Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 930
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София

Аз само не разбрах какъв точно всемирен успех е да вирнеш краката пред подходящия мъж ....   newsm78
Същия, като този да се чувстваш удовлетворен и щастлив в брака си.
Само, че ако известна и красива се казва- какво толкова да вирнеш крака пред подходящия мъж, ако си световно неизвестна се казва, че си любовта на живота му и след двайсет години брак пак много се обичате.

# 1 426

15-20 години да те подмятат насам-натам, да те купуват, да те зарязват, откъде да знам какво точно им се случва, но определено човек като живее по-дълго, трупа и повече негативен стаж, не може да не се отразява на психиката.
Ти от твой опит ли това го казваш?  От къде си сигурна, че така им протича живота? Надяваш се да е така, или какво, не разбирам Rolling Eyes

# 1 427

Аз само не разбрах какъв точно всемирен успех е да вирнеш краката пред подходящия мъж ....   newsm78
Същия, като този да се чувстваш удовлетворен и щастлив в брака си.
Ами , тогава, в този ред на мисли, то всички жени са успешни в живота си.    Grinning
Защото, освен ревностните монахини,не съм чула някоя друга да е умряла девствена.

# 1 428
Абе тази тема направо се е изродила !

Този път трябва да се съглася тотално с Андариел и Краси...*

И защо изобщо темата се изроди в известни-неизвестни ?

Не считам изобщо за голям успех от невзрачно момиче да стана ,,известна,, благодарение на това,че съм се разкрачила където трябва. Това според моята ценностна система не е успех. Това,че за други е - си е тяхно право. Но разбрете,че има мъже,които никак ама никак не почитат такива ,,успели,, женици и предпочитат да се оженят за красива сива мишка  Laughing И не,защото гроздето е кисело,а защото ценостната им система е друга.

Гроздето не е кисело,защото : - всяка една що годе хубава сива мишка може да се превърне в красив известен лебед ако знае къде да отиде и към кого да се обърне за повдигане на краката  Laughing

Голяма успялост няма що !

# 1 429
  • София
Защото има разлика в удовлетвореност в личния ти живот и удовлетворителен секс.

Нямам никакво желание да споря за възможностите за избор на този тип жени, които им дава популярността.
Със сигурност са в пъти по-големи, отколкото ако остават световно неизвестни.

Ама аз не рекламирам Николети и Златки.
Но съм абсолютно сигурна какво се случва с този тип жени, ако са непопулярни.

# 1 430
Аз не мисля, че точно Виктория Бекъм и Карла Бруни са подходящ пример за жени, които са известни или богати заради половинките си.
И двете произхождат от богати семейства, станали са милионерки и са имали голяма популярност, много преди да се омъжат.Ако не се лъжа, Бруни има и аристократичен произход.Наистина, името и не беше толкова масово спрягано в последните години, в сравнение с годините и на подиума.
Виктория е завършила едно от най-престижните театрални училища, след това постъпва с колеж за изкуства и т.н., всичко това-преди да се познава с Дейвид Бекъм.А имаше и период, в който той присъстваше в медиите, много повече заради семейните драми и все по-популярната си съпруга, отколкото като футболист.

# 1 431
всяка една що годе хубава сива мишка може да се превърне в красив известен лебед ако знае къде да отиде и към кого да се обърне за повдигане на краката  Laughing

Ами... не е за подценяване и това.
Защото Николета не стои на 30 километровата отсечка Пазарджик-Пловдив да си вдига краката за 10 лв, както някои нейни съселянчета, а е омъжена за един от най- богатите, млади футболисти у нас. Аз харесвам жени, които си знаят цената Peace

# 1 432
  • София
Сорша, аз съм жена, която не следи живота на селебрититата, не чета клюкарски списания и колонки. Може и двете да са от богати родове и тн., но аз не зная за никое постижение, което да е станало публично. Виктория Бекъм изгря със Спайс гърлс, и си залезе с тях, докато не се ожени за Бекъм. Обаче! Така, както не зная произхода и образованието на Маргарет Тачър, така зная за политическите й постижения и решения за Великобритания. Защото Тачър не е известна с името на мъжа  си, нито с образованието си, нито с произхода си, а с това, което е направила в политиката. Мога да дам и местен пример - Илиана Раева я зная като шампионка и треньор, а не като жената на Наско Сираков. Разбираш ли разликата между Бекъм и Бруни от една страна, и Тачър и Раева от друга?  Peace

# 1 433
  • София

Нямам никакво желание да споря за възможностите за избор на този тип жени, които им дава популярността.

какво се случва?

# 1 434
всяка една що годе хубава сива мишка може да се превърне в красив известен лебед ако знае къде да отиде и към кого да се обърне за повдигане на краката  Laughing

Защото Николета не стои на 30 километровата отсечка Пазарджик-Пловдив да си вдига краката за 10 лв, както някои нейни съселянчета, а е омъжена за един от най- богатите, млади футболисти у нас. Аз харесвам жени, които си знаят цената Peace
Ами, ето затова говорим за различни ценностни системи.
Аз НЕ харесвам жени,които се продават.....така.    Simple Smile

# 1 435

Ами именно - някои жени не смятат,че цената им стига само за толкова. И слава Богу.

# 1 436
  • София

Гроздето не е кисело,защото : - всяка една що годе хубава сива мишка може да се превърне в красив известен лебед ако знае къде да отиде и към кого да се обърне за повдигане на краката  Laughing
Не, мишка лебед няма как да стане.
Но нищо не пречи на всяка малка сива мишка да си мисли, че ако си вдигне краката ще се превърне в лебед и единствената разлика е, че не си е вдигнала краката. Simple Smile

Да, за Златките важи същото, мерси, Шанти.
Предполагам, че измеренията за успех трябва да тръгват от отправната точка.
Защото примерно една жена от добро и заможно семейство, образована и родена и живяла в доброто общество и някое девойче от някое неизвестно селце.

# 1 437

Гроздето не е кисело,защото : - всяка една що годе хубава сива мишка може да се превърне в красив известен лебед ако знае къде да отиде и към кого да се обърне за повдигане на краката  Laughing
Не, мишка лебед няма как да стане.
Но нищо не пречи на всяка малка сива мишка да си мисли, че ако си вдигне краката ще се превърне в лебед и единствената разлика е, че не си е вдигнала краката. Simple Smile

Има,има - примери бол.

90% от набедените лебеди са си били точно сиви мишки преди да се отправят към правилния обект.

# 1 438
  • София

какво се случва?
Стават стриптизьорки, сервитьорки или накрая продават прелестите си на отсечката между Пазарджик и Пловдив срещу десет лева.

# 1 439
  Значи, ако си намериш обикновен мъж да те издържа и създадеш семейство и деца си успял, обаче ако това е Божинов или Бекъм си парцал, дето си вдига краката?

Общи условия

Активация на акаунт