна приключи, защото не бях щастлив и реших, че ако обебя тая жена ще се самоубия вътрешно, понеже съм кавалер и никога не бих избягал от задълженията си на съпруг......

Не мога да си представя живота в които човек живее с някой само заради децата, но сигугорно е отвратителен.Напуснах я за да можем и двамата да намерим нашите истински половинки.

Аз съм от тия мъже срамежливите които не ги интересува секса за една нощ а щастливата дълбока връзка.

Съгласна съм, че е излишно съжителство САМО заради деца. Ти си напуснал жена след 9 годишна връзка. За една 27-28г жена това е една трета от живота и. Девет години са много от живота на една жена. А и за тези девет години не си се оженил за нея. Жените тук едва ли търсят такъв като тебе, а и са над 35г, не на 15г. Та на тебе 8г не са ти стигнали да осъзнаеш дали искаш или не семейство и деца с жената с която си бил!!!!!! Ако тези жени някой ги размотае 9 години, деца, и да искат, няма да могат да имат.

Що се отнася до въпроса с черпенето мое мнение е ,че един мъж черпи жената за да покаже:
-че е кавалер
-може да я издържа ако се наложи
-не е стиснат

Това, което мене ме вълнува е защо един мъж плаща цялата сметка, когато е с плешив колега, дебел приятел от детството, дъртата си леля, тъща си??????? Щото моя винаги така прави и яко ме нерви. Аз се питам: ако на мене ми е платил постна супа и безалкохолно, а на смотания колега първо, второ, трето и Божолето, кой би трябвало да му пусне вечерта?

# 1 219

... точно "чалгаджииския тип на държание" и, особено, визия се котира най-добре сред мъжете, в България и извън нея. Такива жени просто имат повече избор. И не, не познавам подобна, която да не е омъжена освен ако не иска
О, сега ще те изядат вече... Тук Барби визията е табу, а момичетата с тая визия са задължително еднодневки, които стават само за секс или ако не дай си боже някой се излъже да се ожени за тях, то веднага щом минат 30г., биват заменяни с по-нов модел и въобще тежка е участа на всяка Барби-подобна. Tired

# 1 220
У нас има една такава яко насадена предубеденост към жените над определена възраст.
Друг момент е, че на българският мъж напоследък не му е приоритетна семейната отговорност.
В по-западната част на континента нямат такива проблеми, но у нас възпитанието, мирогледът на мама и ориенталщината все още силно влияят при избора на партньор, а мама и обществото толерират колкото се може по-млада, по-послушна и без теле.

# 1 221

И точно "чалгаджииския тип на държание" и, особено, визия се котира най-добре сред мъжете, в България и извън нея.
Да, но тук идва едно голямо обаче: котира се най-добре, ако говорим за количество; пазарът, пък и предлагането са най-големи.
Ако обаче, става дума за по-високо ниво, в което се целиш, да не пасваш на този типаж е чудесен филтър - със сигурност няма да ти се лепнат досадници, почитатели на жанра и такива, които го живеят.
Улесняваш себе си и ценителите.

# 1 222
Не вярвам да има жена, която да не иска да изглежда така и да получава такива пари за това, пък нека да й се лепят досадници Wink

# 1 223
  • Paris, France
Ох, какво високо ниво? Мъжете по високите етажи се женят за жени, които изглеждат красиви и млади. Точно в този ред. По-млади и по-красиви от тях. Добре, няма нужда да са Барбита и една естествено красива жена, с хубаво тяло тип пясъчен часовник, правилни черти и хубава кожа няма нужда да се плеска с грим. Но една посредствена жена изглежда по-добре гримирана като чалгаджийка и с присадена коса.

У нас има една такава яко насадена предубеденост към жените над определена възраст.
Друг момент е, че на българският мъж напоследък не му е приоритетна семейната отговорност.
В по-западната част на континента нямат такива проблеми, но у нас възпитанието, мирогледът на мама и ориенталщината все още силно влияят при избора на партньор, а мама и обществото толерират колкото се може по-млада, по-послушна и без теле.

Това не е предубеденост а нагон. Вродено е и не се възпитава. И не само у нас. В западната част на континента такива проблеми има и даже в много по-голяма степен, но те са решени чрез внос на човешки ресурси от чужбина. Ако беше вярно, милиардерите, президентите, футболистите и актьорите щяха да се женят за застаряващи, възпълнички и нисички професорки по математика, лекарки, изобретателки и учителки. Може и да има някой друг подобен брак, но той е изключение сред армиите манекенки, актриси, богати и красиви безделнички и тук там някоя стюардеса или стриптизьорка. И тук мама и обществото приемат по-добре млада и красива жена и на нея са и простени някои грехове. Телето не е проблем ако има кой да го гледа. Даже стада телета влачат със себе си някои жени, но е ясно, че мъжа нема да ги пере, глади и води на училище. А и е разпространено пращането в целоседмични, че даже и целогодишни пансиони и не е скъпо.

Ако обаче, става дума за по-високо ниво, в което се целиш, да не пасваш на този типаж е чудесен филтър - със сигурност няма да ти се лепнат досадници, почитатели на жанра и такива, които го живеят.
Улесняваш себе си и ценителите.

Би ли дефинирала високото ниво? Според мене, на обикновена И застаряваща жена никой не и се лепва, ни от високо, ни от ниско, освен ако не иде на екскурзия там, откъдето мъжете гледат да бягат и старата, дебела или увиснала лелка е безплатен билет за първия свят.

# 1 224
  • София
Според мене, на обикновена И застаряваща жена никой не и се лепва, ни от високо, ни от ниско

в крайна сметка, това е отговорът на въпроса от първия постинг.  Grinning

# 1 225
Не вярвам да има жена, която да не иска да изглежда така и да получава такива пари за това, пък нека да й се лепят досадници Wink

Определено предпочитам да изглеждам така  Laughing

Според мене, на обикновена И застаряваща жена никой не и се лепва, ни от високо, ни от ниско

в крайна сметка, това е отговорът на въпроса от първия постинг.  Grinning

Да, наистина чудесен пример 

# 1 226
Красотата не трябва да е за сметка на интелекта.
Както виждаме има мъже,които търсят съдържателни жени и далеч не им е достатъчно да са хубави, още повече просто да се смятат за хубави. Защото една жена може да си мисли,че е хубава ,защото цял ден стои във фризьорския салон но всъщност в очите на друг да не е красива,даже да е противна.

# 1 227
Защото една жена може да си мисли,че е хубава ,защото цял ден стои във фризьорския салон но всъщност в очите на друг да не е красива,даже да е противна.

Laughing
Е, тая трябва да е много тъпа. Фризьорски салон Rolling Eyes
Съветвам я да се покаже пред новото си гадже гола, мокра, без грим, след сън, на вятър. Ако тогава е красива, значи наистина е. Peace

# 1 228
Външната красота не изключва интелекта

# 1 229
Защото една жена може да си мисли,че е хубава ,защото цял ден стои във фризьорския салон но всъщност в очите на друг да не е красива,даже да е противна.

Laughing
Е, тая трябва да е много тъпа. Фризьорски салон Rolling Eyes
Съветвам я да се покаже пред новото си гадже гола, мокра, без грим, след сън, на вятър. Ако тогава е красива, значи наистина е. Peace

Еми именно,Шанталче.
Визираните барбита изначално са обикновенни жени.
В последствие осъзнават,че могат да вложат малко парици в тялото си - пластики и т.н. и да докарат вид,който да се продава на пазара. Това за мен не е красота,а бизнес. И обикновено тези жени постигат това но за сметка на интелекта си. Така,че да мисля,че е лошо децата да приемат точно тези жени като модел за подражание.

Истинки хубавата жена е друга бира.

Общи условия

Активация на акаунт