Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 903
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 440
  Значи, ако си намериш обикновен мъж да те издържа и създадеш семейство и деца си успял, обаче ако това е Божинов или Бекъм си парцал, дето си вдига краката?

Да, направо не ми се мисли колко ли и е гадно на тази Николета, да спи всяка вечер до такъв млад и хубав мъж, че и богат.  И да живее в огромна къща, да обикаля света, да си носи скъпите дрехи, да кара скъпа кола и детето и да е подсигурено.Направо е за ожалване, това момиченце Tired

# 1 441
 Значи, ако си намериш обикновен мъж да те издържа и създадеш семейство и деца си успял, обаче ако това е Божинов или Бекъм си парцал, дето си вдига краката?

Да, направо не ми се мисли колко ли и е гадно на тази Николета, да спи всяка вечер до такъв млад и хубав мъж, че и богат.  И да живее в огромна къща, да обикаля света, да си носи скъпите дрехи, да кара скъпа кола и детето и да е подсигурено.Направо е за ожалване, това момиченце Tired

да и пратим викам , един хабер , че бг мамите я ожалиха, и да се свършват мъките ни с мъжете, че драма голяма Laughing

главата си залагам коя от тези две жени би избрал произволно хванат мъж между 35 и 45 г:

тази

или тази

втората е певица, предполагам и богата  Wink.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 15:12 от слънчева*

# 1 442
Andariel, но много хора не асоцират Виктория с половинката и.Когато написах, че тя е завършила театрално училище и е била милионерка преди да се запознаят, имах предвид, че е имала амбиции, а и всички възможности, за да е известна.
За много хора, те са толкова популярни и отделно, че като семейство просто затвърждават това.

Бруни се изяваше като певица и композиторка, преди да се омъжи за Саркози.Това, че аз и ти, например, не сме чували нейна песен и не сме се интересували от развитието и, не означава, че в много среди тя не е била все така популярна.

Нали разбираш, че има значение и гледната точка.За много хора, които не са се интересували по-задълбочено от художествена гимнастика, Илиана Раева е точно жената на Наско Сираков, нищо повече.И обратното-има хора, които само са чували за него и той просто е мъжа до Раева. Laughing

Тачър е съвсем различна мая, да не говорим, че много хора дори и не са чували за съпруга и.

# 1 443
  • София
Тази я подминахте.

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4515991

Няма ли някой осведомен да разкаже историята и Simple Smile
По пикантна е от тази на Николета Simple Smile

# 1 444

Славчето беше запозната , но я няма вече ,
преследвала е богатият си мъже доста време , докато успее да го разведе ...

# 1 445

Славчето беше запозната , но я няма вече ,
преследвала е богатият си мъже доста време , докато успее да го разведе ...
ами хубава е  Simple Smile
кажете сега , че е и глупава, че иначе няма да мога да спя  Wink Laughing
изиграла си е картите както трябва.

# 1 446
  • София
Бивша стриптизьорка. От малко неизвестно селце, Казанлъшко някъде.
Не знам какво е преследвала, но преди да се оженят и купи прекрасна къща в Бояна, Бентли с шофьор и целокупния БГ елит и се кланяше до земята като на кралица, финансира всичките и изяви, образование- защото тя междувременно се образова по няколко фронта.
Певица с редица награди, писателка, съпруга на един от най-значимите и влиятелни мъже у нас и в Русия, чието име повечето не са и чували, майка на две деца и гледа света от високо.

И това, което най-много харесвам в нея е искрения и цинизъм.
Светът в/между/ краката ми е заглавието на книгата и, няма нужда да се чете, заглавието е достатъчно.

# 1 447
Това е една изключително грозно изродена ценностна система, която бие на очи в държавата.Толкова погрешно развитие на ценностите има в България, че да се ожениш за богат едва ли не стана равно на голям престиж и чест.

Щом към жената, която трябва бъде поставяна на пиедестал,и към нея да бъде проявана изключителна нежност, кавалерство и уважение от всички мъже, независимо от нейните качества и недостатъци, стана нормално да бъде купавана и продавана с материални неща, а не със благородни, и красиви постъпки за какво повече да си говорим.Проблема е дошъл явно още от възпитанието на тези хора.

Явно има жени за които кавалерството е просто една отживелица и глупаво.Жените трябва сериозно да си вдигнат летвата,иначе страната ни ще продължава да отглежда хора с грозна ценностна система.

# 1 448
Бивша стиптизьорка. От малко неизвестно селце, Казанлъшко някъде.
Не знам какво е преследвала, но преди да се оженят и купи прекрасна къща в Бояна, целокупния БГ елит и се кланяше до земята като на кралица, финансира всичките и изяви, образование- защото тя междувременно се образова по няколко фронта.
Певица с редица награди, писателка, съпруга на един от най-значимите и влиятелни мъже у нас и в Русия, чието име повечето не са и чували, майка на две деца и гледа света от високо.
И ти я сравняваш с Николетка?    Laughing

Цитат
Жените трябва сериозно да си вдигнат летвата,иначе страната ни ще продължава да отглежда хора с грозна ценностна система.
С това съм съгласна на 1000 %.
Ама, надали.....
След като има толкова много почитателки на търговията с жени....

# 1 449
  • София
Не, мился, че е много по-напред от Николетка.

# 1 450
Цитат
Жените трябва сериозно да си вдигнат летвата
Като гледам каква е нагласата в тази тема, това ще се разбере като да си вдигнат цената.
Никой, ама никой не говори за любов.

# 1 451
  • Варна
Ох, ама много сте ми интересни с тази теория за изродената ценностна система. Всяка хубава жена се стреми към богат мъж, както и обратното. Винаги е било и ще бъде така.

# 1 452
  • Blondeville
Azzy, не обичам да споря в такива теми, но специално за Светла Иванова знам, че не само е доста далеч от интелектуалното ниво на Николета и Златка, но също така и много уважавана, ценена и дори бих казала обичана от първородния син на господин Тасев. Жената, описана от теб няма нищо общо с нея, ти я изкара по-черна от дявола.
Не живеете в домовете на хората, не ги познавате, не ги квалифицирайте така директно.  Peace

# 1 453
Не, мился, че е много по-напред от Николетка.

Николета си е чистосърдечно момиче , тя си е казвала , че чичковци не обича ,
иначе и тя би могла да се пласира на някой супер богат ..

# 1 454
Ох, ама много сте ми интересни с тази теория за изродената ценностна система. Всяка хубава жена се стреми към богат мъж, както и обратното. Винаги е било и ще бъде така.

Аз не смятам, че ценностната има система е изродена, тя просто си е такава. Дори ги смятам за искрени, понякога, милите. Простодушни.

Иначе да се разгранича желая, някакъв порив ме напъна да кажа, че родните фолк фурий, миски, манекенки, хайлайф и прочие не са еталон за успели, стилни, обаятелни, красиви и умни жени, моля ви се, което и не се очаква, де.  Но не ми пречи, че в темата ги смятат за такива  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт