Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 261 318
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 245
зависи с кого са се обвързали трайно. то ако ще е за обвързване само за идеята- не е трудно.

и какво значи пък сега обикновена жена  Simple Smile

аз съм обикновена, но по-горе установих, че понеже работя по агиттаблото и имам екстеншън съм и безсъдържателна. значи дотук - равносметката е драма Laughing. обаче, нали съм обвързана и цоп - у статистиката Wink

външността дава коз  Simple Smile

# 1 246
Слънчева,споко в ред си бе,жена  Laughing
Екстеншън+ съдържателност не за взаимоизключват по правило.
Една истински хубава жена с интелект може да завее всяка пластмасова куха кукла, тъй по-добре ли е ?

# 1 247
  • София - Рим и обратно
Слънчева мила, ставаше въпрос за друго - че грижещите се за външността били по дифолт интелигентни - невярно твърдение.
Все едно аз да отдавам страстта си към обувките и суетността си на умствения ми багаж /несъмнено тежък Mr. Green/. Няма връзка тук.

# 1 248
  • Paris, France
Тук какъв съпруг се търси за жена над 35 - милионер, професор, президент или?

Всякакъв може и има куп примери. Карла Бруни (че и с дете, че и извънбрачно, че и от женения син на любовника и!) с президента Саркози, Наоми Кампбел с Доронов (още не са се оженили, но и е дал куп пари, които и при развод не би взела) итн, итн.

Професор,  newsm78, е, при толкова млади студентки 40г ли ще вземе?

Хората се женят за хора с еднакво ниво на популярност, не непременно богати или млади, умни, красиви като самите тях. А средностатистическата 35+ годишна рядко е на върха на популярността. Да, има и такива - Деми Мур, Мадона, Елизабет Тейлър, които бият по популярност връстничките си и тези с 20г по-млади. И те си се женят без проблем. Просто са единици.

Тук е рядкост жена на подобна възраст да сключи брак със себеподобен. Може с по-млад и красив, може с по-стар и богат, но никога и двете заедно. Сещам се за богатия, млад и бездетен син на Бин Ладен, който се ожени за англичанка с 30г по-стара от него, с деца и внуци и болна, но може би той не е привлекателен за връстничките си или е искал да получи право на пребиваване в Европа.

Една истински хубава жена с интелект може да завее всяка пластмасова куха кукла, тъй по-добре ли е ?

И да изплаши повечето мъже.

# 1 249

Зависи от мъжете.

# 1 250

Е, жената пуска фиш в друго тото.

# 1 251
Хората са казали, че за всеки влак си има и пътници.
Хубаво е една жена да е поддържана за самата себе си, независимо дали е семейна или не.
Външният вид дава и самочувствие.

# 1 252
  • Paris, France

Да, но на влака не му се налага да ги избира  Joy Joy Joy

# 1 253

Да, но на влака не му се налага да ги избира  Joy Joy Joy
Тогава пък те да си го изберат.
Нали жените избират, а мъжете правят предложение.

# 1 254
Невена, оля се яко последните няколко страници. А за двете държави, за които говориш най-много ми е просто смешно да те чета.  Laughing Приказки под шипковия храст, много симпатично филмче беше.

Зилозавър, така е. Многото визия плаши от един момент нататък.

Интелектът проличава в нормата, за всичко, не само за външността.

# 1 255
Хората се женят за хора с еднакво ниво на популярност, не непременно богати или млади, умни, красиви като самите тях. А средностатистическата 35+ годишна рядко е на върха на популярността. Да, има и такива - Деми Мур, Мадона, Елизабет Тейлър, които бият по популярност връстничките си и тези с 20г по-млади. И те си се женят без проблем. Просто са единици.

Невена, за връзката между поддръжката и интелигентността си замълчах, защото има голяма вероятност да бъда разбрана неправилно, но тук не мога.
Първо - една жена е много по-вероятно да е "популярна" след 35.
Второ - много, ама много са малко мъжете, които си търсят популярни жени и такива мъже не мисля, че са мечта за никоя жена.

Не искам да те обиждам, но според мен правиш обобщения на база много ограничен опит/наблюдения.

Да се върна на поддръжката. Това е нещо (особено в наши дни), което хората правят от уважение към себе си и останалите донякъде. Но е абсолютно погрешно разпостраненото сред жените схващане, че от грозното или нехубавото с поддръжка става хубаво. Няма как да стане.
И понеже в темата пряко са намесени мъжете да попитам - защо ги мислите за толкова прости, че не различават хубавото от "поддържаното"? Второто в прекалени дози даже ги отблъсква.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 22:42 от Анонимен

# 1 256
Някои жени - на скромна база като стоварят много ,,поддръжка,, стават като прасенца със звънченца  Laughing

# 1 257
# 1 258
  • Paris, France
Въобще не говоря само за познатите ми а по принцип. Има си статистики и разни стълбици на популярността. Ако ви се чете, тук е едно от изследванията за физическата привлекателност и интелекта:

http://personal.lse.ac.uk/KANAZAWA/pdfs/I2011.pdf

Check Please , когато говоря за популярност я слагам в контекста на повдигнатия въпрос. Нямам предвид актриси и други известности. Няма как да дам за пример съседките Мюриел, Айша, Светлана или Пиерет, защото никой тук не ги познава. Една популярна жена е непрекъснато канена и има повече ухажори. По-популярната има повече ухажори от по-непопулярните от нея. Най-популярната има най-голям брой ухажори. След 35г една жена започва да пада по стълбицата на популярността, сексуалността или привличането. Е, някои след 40, но там някъде.

И да, ако един мъж не е популярен, то няма и много шансове с по-популярните жени. Но може да не харесва и да не иска семейство с по-непопулярните около него.

Това, което написах за поддръжката е това, на което са ме учили. Не целя да обидя никого. Аз самата не съм ходила на фризьор от, ехееей, 28 години и не се занимавам чак толкова с поддръжка.

Защо споменавам красотата и поддръжката: защото интелектът няма как да се промени. Една жена ако не е начетена и не е свикнала да учи до 30, няма как да го стори след 35. А темата е за 35+ годишни, които искат да се омъжат, но не успяват. Явно мъжете, които срещат и които се интересуват от тях не ги интересуват. А мъжете, които ги интересуват не искат да се женят за тях. Или не срещат подходящи мъже. И с възрастта става все по-трудно да се срещне точния човек.

# 1 259
Невена, оля се яко последните няколко страници. А за двете държави, за които говориш най-много ми е просто смешно да те чета.  Laughing Приказки под шипковия храст, много симпатично филмче беше.

Зилозавър, така е. Многото визия плаши от един момент нататък.

Интелектът проличава в нормата, за всичко, не само за външността.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт