Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 254 450
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Tам през Атлантическия океан
Не, вече кат опрочета - важното е да има любов - парите не са важни - и просто  Sick
Яжте любов, плащайте сметките с любов, деца гледайте с любов! Аз не мога. Видях как в тоя живот - колкото и да е тъжно - без пари нищо не става, чистия идеализъм си го завираш някъде...

Да,  важно е Вили  Wink любовтта и благосъстоянието за мен са свързани  Wink

С моя се събрахме с една 'гола' любоФ  Grinning всичко останало се нарежда  щом двама гледт в една посока  Wink 

Една жена излязла от къщата си и видяла трима белобради старци да седят на двора пред вратата й. Не ги познавала, но все пак решила да ги покани у дома си.

– Влезте, сигурно сте гладни – приканила ги тя.

– У дома ли е стопанинът на къщата?

– Няма го – отвърнала жената.

Когато вечерта съпругът й се прибрал, жената му разказала за случилото се.

– Кажи им, че съм си вкъщи, и ги покани да влязат – казал й той.

Жената го послушала.

– Не можем да влезем заедно – рекли старците.

– Но защо?

– Този тук – обяснил единият от старците, сочейки своя спътник – е Богатство, другият е Успех, а пък аз съм Любов. Сега влез и помислете с мъжа ти кой от трима ни искате в своя дом.

Тя предала на мъжа си разговора, а той грейнал от радост:

– Прекрасно! Да поканим Богатство! Домът ни ще се напълни с всичко, от което имаме нужда!

– Скъпи, отвърнала му жената, дали не е по-добре да поканим Успех?

Снаха им обаче дочула разговора и се намесила:

– Най-добре поканете Любов. Тогава домът ни ще бъде наистина пълен с нещо хубаво!

– Хайде да последваме съвета на снахата – казал мъжът. – Излез и покани Любов да ни е гост.

Жената излязла и поканила Любов да влезе в къщата. Той станал и се запътил към вратата, а другите двама го последвали. Изненадана, жената попитала Богатство и Успех защо влизат заедно със своя спътник.
Старците отговорили в хор:

– Ако беше поканила Богатство или Успех, другите двама щяха да останат навън, но ти покани Любов, а ние го следваме навсякъде. Където има Любов, там има и Богатство, и Успех.

Из книгата „Скритият дар“ на Джериес Авад

# 1 621
  • UK/София
– Ако беше поканила Богатство или Успех, другите двама щяха да останат навън, но ти покани Любов, а ние го следваме навсякъде. Където има Любов, там има и Богатство, и Успех.

Като мъдрост звучи добре.Има много семейства, които се обичат, но заради липсата на богатството и успеха, семействата доста често се разпадат.

# 1 622

Като мъдрост звучи добре.Има много семейства, които се обичат, но заради липсата на богатството и успеха, семействата доста често се разпадат.
Хехех там вече има омраза , недоволство и ненавист но не и любов  Wink

Има богати и успели които също се разделят , те па за какво ли  Whistling

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 18:33 от Desss

# 1 623
Много ми се иска да ви споделя моя пример, който бих могла да дам даже не е 35+, а почти 38+  Blush

Ами сподели ни го  Sunglasses Wink

# 1 624
Много ми се иска да ви споделя моя пример, който бих могла да дам даже не е 35+, а почти 38+  Blush

Ами сподели ни го  Sunglasses Wink

Късмет му се вика  Wink

# 1 625
Колкото и да са различни любовта и парите, толкова са и свързани. Не разбирам, защо човек трябва да избира, когато може да се стреми да има и двете.
За мен любовта е изключително важна, но държа и на финансовото си спокойствие, защото живеем в материален свят и всичко има своята цена. Опитвам се да търся и намирам баланса. Когато откриеш хармонията идва и щастието и спокойствието от една връзка или брак.

# 1 626
  • София - Рим и обратно
Айде кажете я тази цена де, чакам 2ри ден вече Mr. Green. Колко?
За мен винаги е било важно мъжът да е добър професионалист, да има акъл и находчивост. . Подсъзнателно съм се стремила винаги към такива мъже. Може би защото тези качества предпоставят и добро материално състояние, знам ли. Мързеливите и глупавите ме отблъскват, без значение колко са обаятелни и красиви.

# 1 627
  • Once there was a Hushpuppy...
Айде кажете я тази цена де, чакам 2ри ден вече Mr. Green. Колко?
За мен винаги е било важно мъжът да е добър професионалист, да има акъл и находчивост. . Подсъзнателно съм се стремила винаги към такива мъже. Може би защото тези качества предпоставят и добро материално състояние, знам ли. Мързеливите и глупавите ме отблъскват, без значение колко са обаятелни и красиви.
Присъединявам се към това мнение, напълно!

Колкото и да са различни любовта и парите, толкова са и свързани. Не разбирам, защо човек трябва да избира, когато може да се стреми да има и двете.
За мен любовта е изключително важна, но държа и на финансовото си спокойствие, защото живеем в материален свят и всичко има своята цена. Опитвам се да търся и намирам баланса. Когато откриеш хармонията идва и щастието и спокойствието от една връзка или брак.

В този пост, също има много истина за мен и също мисля така Peace

# 1 628
'Кафе с мед' Peace

# 1 629
  • Варна
Всяка тема отива в един момент или за и против нормалното раждане , или за и против брак по сметка/любов  Laughing
Парите са важни, много важни Simple Smile
Най добре е да ги има, обаче не това е всичко важно в живота.Аз мисля от това което съм чувала от богати мъже, че никак не харесват комерсиални жени.Не и такива които само пари са им в устата.От там на сетне не знам.Според мен заможния мъж/бизнесмен се ориентира към момиче, което е с мозък също да прави бизнес.Жените чакащи на готово не мисля че се харесват много вече.Освен да харесваш и обичаш парите според мен е важно да имаш идеи когато имаш гръб и кредитиране как да ги развиеш.Иначе  е тъпо, поне според мен. Все повече мацки с богати гаджета или мъже правят собствен доста успешен бизнес и евала  Simple Smile.Аз нямам богат съпруг, но ако имах, бих използвала това за да се развия.Обаче аз съм друга бира, не държа много да имам всичко материално, човешкото око угаждане няма...За мен е важно да имам дом, кола, работа и храна Simple Smile не държа да са най скъпите,а просто да ги има Simple Smile

# 1 630
Парите сами по себе си са си важен фактор.
Но не са предпоставка за предпочитания при доста хора.
Особено когато са за сметка на нещо друго-съществено също.

За мен не е задължително мъжът да има пари но е важно да има потенциала и уменията и амбицията за да ги изкарва.

# 1 631
  • Once there was a Hushpuppy...
Vessi_to - да ти кажа, това което си чувала е съвсем истина Peace От тези богати, които аз познавам/съвсем малко/ съм видяла, че не искат жената до тях да е просто домакиня. Те искат и тя да работи, да има бизнес или е вкарана в техния, да е много образована и разбира се да я направят Барби/е, разбира се тя е хубавка, малко тунинг Grinning/

И в тази тема според мен няма място за ЗА" и "ПРОТИВ" Peace
То, всичко си е ясно, просто си чешем езиците Rolling Eyes

# 1 632
Много е важно на каква възраст търсиш любовта
Аз срещнах моята, когато бях едва на 19 години. Изобщо не ме интересуваше дали има пари, дали е перспективен. Просто бях много, много влюбена и нищо друго нямаше значение, нямаше място за много размисли, само за страсти  Laughing
Предполагам, че ако сега тръгна да се обвързвам с някой мъж, определено ще ме вълнува и финансовото му състояние (в смисъл да не е примерно на минимална заплата, не държа да е много богат) и дали е перспективен в работата, дали има желание да се развива  Thinking

# 1 633
Предполагам, че ако сега тръгна да се обвързвам с някой мъж, определено ще ме вълнува и финансовото му състояние (в смисъл да не е примерно на минимална заплата, не държа да е много богат) и дали е перспективен в работата, дали има желание да се развива  Thinking

Aз пък днес установих за пореден път, че и сега да търга да търся, то ще търся това, което търсех и тогава, някога, преди години, и което всъщност намерих. Точно днес го почувствах много силно, осъзнато и ясно.
Доронин да го духа  Laughing

# 1 634
Не знам, аз до сега винаги, ама винаги съм се водила от чувствата, но сега като съм с дете вече ... знам ли ... може би все пак бих гледала и финансите  Thinking
Доронин не го ща, дай Абрамович насам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт