Толкова ли е трудно да се омъжиш след 35 г.?

• 259 813
  • 5 581
  •   1
Отговори
# 1 650
Точно, че едва ли не се отказва от изконното си право, прави някаква невероятна жертва от любов!  Laughing

Е, може би е най-малкото йога, ако не оит онези монаси, дето свършват на  високо ментално, психо и т.н. непонятно за простите ебачи ниво. Аха.

# 1 651
Тая "манипулация" не ме кефи принципно и не е я практикувам, значи всички мъже досега са ме боготворели. Тюх. Whistling Mr. Green

# 1 652
  • Варна
хохохо
Мъжете обаче много добре усещат когато жената иска нещо такова, а не го прави само заради тях.За това обикновено си го търсят навън, тези които много си падат.Едни си плащат, други си намират такава която се кефи на тези неща.Хора различни.

# 1 653
Въпросът ми беше какво според вас е любов.Очевидно никой от обитателите на този форум не е в състояние да отговори на този въпрос.Не сте ли се замисляли, че освен секс за пари или без пари, има още и любов.Ако все още не сте изпитвали това чувство или ако все още никой от партньорите ви не е изпитвал,значи живота просто ви е подминал.Бог е забравил за вас!

# 1 654
Не сте ли се замисляли, че освен секс за пари или без пари, има още и любов.

Ай, стига бе  Shocked
Ти сериолзно ли  #Crazy
Не се бях замисляла  ooooh!

# 1 655
Не се бях замисляла  ooooh!

Не обичаш да се замисляш

# 1 656
  • Варна
Леле, какъв титан на мисълта се появи. ooooh!

# 1 657
  • Tам през Атлантическия океан
Поредния Трол  Laughing

# 1 658
Поредния Трол  Laughing

Това е някой от старите, хич не е нов Naughty

# 1 659
Въпросът ми беше какво според вас е любов.

Както вече разбра Torentina, дамите тук по въпроса за любовта млъкват. А по въпроса за "свършване в устата" всички имат какво да кажат. Направи си изводи, какво семейство би могъл да имаш с такива.

# 1 660
  • София
а аз мислех, че любовта се подразбира, затова и не съм писала за нея. ако "тя" не го обича, явно спасението е само яхтата.

# 1 661
Любовта е чувство, което не се описва с думи  Naughty
Правени са много опити да бъде облечена в думи, но патетичните слова са крайно недостатъчни, за да я опишат  Naughty
Вие какво очаквате, да се впуснем в размисли и страсти що е то любовта пред непознати хора ли  newsm78
И от какъв зор  Thinking

# 1 662
 Ако ми се налагаше след 35 да търся партньор в живота, бих заложила на приятелството с човека, а не на гола любов, която, така или иначе, си отива след няколко години.
На всеки се е случвало да се влюби в неподходящ, т.е. в човек, който не е с твоята дължина на вълните във всяко едно отношение, най-общо казано. В един момент любовта си отива, именно заради всичките други разделящи неща.
Много е сладко да имаш гадже, което се поддържа (момче, да уточня), кефи те някак си. Ама когато въпросния ти узурпира табуретката пред тоалетката  и се лустросва повече от необходимото ката ден, докато ти влюбено му правиш кафе, след няма и година писва и му посочваш вратата.
Та аз лично, на 35 и кусур, бих избира по интелект, приятелство и портфейл, естествено. На тази възраст съвсем не би ми било сладинко да издържам здрав и прав безимотен лиохман.

# 1 663
  • София
според мен точно в това е трагедията и коренът на проблемите при 35+ - отписват любовта, а гледат твърде рационално. Сакън, да не се минат случайно материално!

# 1 664
Без всичко друго мога , без любов не .

Общи условия

Активация на акаунт